Testy
- minlo1
- Udělil poděkování: 9 x
- Obdržel poděkování: 17 x
Testy
Vždy, keď začneš zisťovať, či niečo platí tak to môže zrušiť preto by si mal predpokladať záujem a brať že to platí. Tiež by som s ňou komunikoval až do toho stretnutia, stačí 1-2 správy denne o niečom úplne inom. Na rande by som to rozhodne nespomínal, je to ukážka nízkej hodnoty a toho, že ti prehnane na tom záleží ( neprimeraná investícia) ! Myslím, že viac by si ju namotal keby si tam neprišiel a ona by ti volala, že kde si a vtedy by si vyrazil,keď to máš tak blízko, ukázal by si svoju cenu a musela by investovať ona (čakať) a prevrátil by si rámec ( chlap je výhra). 

- Hodnocení: 5.7%
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
-
- Udělil poděkování: 56 x
- Obdržel poděkování: 21 x
Testy
Přesně. Třeba ona to prostě brala jako hotové, že to pro ni platí a spíš ji překvapilo, že si zjšťuješ, zda to platí, protože zrovna ona může být ten typ holky, která nikdy nic neruší. Takže bych tam normálně šel. Na druhou stranu, můj nedávný příklad ze života, udělal jsem to přesně takto podle této rady a počítal s domluvenou schůzkou a holka tam nepřišla a ani nebrala telefon a nenapsala žádnou omluvu. Takže prostě skončila. Každá je jiná

minlo1 píše: ↑10 zář 2022, 21:59 Vždy, keď začneš zisťovať, či niečo platí tak to môže zrušiť preto by si mal predpokladať záujem a brať že to platí. Tiež by som s ňou komunikoval až do toho stretnutia, stačí 1-2 správy denne o niečom úplne inom. Na rande by som to rozhodne nespomínal, je to ukážka nízkej hodnoty a toho, že ti prehnane na tom záleží ( neprimeraná investícia) ! Myslím, že viac by si ju namotal keby si tam neprišiel a ona by ti volala, že kde si a vtedy by si vyrazil,keď to máš tak blízko, ukázal by si svoju cenu a musela by investovať ona (čakať) a prevrátil by si rámec ( chlap je výhra).![]()
-
- Udělil poděkování: 375 x
- Obdržel poděkování: 199 x
Testy
Veľmi častá manipulácia zo strany žien. Jednak vo vzťahu, a na druhej strane v zoznamke, v profile.Máme si obidvaja povedať všetko , čo nás bolí , čo ťaží
Ako reagovať na tento test?
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
-
- Udělil poděkování: 214 x
- Obdržel poděkování: 425 x
-
- Udělil poděkování: 5 x
- Obdržel poděkování: 5 x
Testy
Ahoj, minulý týden jsem si domluvil rande s holkou s tím, že ona vybere nějaké místo na tento víkend. Už je středa a ona se ještě neozvala a mám pocit, že sama se už neozve. Prosím o radu, jak se vrátit do hry. Je OK napsat "platí ta sobota ?"
- minlo1
Testy
Nepýtal by som sa či to platí, ale skôr by som to otočil, viesť by si ju mal ty ako chlap. Išiel by som na to takto, nemusíš to nutne nazvať rande: videl som krásne miesto v parku, idem sa tam v sobotu prejsť môžeš ísť so mnou, ak si oblečieš niečo pekné.
- Hodnocení: 2.9%
Testy
Ahoj, potřeboval bych poradit, jak na tohle reagovat.
Kontext: Bylo to už druhé rande, bylo celkem vpoho, žádný trapný ticho, ale docela jsme se i nasmáli, vlastně celou dobu povídali. Co mě hodně zarazilo, že už to bylo druhé rande a jen jsme si dali pusu na tvář a nic víc. Jinak jsme si různě psali a tak.
Druhý den jsem jí napsal ve smyslu, že děkuju za včerejšek, že se mi to celkem líbilo a chci se s ní někdy znovu vidět, pokud to má stejně.
Dostal jsem tuhle odpověď:
"Ahoj, díky, že jsi mi to napsal. Po minulém setkání se mi hodně dobře povídalo, ale mám vnitřní pocit, že bychom mohli být jen kamarádi z mé strany.
"
Je pravda, že jsem z toho nějaké sexuální napětí taky úplně necítil, ale kamarád s ní samozřejmě být nechci.
Co jsme si psali, tak měla jen jeden krátký vztah (cca rok) a teď už je dva roky sama (je jí 22). Nevím, třeba na to chce jít pomalu, ale to by bylo asi na delší psychologickou diskuzi, na kterou tu neni prostor. Nebo je to fakt jen test, jinak jsme si klidně psali i do noci, venku stáli jsme spolu blízko v osobním prostoru, oční kontakt a tak dále... ale tu pusu prostě nechtěla no.
Kdybych měl napsat úplně první věci co mě napadly, napíšu "Máš pravdu, taky jsem z toho úplně necítil takovou tu sexuální přitažlivost, ale ještě to nechci vzdávat, kamarádství by stejně nefungovalo."
nebo "Já mám zase vnitřní pocit, že kamarádek mám dost a časem bys byla jen ta jedna mezi nimi. A to nechci."
Ale vy mi určitě poradíte něco lepšího. Nebo jestli se na to vykašlat. Vlastně ani nevím jestli to je test nebo to myslí vážně. Děkuju
Kontext: Bylo to už druhé rande, bylo celkem vpoho, žádný trapný ticho, ale docela jsme se i nasmáli, vlastně celou dobu povídali. Co mě hodně zarazilo, že už to bylo druhé rande a jen jsme si dali pusu na tvář a nic víc. Jinak jsme si různě psali a tak.
Druhý den jsem jí napsal ve smyslu, že děkuju za včerejšek, že se mi to celkem líbilo a chci se s ní někdy znovu vidět, pokud to má stejně.
Dostal jsem tuhle odpověď:
"Ahoj, díky, že jsi mi to napsal. Po minulém setkání se mi hodně dobře povídalo, ale mám vnitřní pocit, že bychom mohli být jen kamarádi z mé strany.

Je pravda, že jsem z toho nějaké sexuální napětí taky úplně necítil, ale kamarád s ní samozřejmě být nechci.

Co jsme si psali, tak měla jen jeden krátký vztah (cca rok) a teď už je dva roky sama (je jí 22). Nevím, třeba na to chce jít pomalu, ale to by bylo asi na delší psychologickou diskuzi, na kterou tu neni prostor. Nebo je to fakt jen test, jinak jsme si klidně psali i do noci, venku stáli jsme spolu blízko v osobním prostoru, oční kontakt a tak dále... ale tu pusu prostě nechtěla no.
Kdybych měl napsat úplně první věci co mě napadly, napíšu "Máš pravdu, taky jsem z toho úplně necítil takovou tu sexuální přitažlivost, ale ještě to nechci vzdávat, kamarádství by stejně nefungovalo."
nebo "Já mám zase vnitřní pocit, že kamarádek mám dost a časem bys byla jen ta jedna mezi nimi. A to nechci."
Ale vy mi určitě poradíte něco lepšího. Nebo jestli se na to vykašlat. Vlastně ani nevím jestli to je test nebo to myslí vážně. Děkuju

- minlo1
Testy
Magic raz na podobny test napisal: kamarátok mám dosť ukáž radšej aký más zadok
ale ak pochybujem ze to zaberie lebonasinsi dost vo frendzone precitaj si clanok ako sa dostat z frdndzone
-
Testy
Podla mna moc nezalezi co napises, ked si sa 2 rande o nic nepokusil, tak to do kamaratstva bude smerovat tak ci tak
Urcite ale nepis nic v zmysle: nechci to vzdavat, to je akurat tak trapne
V sucasnosti spravis lepsie, ak si rozbehnes inu a tuto maj kludne ako kamaratku, kym sa este nezlepsis
Urcite ale nepis nic v zmysle: nechci to vzdavat, to je akurat tak trapne
V sucasnosti spravis lepsie, ak si rozbehnes inu a tuto maj kludne ako kamaratku, kym sa este nezlepsis
- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
- Satch (07 říj 2022, 19:59)
-
Testy
Co sa tyka odpovede tak mne napadlo: Mohli by sme byt bratia, nikdy som ziadneho nemal 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek (spolu 2):
- Satch (07 říj 2022, 19:59) • aldot (08 říj 2022, 06:32)
- Hodnocení: 5.7%
Testy
Keďže risk je zisk a už nebylo co ztratit jsem to ze srandy napsal a musím se pochlubit výsledkem.

Já: Kamarádek mám dost, radši ukaž jaký máš zadek, když tak ráda běháš.
Ona: Nevidím důvod a tohle jednání nemám zapotřebí..
Měj se. Čau...
Já: Jak myslíš... pa.
Ona: Tak to je vrchol. Takhle se ke mně ještě nikdo nechoval..
+blokace
Buď ji to fakt tak nasralo nebo je sakra velká manipulátorka

-
- Udělil poděkování: 56 x
- Obdržel poděkování: 21 x
Testy
Rozhodně se to nesnaž uhrát logicky, to nezabere.
Napiš jí klidně, že je to super, že kamarádky se vždy hodí a připíchni k tomu fotku, jak jsi ve skupině nějakých klidně random holek, jakože tvojí další kamarádky. Ukaž jí, že máš kolem sebe další holky. S touhle jsi zatím nevybudoval dostatek atraktivity, musíš zatím dělat, že ti na ní nesejde. Ona se přihlásí, až začne žárlit. Nebo taky ne
Napiš jí klidně, že je to super, že kamarádky se vždy hodí a připíchni k tomu fotku, jak jsi ve skupině nějakých klidně random holek, jakože tvojí další kamarádky. Ukaž jí, že máš kolem sebe další holky. S touhle jsi zatím nevybudoval dostatek atraktivity, musíš zatím dělat, že ti na ní nesejde. Ona se přihlásí, až začne žárlit. Nebo taky ne

-
- Udělil poděkování: 27 x
- Obdržel poděkování: 45 x
Testy
Ahoj Hara, ses k té holce od začátku choval velice nesexuálně, jako kamarád. Takže to o tom vystrčení zadku je pak pro ni něco strašně divného, protože jsi napsal něco, co vůbec neodpovídalo tvému chování na předchozích dvou schůzkách.
Když jsem balíval ženský, tak jsem jim hned na začátku rande jasně oznámil co od nich chci - sex. Aby to bylo jasný a taky aby ta žena věděla, že je pro mě přitažlivá. Ty jsi to tady té tvojí holce asi vůbec neřekl - ani netušila, že tě přitahuje nebo že chceš od ní sex. A pak jsem s nimi kecal podobně jako ty - někdy jsem nemluvil vůbec o sexu, žen jsem se nijak nedotýkal ani je nelíbal apod. Tehdy neexistoval streetgame.cz a já to nevěděl. Kluci tady to ale dělají, že se žen dotýkají a líbají je. Prostě když ženské řeknu že ji chci na sex a ona neodejde, tak už je to jasný
Vždycky to pak už skončilo v posteli.
Naposled jsem takto balil manželku, jsem jí to taky jen jasně oznámil. Základem je vůbec se neptat, jen tu ženu o tom informovat, co s ní máš za plány. Aby ti nemusela odpovídat. To je pro ni strašně těžké, říct, že chce s tebou do postele. A taky když se na to ptáš, vypadáš pak velice nejistě. Byl jsem pár týdnů po autonehodě, tak jsem přemýšlel, že sbalím nějakou ženu jen tak na sex na půl roku, a až mi bude líp, tak budu balit nějaký lepší. To stejné jsem pak řekl manželce na prvním rande
Že ji chci jen na půl roku na sex, a že si pak najdu lepší, až nebudu tak rozlámaný po nehodě. Za dva dny pak přišla na druhé rande rovnou ke mně domů, tak to bylo jasný, proč přišla a hned se ke mně i nastěhovala. Tehdy jsem jí řekl něco podobného, jako ty s tím zadkem - říkám jí: Můžeš se vysléct? Abych se podíval, jestli mě budeš vzrušovat
Nemám rád zbytečný zdržovačky. Ona se hned vyslekla a pak jsme skočili spolu do vany.
Prostě je dobré takto narovinu mluvit se ženami - klidně, odvážně a dominantně. Je tady dost článků o tom, jak se chovat jako správný chlap nebo alfa - doporučuji ti to nastudovat a pak zkoušet v praxi. Ženský jsou pak velice spokojený, když jsi drsný dominantní chlap, kterého nic nerozhodí a potom vystrkují s radostí všechno co chceš, nejenom ten zadek
Když jsem balíval ženský, tak jsem jim hned na začátku rande jasně oznámil co od nich chci - sex. Aby to bylo jasný a taky aby ta žena věděla, že je pro mě přitažlivá. Ty jsi to tady té tvojí holce asi vůbec neřekl - ani netušila, že tě přitahuje nebo že chceš od ní sex. A pak jsem s nimi kecal podobně jako ty - někdy jsem nemluvil vůbec o sexu, žen jsem se nijak nedotýkal ani je nelíbal apod. Tehdy neexistoval streetgame.cz a já to nevěděl. Kluci tady to ale dělají, že se žen dotýkají a líbají je. Prostě když ženské řeknu že ji chci na sex a ona neodejde, tak už je to jasný

Naposled jsem takto balil manželku, jsem jí to taky jen jasně oznámil. Základem je vůbec se neptat, jen tu ženu o tom informovat, co s ní máš za plány. Aby ti nemusela odpovídat. To je pro ni strašně těžké, říct, že chce s tebou do postele. A taky když se na to ptáš, vypadáš pak velice nejistě. Byl jsem pár týdnů po autonehodě, tak jsem přemýšlel, že sbalím nějakou ženu jen tak na sex na půl roku, a až mi bude líp, tak budu balit nějaký lepší. To stejné jsem pak řekl manželce na prvním rande

Prostě je dobré takto narovinu mluvit se ženami - klidně, odvážně a dominantně. Je tady dost článků o tom, jak se chovat jako správný chlap nebo alfa - doporučuji ti to nastudovat a pak zkoušet v praxi. Ženský jsou pak velice spokojený, když jsi drsný dominantní chlap, kterého nic nerozhodí a potom vystrkují s radostí všechno co chceš, nejenom ten zadek

-
- Udělil poděkování: 375 x
- Obdržel poděkování: 199 x
Testy
Pusa na tvar sa dáva na začiatku prvého rande. Pokiaľ ideš cez digi, kľudne ju o tom informuj vopred. Myslím si, že aj keby ťa odmietla, tak budeš lepšie na tom ako 99% chlapov čo kedy ona bude randiť.
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
- minlo1
Testy
Čo by ste odpovedali na test žene v klube hneď po oslovení : práve odchádzam domov.
ďalší test pri oslovení dvoch báb v bare my smešte neplnoleté ( zjavne mali okolo 20 rokov).
ďalší test pri oslovení dvoch báb v bare my smešte neplnoleté ( zjavne mali okolo 20 rokov).