naopak, ja to driv s holkama i resil a ptal se, proc se na to ptaji. nyni to samozrejme nedelam. naprosta vetsina holek, co se me na to pta, tak jim prijdu hodne atraktivni a je jim divne, ze nikoho nemam a hledaji, kde je hacek. ale to ze nikoho nemam to primo takto nevyjadruji, spis jde o to, ze odhaduji, ze nikoho nemam, protoze se zajimam o ne (o tu holku, co me testuje). ta holka si pak rika, jakto, ze se ja, ktery podle ni mohu mit hafo holek, zajimam o ni, ktera si pripada tak prumerna. vim, ze to zni trosku narcisistne, ale tak to byva
opet rikam, ze ty srandicky nikam nevedou. pokud to vylozene prejdes nebo delas furt klauna, nevybudujes komfort.
projdes jen tak, ze neresis, zda jsi prosel, ci ne
surfernamare píše: ↑20 srp 2022, 16:17
Tento test dostanes vtedy, ak pôsobis dojmom, ze nemas hojnost zien. Ziaden atraktivny chlap ever ho nedostal.
Ked uz to pride, nemyslim si, ze je dobre jej tam oponovat, ake ty mas kurvy alebo ze mas vysoku latku.
Povedz napriklad: ked sa rozvediem s manzelkou. Alebo: ked najdem nejaku, co si ma po sexe prituli. Ak to vies povedat sebavedome, tak kludne: mna zeny nechcu *wink. Whatever