Názor na zrušení Tideru a Badoo

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Odpovědět
Dabb
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od Dabb »

Zdravím Streetaře,

vzhledem k mý práci, kdy dlouhý hodiny sedím v kanceláři, se mi zdálo dobrý začít trochu hrát to čemu tady říkáte digi. Jenže výsledky jsou opravdu hodně špatný. Na Tinderu mám tak 1 match za 2 týdny, a to ještě s holkou, u který si myslím, že mi jí musel přidělit algoritmus, protože jsem snad nemohl na ní přejet doprava :D

Badoo chce 150 kreditů za zahájení konverzace s vybranou holkou, takže je vlastně pay-to-play a já ani do Tinderu ani do Badoo nedal ani korunu. Setkání na Badoo taky nic moc.

Nakonec to jde nejlíp na instagramu, kde mám solidní profil (a asi 100 followers), protože se nemusím “matchnout” abych mohl psát, ale i tak je množství odpovědí malý. Zkoušel jsem všechno možný, od frajeřinek až po něco autentičtějšího, rozhodně žádný “ahoj”, ale prostě to nejde.

Tak jsem teď na rozcestí. Nemyslím si, že vypadám blbě, chodím k drahému kadeřníkovi, nosím solidní oblečení, hodně cestuju, takže mám na ig dobrý fotky ze světa, ale výsledky fakt hrůza. Fotky na Tinderu mám něco ze stativu, něco od kámošů (i když fakt neuměj fotit, takže hodně ořezaný a upravený) a nějaký to selfie. Chybí mi jenom fotka ve společnosti. Snad není možný, že by tam ostatní měli o tolik lepší fotky než já, to se mi nezdá. Ohledně popisu, jsem tam taky zkoušel všechno možný - trošku strohý popis mého života, něco vtipnějšího i různý trošku drzejší věty, bez výsledku.

Teď už na sobě pozoruju, že tenhle neúspěch začíná prolézat i do mýho streetu, začíná mi to vrtat hlavou. Jasný, zatím si to neberu, ale nevím, jak dlouho to ještě vydržím. A tak se ptám - má cenu se ještě snažit rozvíjet digi a vylepšovat se v něm, nebo to radši všechno smazat? Dík za názory!
(ps: jestli máte ještě nějaký tipy na digi, tak klidně taky napište)
SAyZCZ
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 2 x

Příspěvek od SAyZCZ »

Zajímavé zamyšlení,
Osobně beru badoo a tinder jen jako nástroj na zahnání nudy na wc :D ale když to jednou za čas zkusím rozjet, nikdy nemám žádný ohromující čísla. :) Možná je to tím že bydlím v malém městě, v Praze to asi frčí jinak ale obecně se mi už několikrát potvrdilo takovéto poměrové pravidlo.
Z těch co napíšeš ti možná třetina odpoví, třetina z tý třetiny si možná bude chvilku psát a když s touhle malou částí dokážeš domluvit rande tak je to úspěch, ale na rovinu vždycky, když sem měl rande s holčinou z badoo tak nebyla úplně OK. :D takže sem tyhle cesty raději vzdal.

Ale jednou za čas se tam dá ulovit. Několik mých kamrádek si tam chodí pro životní partnery když se s někým rozejdou, ale taky ten jejich výběr nechápu.

PS: Co zkusit experiment - založit si badoo s holčičím profilem ? Možná že bys pochopil proč ty holky vlastně ve většině ani neodepisujou. Řekl bych že budou zahlcený zprávama od stovek kluků a kolik z těch kluků bude "normálních" ? 10 ze 100 ? :D toť otázka
Kvjat_RB
Udělil poděkování: 55 x
Obdržel poděkování: 20 x

Příspěvek od Kvjat_RB »

Zkus lídéčko. :) A Badoo Ti sem tam nějaké holce povolí napsat. Nevím, jaký je algoritmus, ale jedné holce z 25 můžeš napsat. :mrgreen:
DarkEye
Udělil poděkování: 48 x
Obdržel poděkování: 18 x

Příspěvek od DarkEye »

Ja uvazujem nad tym podobne. Ale vzdy ta nuda na wc vyhra :D ...

Jako tym, ze ti ostane nemas moc stratit. Digi game mi pride podradna a hodne tazka. To co ti prejde v realu - a este sa zasmeju - ti u digi nemusi vobec prejst. A na badoo ci tindri toboz. Cim krajsia baba, tym ma viac parkov a nema zmysel pre nu odpisovat priamo tebe. A ak to uvidi, este to musi prejst jej osobnostnym filtrom. Naco stracat tolky cas :D radsej si oslovim 5 bab na ulici
"tvoje texty sú ako kvalitný diel dva a pol chlapa, dá sa to pozerať dookola nikdy ťa to neomrzí :D"
nemenovaný kamarát(skype)
Tygr
Udělil poděkování: 42 x
Obdržel poděkování: 105 x
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tygr »

Dabb píše: 18 čer 2019, 09:40 Zdravím Streetaře....

(ps: jestli máte ještě nějaký tipy na digi, tak klidně taky napište)
Digi je sračka, přijde ti v poho seznámit se s někým přes internet? Tento způsob seznamování tě vystavuje nepřirozeným situacím, které by se v reálu nikdy nestaly. Třeba že holky mají tolik navrch nebo subka o sobě prohlašuje, že je domina. I kdybys byl nejvíc alfa, přes chat to holka nepozná, protože to může nafejkovat aj někdo jiný. A holky bývají taky dost zhnusené zoufalci, kteří jim píšou. Seznamka je nejvíc neefektivní způsob seznámení. Psal jsi, že dlouhé hodiny sedíš v kanceláři, proč po práci ještě sedět u telefonu, běž ven :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tygr za příspěvek:
DarkEye (19 čer 2019, 10:00)
Hodnocení: 2.9%
Nechci holku....chci jich pět.
Risk je zisk.
Bez práce nejsou koláče.
Komu se nelení, tomu se zelení.
Kvjat_RB
Udělil poděkování: 55 x
Obdržel poděkování: 20 x

Příspěvek od Kvjat_RB »

Tygr píše: 19 čer 2019, 09:47 Digi je sračka, přijde ti v poho seznámit se s někým přes internet? Tento způsob seznamování tě vystavuje nepřirozeným situacím, které by se v reálu nikdy nestaly. Třeba že holky mají tolik navrch nebo subka o sobě prohlašuje, že je domina. I kdybys byl nejvíc alfa, přes chat to holka nepozná, protože to může nafejkovat aj někdo jiný. A holky bývají taky dost zhnusené zoufalci, kteří jim píšou. Seznamka je nejvíc neefektivní způsob seznámení. Psal jsi, že dlouhé hodiny sedíš v kanceláři, proč po práci ještě sedět u telefonu, běž ven :)
Pravda je, že konfrontace je někdy zajímavá, to ano. Párkrát se mi stalo, že holka, co mě uháněla, se nakonec chovala úplně jinak...
Gargamel
Udělil poděkování: 51 x
Obdržel poděkování: 35 x

Příspěvek od Gargamel »

Já bych Tinder a Badoo zrušil hned a hlavně bych se vyvaroval myšlenkám to někdy v budoucnu znova zakládat. Totální ztráta času.

Jako nejlepší argument bych zkusil pohled z druhé strany. Pokud nemáte nějakou kamarádku, která tyhle seznamovací aplikace používá a nebo není ochotná se o tomhle bavit, založte si fake holčičí profil (akorát se fakt neinspirujte Řepkou). Až vám za den přijde třeba 50 zpráv a z toho velká část dickpicky, úchylnosti, podivnosti a naprosto neoriginální trapnosti typu "ahoj, jak se máš?" nebo "Ahoj, zašukáme?" nebo nabídky sexu za finanční odměnu, tak pochopíte, že tudy cesta nevede.
TristanPRG
Udělil poděkování: 64 x
Obdržel poděkování: 81 x

Příspěvek od TristanPRG »

Len taký detail na Tindri vám žiadne dick picky prísť nemôžu, ani divné správy samé od seba, na zhodu je potreba vždy dvoch :D takže ten swipe doprava všetkým tým divným musela dať aj ona, ak si nepozrela vôbec komu, jej smola, ak áno tak to má vždy tak 50:50 :D
Gargamel
Udělil poděkování: 51 x
Obdržel poděkování: 35 x

Příspěvek od Gargamel »

Jak nemůžou? :D Kamarádkám běžně chodí. Jak má holka poznat, že zrovna od tohohle týpka, kterej třeba na fotce vypadá normálně, přijde normální zpráva a ne dickpic, oplzlosti nebo nabídka sexu za peníze? Někteří chlapi tam mají dost divné fotky nebo divné texty na profilu, tak tam je asi šance na špatnou zprávu větší, o to víc asi překvapí člověk s normální fotkou a normálním textem na profilu.
TristanPRG
Udělil poděkování: 64 x
Obdržel poděkování: 81 x

Příspěvek od TristanPRG »

Na tindri sa nedajú posielať fotky ;) Tak samozrejme, že nemôžu poznať vopred, ale samé sa pre neho tiež rozhodli teoreticky swipom vpravo, takže ich nejak zaujal prvotne, že potom posiela divné správy... to je ekvivalent, toho ako zase holky nereagujú vôbec po zhode :D
Panelák
Udělil poděkování: 65 x
Obdržel poděkování: 106 x

Příspěvek od Panelák »

Na Badoo zase nejde jako první zpráva poslat obrázek, asi jako "Dickpics protection" a ta holka musí nejdřív vůbec odepsat než to jde 🙄
Učim tanec v klubu.
Parařech
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od Parařech »

Je to tím že na daných zoznamká h je príliš veľa ľudí ?
Existujú najeké nové zoznamky ktoré niesú zamorené “odpadom” ?
surfernamare
Udělil poděkování: 252 x
Obdržel poděkování: 469 x

Příspěvek od surfernamare »

Vsetky su, cim mensia zoznamka, tym viac
Existuju aj nejake vyslovene platene, ale tam ti zas kvalitne zeny nepojdu
Odpovědět