Je to tak týden, co se mi to honí v hlavě a mám z toho spíš úzkost, že po smrti zkrátka nebude nic a jakýkoliv osobní rozvoj, který jsem podstoupil bude navždy zapomenut.
Máte nějaké tipy, které by mohly tyhle úzkosti zmírnit? (kromě náboženství)
Trochu jsem doufal v nějaké streetařské nebePrinc píše: ↑05 srp 2020, 21:00 Ne, podle těch pár desítek let studií, které zatím máme, se zdá, že i jediné užití psychedelik má dlouhodobé nebo trvalé pozitivní účinky. Někdo přestane kontakt, někomu zmizí migréna, hodně často mizí deprese a anhedonie, staří lidé na čas zase méně zapomínají a lépe slyší a tolik se nebojí smrti...
Mrkni třeba jen na studie z roku 2019, je to celkem brutální. Asi jediná možná budoucnost psychiatrie.
Jinak na psychedelicích ani nelze být pořád, protože 1) způsobují okamžitou toleranci, 2) vytvářejí silnou nechuť k jakýmkoli drogám. Po houbách většinou chceš být čistý, často lidé přestanou kouřit, přestanou pít, a rozhodně hned nemívají chuť na další houbyTen zážitek bývá náročný, jednomu se do toho furt nechce.
Vzhledem k těm látkám, které jsi uvedl.. ty dokazují nezávislost vědomí na těle? a proto se lidé až tak nebojí?
hele ono to je celkem crazy. Jsem senzibilní takže vnímám energie například. chodí zamnou lidi co umřeli (jejich vědomí) , po 5 minutách mluvení s člověkem poznám jakou má povahu,poznám i jestli mi i lže. Je to jen takovej uvod,je toho mnohem víc. Jen bych se nebál co bude po smrti, jen je nejhorší když si člověk vezme sám život, po smrti se nemůže posunout dál a musí mu pomoct kdo je živej. Hlavně máš mnoho dimenzí, tenhle nás svět(hmotný) není jen jediný. Znám například týpky co umí cestovat astrálně(jeho duše se odpoutá od těla a může se normálně procházet kde chce je to astrální svět, je zajimavý že to co tam vytvoříš se prolíná opět do naší reality). Říkám je to fakt crazy , já z toho málem zešílel. Když tě bude ještě neco zajímat tak napis k tomuhle jsem otevřenej