Testy
-
- Udělil poděkování: 48 x
- Obdržel poděkování: 59 x
Testy
HA HA HA!Magman píše: ↑06 kvě 2023, 16:34 Tak mi to včera nedalo a pustil jsem se do zjišťování proč (samozřejmě až po té co jsme si to pořádně užili. Do té doby jsem to pokaždé zahrál do autu). No a vypadlo z ní, že kdyby jsem měl sex včera s nějakou jinou, tak by do sexu se mnou nešla. Nakonec jsme určili hranici, že jeden týden je ještě tak 50:50, ale 2 týdny už jsou prý v pohodě.
Na to ses jí měl zeptat po několika hodinách sexu ve třech spolu s její kamarádkou Na toto ti ženská nemůže popravdě odpovědět, aby nevypadala jako děvka. Kvůli tomuto ochrannému antiděvkovskému módu se většina žen na první pohled tváří jako strašný slušňačky. A ty jsi s ní o tom mluvil nezábavně a nudně jak nějaký starý důchodce. Ženu musíš svojí řečí a chováním pořádně rozdivočit a pobavit. Aby se mohla uvolnit a mohla si s tebou dovolit dělat všechno co by chtěla, všechny ty její nejúchylnější představy a věci a aby při tom před tebou nevypadala špatně. Musíš to vzít tak nějak na sebe, aby mohla říct - to on, to ten perverzní úchylák se mnou dělal, já jsem slušná holčička, já za nic nemůžu
Nemůže ti říct, že když na tebe stojí fronta žen a dnes jsi měl už sex s pěti ženskýma, nejlépe se všema najednou, tak je z tebe celá nadržená a že by se ráda k těm pěti ženám přidala
- Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek (spolu 2):
- surfernamare (09 kvě 2023, 18:23) • Krishna (13 črc 2023, 23:54)
- Hodnocení: 5.7%
- Professore
- Udělil poděkování: 464 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Testy
Myslím si, že v jednom momente pochopíš, že hra alfa-beta ťa oberá o energiu a obmedzuje. Jestliže si "alfa" tak ti prejde aj to "beta", samozrejme nie 30 úkazov behom 5 minút. Viď YouTube kde Zeph úmyselne kazil hru.
Alfa nie je o tom, že konas tak, ako si ty myslíš, že by mal konať alfa. Ani o tom, že si bohorovne arogantný, lebo si potrebuješ niečo dokázať. Alfa je skôr o pokore a o tom, že prichadzaš za tým druhým ako za človekom. V tom je podľa mňa rozdiel medzi betou a alfou - o prístupe k človeku, o tvojom vnútornom pokoji a vnútornej stabilite. Ak si dostatočne alfa, dokažeš so ženou kooperovať a zveriť sa jej do rúk v tom, čo je lepšia ona, alebo ťa nerozhodí ani to, keď ti skriži plány či bude hádzať polená pod nohy.
Hra alfa-beta je tu preto, aby si pochopil odkiaľ ideš(beta) a kde smeruješ(alfa). No dokiaľ budeš skúmať, či si jedno alebo druhé, respektíve rozmýšľať nad tým ako by konal alfa, tak sám sebe hovoríš, že si ešte beta a len si netrpezlivý na svojej ceste transformácie.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek (spolu 4):
- Rekeker (09 kvě 2023, 20:53) • fanfunflan (11 kvě 2023, 10:34) • MindMess (24 kvě 2023, 12:25) • andrew_d (25 kvě 2023, 08:12)
- Hodnocení: 11.4%
Lose your mind and come to your senses.
Testy
Zdravím streetaři, už nějakou dobu jedu Street, jak denní, tak noční. Víceméně většinou když holce napíšu po tom, co dostanu kontakt větu ve slova smyslu: čau, v pondělí ti to vyhovuje? Následuje dlouhá slohovka, jak není připravená na to, se seznamovat, že toho má hodně a nemá čas. Teď si začínám i uvědomovat, že se nejspíš jedná o test. Jak byste na tuhle zprávu zareagovali?
Rovnou se zeptám i na další případ včera jsem viděl holku v klubu a kolem ní tak 5 kluků co se jí snažilo uhnat, šel jsem k ní bez rozmyslů, jestli mi nedá instagram. Ona na to, že nedává instagram jen tak, ale pochválila mě, že jsem ji oslovil, teď když to vidím v momentální situaci, tak jaká by byla ideální odpověď? Říct něco jako: chápu, taky preferuji telefonní číslo? Díky za rady všem
Rovnou se zeptám i na další případ včera jsem viděl holku v klubu a kolem ní tak 5 kluků co se jí snažilo uhnat, šel jsem k ní bez rozmyslů, jestli mi nedá instagram. Ona na to, že nedává instagram jen tak, ale pochválila mě, že jsem ji oslovil, teď když to vidím v momentální situaci, tak jaká by byla ideální odpověď? Říct něco jako: chápu, taky preferuji telefonní číslo? Díky za rady všem
- #Dave
- Udělil poděkování: 46 x
- Obdržel poděkování: 41 x
Testy
To první je dívčí verze a kdo kurva jsi? Takové to slušné nechci urazit a nevím jak to říct.vojtman píše: ↑19 kvě 2023, 02:48 Zdravím streetaři, už nějakou dobu jedu Street, jak denní, tak noční. Víceméně většinou když holce napíšu po tom, co dostanu kontakt větu ve slova smyslu: čau, v pondělí ti to vyhovuje? Následuje dlouhá slohovka, jak není připravená na to, se seznamovat, že toho má hodně a nemá čas. Teď si začínám i uvědomovat, že se nejspíš jedná o test. Jak byste na tuhle zprávu zareagovali?
Ještě jsi ji dostatečně nezaujal,... jen hádám. Zkus to k datu tlačit již na ulici kontakt není všechno. Rovnou ji něka vem, a nebo to k tomu směřuj. Domluv se třeba na sobotu odpoledne a přes telefon si to jen potvrďte žádné eseje. Jdi si za tím.
To druhé zní jak na psa. A ano ta odpověď co jsi řekl je skvělá defakto můžeš říci absolutně cokoliv. Absolutně. Jde jen o to jak to podáš. ...
- Hodnocení: 2.9%
Rodině řeknu, že jsme se seznámili v kostele
- minlo1
- Udělil poděkování: 13 x
- Obdržel poděkování: 26 x
Testy
vojtman píše: ↑19 kvě 2023, 02:48 Zdravím streetaři, už nějakou dobu jedu Street, jak denní, tak noční. Víceméně většinou když holce napíšu po tom, co dostanu kontakt větu ve slova smyslu: čau, v pondělí ti to vyhovuje? Následuje dlouhá slohovka, jak není připravená na to, se seznamovat, že toho má hodně a nemá čas. Teď si začínám i uvědomovat, že se nejspíš jedná o test. Jak byste na tuhle zprávu zareagovali?
1. Nedostatok spojenia a malo príťažlivosti... oslovovať dlhšie a budovat pritazlovost ... brat ihneď na insta dáte
2. Ukázal si nízke nároky, berieš akukolvek babu bez rozmyslu..nezasluzila si ta ... baba dá insta každému ( ide jej predsa o foloverow)
- Tito uživatelé poděkovali autorovi minlo1 za příspěvek (spolu 2):
- vojtman (19 kvě 2023, 22:03) • Professore (20 kvě 2023, 04:09)
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Testy
Myslim, ze Tva druha otazka z velke casti odpovida na tu prvni. Ty si tam mas jit pro ni ne pro jeji instagram. Musis ji oslovit, pak odtahnout od tech snazivcu a pak se s ni sblizit, at uz konverzaci nebo tancem. Kdyz ji budes "oblazovat" svou skvelou pritomnosti alespon hodinu, bud Ti ten kontakt sama da nebo alespon bude velice touzit, aby sis o nej rekl a pak uz Ti dalsi schuzku neodmitne.vojtman píše: ↑19 kvě 2023, 02:48 Zdravím streetaři, už nějakou dobu jedu Street, jak denní, tak noční. Víceméně většinou když holce napíšu po tom, co dostanu kontakt větu ve slova smyslu: čau, v pondělí ti to vyhovuje? Následuje dlouhá slohovka, jak není připravená na to, se seznamovat, že toho má hodně a nemá čas. Teď si začínám i uvědomovat, že se nejspíš jedná o test. Jak byste na tuhle zprávu zareagovali?
A to same k te prvni otazce. Duvodem je, ze jsi sice ziskal jejich instagram, ale ne jejich pozornost a zajem. Mel by ses vzdy snazit s nimi stravit co nejvic casu (idealne instant), behem ktereho si Te oblibi. S kazdou spolecne stravenou minutou Tva sance, ze Ti pozdeji odpovi roste.
A jeste jedna poznamka. Myslim, ze neni dobre brat si instagram nebo FB. Internet je jejich svet plny beta samcu, kteri po nich neco zadoni a ktere jsou zvykle odpalovat jak na tenise. Tam se zaradit nechces. Nas svet je svet osobniho kontaktu a tomu se nejvic blizi telefonovani, takze ja, pokud to jde, si beru cislo.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Rubín za příspěvek (spolu 2):
- Professore (23 kvě 2023, 17:54) • vojtman (23 kvě 2023, 18:15)
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Testy
Přesně. U toho prvního příkladu jsi nevybudoval dostatek spojení/komfortu a jdeš na to moc rychle. Je potřeba navázat na ten váš večer v baru/klubu/na streetu a trošku se s ní bavit. Zprávy prostě alespoň za mě nejsou jen o tom, jak dostat babu ven. Vybuduješ spoustu věcí a ukážeš, že nejsi jen další trouba, kterému dala kontakt, aby se ho zbavila nebo, že nevěděla, jak zareagovat a proto ti ho dala. Samozřejmě takhle se nedá konvertovat každý kontakt, ale strašně hodně ti napoví, jak rychle holka odepisuje, jak odpovídá na to, na co se jí konkrétně ptáš, jak se kvalifikuje, jak dlouhé jsou její odpovědi. Já osobně si v klubech a barech beru zásadně FB, dá se tam vybudovat spousta hodnoty. Číslo je skoro na nic, to jen v případech, že máte mega dobré spojení nebo že ještě něco chcete podniknout ten večer. Ideálně je lepší mít oboje. Zrovna nedávno mi zasnoubená barmanka dala číslo, měli jsme hafo spojení, dokonce jsem jí přetáhl z baru do baru, kdy sama dorazila za mnou a kamarádem a nechala v tom prvním baru i svou kámošku. I tak mrtvé číslo. Zatímco holky co potkám v baru, tak jim klidně napíšu první na FB a když začne diskuze, postupně třeba přidám do přátel a snažím se vytáhnout ven/do fitka/na kafe.
V tom druhým příkladu jsi zase šel na to moc rychle. Já bych začal nějak situačně a zakecal se s ní. V barech mi vůbec vyhovuje jít na to úplně nepřímo. Kdykoliv zkouším komplimenty, tak se to spíš míjí účinkem. Jakmile se zakecáš nebo si přisedneš, půlka je hotovo. Pro mě nejlepší strategie v baru/disko, kam chodím, je přisednout si doprostřed lokálu k nějakému dobrému stolu třeba k úplně cizí partě holek, jestli tam mají volno...a pak se nějak vmísit do hovoru
V tom druhým příkladu jsi zase šel na to moc rychle. Já bych začal nějak situačně a zakecal se s ní. V barech mi vůbec vyhovuje jít na to úplně nepřímo. Kdykoliv zkouším komplimenty, tak se to spíš míjí účinkem. Jakmile se zakecáš nebo si přisedneš, půlka je hotovo. Pro mě nejlepší strategie v baru/disko, kam chodím, je přisednout si doprostřed lokálu k nějakému dobrému stolu třeba k úplně cizí partě holek, jestli tam mají volno...a pak se nějak vmísit do hovoru
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2697 x
Testy
“S kolika klukama jsi spala?”
“4 a ty?”
“S žádným!!!”
Pak mi ale došlo, že jsem ve svádění poprvé zalhal, protože jsem nezapočítal trojky
“4 a ty?”
“S žádným!!!”
Pak mi ale došlo, že jsem ve svádění poprvé zalhal, protože jsem nezapočítal trojky
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
Testy
já: Ahoj Zase si celý den vyspávala po noční? Musím ti pak říct, jak mi dnes polichotila kolegyně v práci. Vlastně to s tebou souvisí.
ona: neee, náhodou jsem chvíli i byla vzhůru
Semnouuu??
já: Mohlo by. Prý jsem hrozně fajn kluk a až se mi bude nějaká holka líbit, tak se za mě přimluví.
ona: A ona s tebou proč nejde na rande?
já:
ona: neee, náhodou jsem chvíli i byla vzhůru
Semnouuu??
já: Mohlo by. Prý jsem hrozně fajn kluk a až se mi bude nějaká holka líbit, tak se za mě přimluví.
ona: A ona s tebou proč nejde na rande?
já:
- minlo1
Testy
Povedal by som, že si zle nastavil celý rámec konverzácie.
Musím ti pak říct, jak mi dnes polichotila kolegyně v práci.
-Chváliš sa, chceš ju zaujať a získať si jej uznanie.
Vlastně to s tebou souvisí.
- toto je celkom v pohode zaujal si ju buduješ zvedavosť.
Prý jsem hrozně fajn kluk a až se mi bude nějaká holka líbit, tak se za mě přimluví.
- znovu sa chváliš, ukazuješ nezáujem žien o teba a to, že si s tou kamoškou vo frendzone. V reči žien táto veta znamená si ta : si tak fajn chalan na rozprávanie, ale spať s tebou nebudem, snáď sa nájde nejaká baba, čo sa tebou niekedy vyspí lebo si pre mňa neatraktívny.
ideálne by bolo aby sa tá kamoška snažila dostať teba a tá druhá to videla. To že si u žien žiadaný.
A ona s tebou proč nejde na rande?
v tomto kontexte by som to asi nepovažoval za test v podstate, komentuje to, čo som ti popísal vyššie.
Mám pochybnosť, či to v tomto zaberie,ale skúsil by som úplne prevrátit kontext konverzácie, že má tá kamoška o teba záujem :
- Neverí si, že na mňa má
( ak to pochopí ako vtip a nie ako chválenie sa )
ide o to ukazovať záujem iných žien o teba a nie naopak,že ťa žiadna nechce
Musím ti pak říct, jak mi dnes polichotila kolegyně v práci.
-Chváliš sa, chceš ju zaujať a získať si jej uznanie.
Vlastně to s tebou souvisí.
- toto je celkom v pohode zaujal si ju buduješ zvedavosť.
Prý jsem hrozně fajn kluk a až se mi bude nějaká holka líbit, tak se za mě přimluví.
- znovu sa chváliš, ukazuješ nezáujem žien o teba a to, že si s tou kamoškou vo frendzone. V reči žien táto veta znamená si ta : si tak fajn chalan na rozprávanie, ale spať s tebou nebudem, snáď sa nájde nejaká baba, čo sa tebou niekedy vyspí lebo si pre mňa neatraktívny.
ideálne by bolo aby sa tá kamoška snažila dostať teba a tá druhá to videla. To že si u žien žiadaný.
v tomto kontexte by som to asi nepovažoval za test v podstate, komentuje to, čo som ti popísal vyššie.
Mám pochybnosť, či to v tomto zaberie,ale skúsil by som úplne prevrátit kontext konverzácie, že má tá kamoška o teba záujem :
- Neverí si, že na mňa má
( ak to pochopí ako vtip a nie ako chválenie sa )
ide o to ukazovať záujem iných žien o teba a nie naopak,že ťa žiadna nechce
- Tito uživatelé poděkovali autorovi minlo1 za příspěvek (spolu 3):
- Princ (04 lis 2023, 08:46) • křesťan (04 lis 2023, 12:23) • surfernamare (06 lis 2023, 16:24)
- Hodnocení: 8.6%
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Testy
Jako joo, je to cely spatne, pokud to je holka, kterou chce balit a ma to byt "hra".. pokud bych si tak povidal s nejakou kamoskou, tak to taky neresim a pisu ji to nejak tak, ani bych nad tim premyslel. Ale pokud ji chce balit, tak je to fakt zle
- Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
- surfernamare (06 lis 2023, 16:24)
- minlo1
Testy
Oslovil som jej najelspiu kamosku po čase som sa jej ozval myslim ze tam záujem je ked takto testuje:
Čo si myslíš na obe baby skúšaš to isté a ešte k tomu najlepšie kamarátky?
Napadla ma odpoveď:
Trojka?
Ty žiarliš
Čo si myslíš na obe baby skúšaš to isté a ešte k tomu najlepšie kamarátky?
Napadla ma odpoveď:
Trojka?
Ty žiarliš
- minlo1
Testy
Hold to asi nevyšlo sranda ako vedia kamosky na seba žiarliť a to mi najskôr zrušila rande kvôli tomu ze ide na striptíz
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2697 x
Testy
To je možná furt hratelné
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna