Testy

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
andrew_d
Udělil poděkování: 56 x
Obdržel poděkování: 21 x

Testy

Příspěvek od andrew_d »

Já tenhle dostávám pořád, asi snad nejčastější test, téměř od každé. Nicméně, sám na to nikdy neodpovídám testově předpisově a nejsem prostě typ, co testy přechází mlčením nebo klaunstvím. Takže to otočím a říkám něco ve stylu, jak víš, že nemám frajerku? Já mám holky, akorát ty se s nima nevídáš :D Případně, že hledám stále tu pravou. A pak následuje zas, že jsem asi dost náročnej. Proč ne, ať si to myslí, to značí, že mám pro ni vysokou hodnotu 8-)

minlo1
Udělil poděkování: 9 x
Obdržel poděkování: 17 x

Testy

Příspěvek od minlo1 »

A smeruje to nakoniec k sexu ? Lebo iba tak zistíš ci si presiel
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
surfernamare
Udělil poděkování: 214 x
Obdržel poděkování: 425 x

Testy

Příspěvek od surfernamare »

Tento test dostanes vtedy, ak pôsobis dojmom, ze nemas hojnost zien. Ziaden atraktivny chlap ever ho nedostal.

Ked uz to pride, nemyslim si, ze je dobre jej tam oponovat, ake ty mas kurvy alebo ze mas vysoku latku.
Povedz napriklad: ked sa rozvediem s manzelkou. Alebo: ked najdem nejaku, co si ma po sexe prituli. Ak to vies povedat sebavedome, tak kludne: mna zeny nechcu *wink. Whatever
jachaknecht
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 7 x

Testy

Příspěvek od jachaknecht »

surfernamare píše: 06 led 2022, 19:50 Toto je super :D
Hned na tebe je dvojsmysl. Nicmeně ja v digihre sexualně neeskaluji.
minlo1
Udělil poděkování: 9 x
Obdržel poděkování: 17 x

Testy

Příspěvek od minlo1 »

Chváliť sa rozhodne nie a ani oponovať tadiaľ cesta nevedia .... ešte ma napadlo : keď sa rozidem s frajerom :D nejak to ísť cez diskvalifikaciu
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
andrew_d

Testy

Příspěvek od andrew_d »

naopak, ja to driv s holkama i resil a ptal se, proc se na to ptaji. nyni to samozrejme nedelam. naprosta vetsina holek, co se me na to pta, tak jim prijdu hodne atraktivni a je jim divne, ze nikoho nemam a hledaji, kde je hacek. ale to ze nikoho nemam to primo takto nevyjadruji, spis jde o to, ze odhaduji, ze nikoho nemam, protoze se zajimam o ne (o tu holku, co me testuje). ta holka si pak rika, jakto, ze se ja, ktery podle ni mohu mit hafo holek, zajimam o ni, ktera si pripada tak prumerna. vim, ze to zni trosku narcisistne, ale tak to byva :D

opet rikam, ze ty srandicky nikam nevedou. pokud to vylozene prejdes nebo delas furt klauna, nevybudujes komfort.

projdes jen tak, ze neresis, zda jsi prosel, ci ne :twisted:

surfernamare píše: 20 srp 2022, 16:17 Tento test dostanes vtedy, ak pôsobis dojmom, ze nemas hojnost zien. Ziaden atraktivny chlap ever ho nedostal.

Ked uz to pride, nemyslim si, ze je dobre jej tam oponovat, ake ty mas kurvy alebo ze mas vysoku latku.
Povedz napriklad: ked sa rozvediem s manzelkou. Alebo: ked najdem nejaku, co si ma po sexe prituli. Ak to vies povedat sebavedome, tak kludne: mna zeny nechcu *wink. Whatever
surfernamare

Testy

Len sa riadim principom: blba otazka - blba odpoved. Preco by sa ma niekto (okrem babičky) mal pytat, kedy si uz konecne najdem frajerku? Taka otazka je nerespektujuca, vyjadruje pochybnosti o tebe ako ziadanom chlapovi.
andrew_d

Testy

Příspěvek od andrew_d »

To je jeden úhel pohledu.
Já o tom dnes ještě přemýšlel po cestě do práce a zkus si to představit takhle.
Jsi třeba desítka na škále, výborně vypadáš, staráš se o sebe. Potkáš průměrnou, trošku obézní holku, ona to o sobě ví, že takových jsou tisíce a cítí se na nic. Pak za ní dojdeš ty, Surfernamare. Ona si buď bude myslet, že se jedná o prank nebo sázku, tohle se jí nikdy nestalo. Jaká bude asi tak její otázka? Proč nemáš holku - přelož si to jako "ty přece máš na výběr z daleko lepších než jsem já, tak proč jdeš za mnou". Ona tím nemyslí doslova, proč nikoho nemáš. Myslí tím, proč máš potřeba chodit za ní, něco jí tu nehraje.

Pokud jsi naopak podprůměrňák, nikdy tuto otázku nedostaneš. Pro ní je totiž evidentní, proč holku nemáš a proč jdeš za ní. Ona se cítí výš než ty.

surfernamare píše: 22 srp 2022, 18:28 Len sa riadim principom: blba otazka - blba odpoved. Preco by sa ma niekto (okrem babičky) mal pytat, kedy si uz konecne najdem frajerku? Taka otazka je nerespektujuca, vyjadruje pochybnosti o tebe ako ziadanom chlapovi.
andrew_d

Testy

Příspěvek od andrew_d »

Naposled jsem tohle dostal zrovna nedávno od té zadané milfky s tím, že se na mě musí stát fronta, tak proč zrovna ona. A já jí narovinu řekl, že mě prostě baví to zakázané a zkoušet nové věci, to co by se nemělo :twisted: Byla s tím úplně v pohodě a pořád je :D
Hurvajs
Obdržel poděkování: 3 x

Testy

Příspěvek od Hurvajs »

Ahoj, věděli byste co s tím, když chci domluvit další setkání (na předchozích bylo vždy frisco a sex) a holka ti napíše: tys ke mně přijel jenom na frisco a sex (a následovaly dva smajlíky: :D a pak taková ta fialová holka, jak krčí rameny). ?? A je to vůbec test?
andrew_d

Testy

Příspěvek od andrew_d »

Jeden z mála testů, které mi vyhovují a napsal bych třeba něco jako: To není pravda, přijel jsem tě požádat o ruku a ty ses na mě hned vrhla a vůbec mě nenechala se vyjádřit :D nebo třeba: Přijel jsem jen pro to Frisco, ale neměl jsem na zaplacení :twisted:
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek (spolu 2):
Hurvajs (01 zář 2022, 12:54) • Reginald (03 zář 2022, 18:33)
Hodnocení: 5.7%
Hurvajs
Obdržel poděkování: 3 x

Testy

Příspěvek od Hurvajs »

Díky za tipy, zkusil jsem to první. Dostal jsem na to jenom 4 smajlíky :D :D :D :D a teď nevim co s tim dál..
surfernamare

Testy

Zacni normalne inu temu
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Hurvajs (05 zář 2022, 09:23)
Hodnocení: 2.9%
andrew_d

Testy

Příspěvek od andrew_d »

Reframe. Už to neřeš a změň téma :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek (spolu 2):
Hurvajs (05 zář 2022, 09:23) • surfernamare (05 zář 2022, 19:56)
Hodnocení: 5.7%
Hara
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 1 x

Testy

Příspěvek od Hara »

Ahoj, zažil jsem dost zvláštní test, asi...

Měli domluvené rande asi čtyři dny předem a od té doby jsme si nepsali. Večer den před rande jsem se zeptal, jestli všechno platí a dala mi zobrazeno bez odpovědi.
V den rande jsem to znova zkusil (cca ve 14 hod a rande bylo od 17). A opět zobrazeno bez odpovědi.

Vzhledem k tomu, že sraz byl asi 10 minut od mého bydliště jsem se tam stejně šel podívat a ona... přišla. Nijak jsem to pak nekomentoval a nevracel se k tomu.

Jak byste se zachovali vy, vmetli byste jí to nějak do očí? Nebo šli byste tam vůbec? Já si zpětně říkám, že jsem asi chodil neměl (ne že by to rande bylo špatné, ale z principu).
Odpovědět