Chápu, jak to myslíš. Důležité je tohle - tvoje nabídka musí mít vyšší hodnotu, než všechny ostatní. Musí se odlišovat, být úplně jiná liga.TristanPRG píše: ↑12 úno 2019, 18:37je fajn nadhodiť vysokú cenu, ale zase ak je v ponuke tak 10-20 ďalších tak ak budem jeden z top cenovo, nemusí sa to predať nikdy. Príklad mám tu vedľa seba tiskárnu: HP Deskjet 1510, roky slúžila a slúži dosť dobre, ale cena na bazoši je aktuálne najmenej 300 kč, najviac 1000 kč. a nejaké medzi tým, ak dám cenu nad liter nepredám to, prvý človek čo príde kúpi tú za 300.
V článku jsem zmínil 'premium' fotky - už jen tím se výrazně odlišíš od těch ostatních. Tady je pár dalších způsobů:
- Lepší nadpis ( > HP Multifunkční Tiskárna DeskJet 1510 [TOP STAV] < vs. tiskarna hp )
- Super popis (personalizovat to pro typ člověka, který si to bude chtít koupit + zbavit ho všech "strachů" - nežere spousty inkoustu? co když netiskne dobře? - ale přitom znít lidsky, ne moc prodejně - "mám tu tuhle tiskárnu, ale stěhujeme se...")
- Něco zdarma navíc (papíry)
- Vyšší cena (přidá na důvěryhodnosti, hodně lidí se nakonec rozhodne pro rozumější = dražší možnost)
- Topnutí inzerátu (lepší viditelnost. Ne, nevlastním bazoš

Prostě využij všechny možnosti, co máš k dispozici

Přesně! Je super, kolik znalostí ze streetu se dá použít k vydělávání peněz, a naopak. Každý streetař má parádní předpoklady na to stát se úspěšným v podnikání.