Jak jsem trochu psal na různá místa, jen za poslední měsíc se prodaly kurzy za skoro půl milionu, můj volný čas se zrušil a teďka jen učím individuálky jak na běžícím páse.
No vždycky jsem si myslel, že nemůžu být tak líný, abych neproměnil 3 hodiny času na 6 až 9 tisíc... Říkal jsem si, že se to vždycky nějak udělá, když někteří lidi zvládnou pracovat i 12 hodin denně... Ale už je to fakt bizarní, být vyprodaný na tak dlouho dopředu. Nemám čas ty peníze utrácet, nemám čas se pořádně zamyslet, za co je utrácet... Tímhle tempem bych akorát umřel s velkými úsporami.
Chci, aby na webu vždycky byl aspoň 1 volný termín. Aby každý cítil, že tu jsme pro něho a může hned začít. Nechci, aby někdo viděl kurz až za dva měsíce, řekl si: "Tak s tím streetem musím počkat" a vyhodil celých 8 týdnů života z okna. Spíše své kurzy budu muset zdražit, kurzy ostatních instruktorů nechat takhle. Tím se to množství sníží přirozeně a volné termíny budou včas, tak jak je chci.
Jenže to není jen time managementový problém. Já prostě 12 let vstával s tím, že chci mít více studentů, a usínal s tím, že chci mít více studentů. Teď je to hotové a já musím CELKOVĚ vymyslet, kam se vydat dál.
Vydali jsme Autentické charisma, to je hodně husté. Jedeme na Bootcamp Bukurešť, to je hodně husté. Rozběhlo se Členství 2, to je hodně husté.
Asi bych rád dělal ještě více Bootcampů, sbíral vlajky. To je jedna z věcí, na které jsem nejvíc hrdý: že jsem učil v té Moskvě, v tom Kyjevě, Vídni, Minsku, Krakowě...
Taky bych chtěl jezdit přednáškové turné po menších městech. Aby lidi fakt cítili, že tu jsme, že v tom nejsou sami. Ale to je zatím daleko, abychom dokázali naplnit Plzeň a za měsíc Olomouc...
A další produkt taky bude, ale mě by nebavilo dělat další věc na stejné úrovni. Přitažlivost byla LEVEL UP, věc z jiného světa. Pak najednou Jak sbalit ženu online, první záznam! Autentické charisma, první video! Takže až budu něco dělat, tak něco, co i mě posune, co jsem ještě nedělal. Buď knížku s příběhem (můj první ne-návod), nebo video produkt úplně z jiného světa.
Jiné státy, jiná města, jiné produkty. Chci prostě být ještě hustější. Mě je jakoby jedno, kolik vyděláme tento rok, kolik 2019 a kolik 2022... Hlavně vím, že když si svou práci nastavím dobře, tak třeba 2025 už budu úplně brutální, a pak můžu dělat 10x větší věci. Kdybych ale šel na jistotu a moc se nerozvíjel, zvednu příjmy teď a obětuju budoucnost.
To jsem si dobře shrnul pro sebe (a i vám tuto metodu doporučuji), co byste mi ale poradili vy? Jak by měl naprosto vyprodaný učitel svádění změnit svět?