vzhledem k mý práci, kdy dlouhý hodiny sedím v kanceláři, se mi zdálo dobrý začít trochu hrát to čemu tady říkáte digi. Jenže výsledky jsou opravdu hodně špatný. Na Tinderu mám tak 1 match za 2 týdny, a to ještě s holkou, u který si myslím, že mi jí musel přidělit algoritmus, protože jsem snad nemohl na ní přejet doprava

Badoo chce 150 kreditů za zahájení konverzace s vybranou holkou, takže je vlastně pay-to-play a já ani do Tinderu ani do Badoo nedal ani korunu. Setkání na Badoo taky nic moc.
Nakonec to jde nejlíp na instagramu, kde mám solidní profil (a asi 100 followers), protože se nemusím “matchnout” abych mohl psát, ale i tak je množství odpovědí malý. Zkoušel jsem všechno možný, od frajeřinek až po něco autentičtějšího, rozhodně žádný “ahoj”, ale prostě to nejde.
Tak jsem teď na rozcestí. Nemyslím si, že vypadám blbě, chodím k drahému kadeřníkovi, nosím solidní oblečení, hodně cestuju, takže mám na ig dobrý fotky ze světa, ale výsledky fakt hrůza. Fotky na Tinderu mám něco ze stativu, něco od kámošů (i když fakt neuměj fotit, takže hodně ořezaný a upravený) a nějaký to selfie. Chybí mi jenom fotka ve společnosti. Snad není možný, že by tam ostatní měli o tolik lepší fotky než já, to se mi nezdá. Ohledně popisu, jsem tam taky zkoušel všechno možný - trošku strohý popis mého života, něco vtipnějšího i různý trošku drzejší věty, bez výsledku.
Teď už na sobě pozoruju, že tenhle neúspěch začíná prolézat i do mýho streetu, začíná mi to vrtat hlavou. Jasný, zatím si to neberu, ale nevím, jak dlouho to ještě vydržím. A tak se ptám - má cenu se ještě snažit rozvíjet digi a vylepšovat se v něm, nebo to radši všechno smazat? Dík za názory!
(ps: jestli máte ještě nějaký tipy na digi, tak klidně taky napište)