Nemít sebevědomí, nemít partnerku, nemít rád svůj život... Je často mnohem horší, než nemít nový mobil nebo pěkné auto.
Máme mezi sebou lidi, kteří by na sobě strašně moc chtěli pracovat, nemají ale ani know how, ani peníze nazbyt. Studenty z chudých rodin, lidi, které zasáhla těžká situace...
Co kdybychom jim k přítelkyni, k sebevědomí, ke štěstí pomohli StreetGame Charitou? Dotyčný člověk by natočil video, kde by popsal, co ho potkalo, a proč bychom měli pomoct právě jemu.
Každý by mu pak na knížky, kurzy a Výcviky mohl přispět. StreetGame.cz by mu pak doplatila druhou polovinu. Tedy pokud by lidé dali dohromady 6000 Kč, mohl by takový člověk v nouzi absolvovat akce za celkem 12 000 Kč, a změnit tak svůj život. Vydrápat se nahoru a třeba jednou pomoci zase někomu dalšímu...
Co tomu říkáte?
StreetGame Charita
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2688 x
StreetGame Charita
- Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Majkl
- Udělil poděkování: 91 x
- Obdržel poděkování: 172 x
StreetGame Charita
Zajímavý nápad. Napíšu svůj názor:
Myslím, že na osobní rozvoj by to mohlo mít i opačný účinek.
Právě finanční tíseň nutí člověka vymyslet způsoby, které by ho jindy nenapadly. Úplně každý, kdo má přístup k internetu (nebo do knihovny) si může těch 12K v pohodě vydělat za týden. Je to opravdu extrémně jednoduché.
Mohlo by to mít i hlubší dopad. Vezměme si někoho mladého v těžké situaci. Pokud to myslí se streetgame vážně, najde si nějaký způsob a peníze si vydělá. Bude to dřina, ale naučí ho to, jak se o sebe v nouzi postarat. U charity mu stačí, aby natočil video - mnohem menší úsilí. Naučí ho to, že peníze se dají sehnat bez větší práce, a později si raději místo vydělávání půjde třeba pro dávky.
Jinak se mi dost líbí způsob, který jsi tu někde jednou zmiňoval - dotyčný by musel celý měsíc streetovat a poctivě si vést deník - tak bude jasné, že to se SG myslí vážně. To bych třeba přispěl
Myslím, že na osobní rozvoj by to mohlo mít i opačný účinek.
Právě finanční tíseň nutí člověka vymyslet způsoby, které by ho jindy nenapadly. Úplně každý, kdo má přístup k internetu (nebo do knihovny) si může těch 12K v pohodě vydělat za týden. Je to opravdu extrémně jednoduché.
Mohlo by to mít i hlubší dopad. Vezměme si někoho mladého v těžké situaci. Pokud to myslí se streetgame vážně, najde si nějaký způsob a peníze si vydělá. Bude to dřina, ale naučí ho to, jak se o sebe v nouzi postarat. U charity mu stačí, aby natočil video - mnohem menší úsilí. Naučí ho to, že peníze se dají sehnat bez větší práce, a později si raději místo vydělávání půjde třeba pro dávky.
Jinak se mi dost líbí způsob, který jsi tu někde jednou zmiňoval - dotyčný by musel celý měsíc streetovat a poctivě si vést deník - tak bude jasné, že to se SG myslí vážně. To bych třeba přispěl
- Hodnocení: 11.4%
The most dangerous thing you can do in life is play it safe - Casey Neistat
Vlákno Jak vydělat peníze
-
- Udělil poděkování: 595 x
- Obdržel poděkování: 340 x
StreetGame Charita
Mně se to hodně líbí. Neřekl bych, že by někdo "včera jsem našel sg a docela by se mi líbilo jít na kurz" něco dostal. Alespoň by to motivovalo někoho k tomu streetovat, vést třeba deník...a i kdyby po, nevím, měsíci udělal video a nedostal dost, stejně už má za sebou nějakou akci, což je ve výsledku stejně to nejdůležitější. Zase mi ale nepřijde, že by ti očividně nejnamotivovanější, kteří to doopravdy potřebujou, nedostali dost řekněme na kurz- ta půlka doplatek je hodně fajn a přijde mi, že by to fungovat mohlo.
- Hodnocení: 8.6%
- Azimir
- Udělil poděkování: 73 x
- Obdržel poděkování: 107 x
StreetGame Charita
Možná bychom měli založit vlákno "Jak vydělat peníze". Tohle si myslím tomu dotyčnému pomůže víc pro začátek. I my studenti tady si dokážeme vydělat tolik abychom nežili z bídy a ještě k tomu si kupovali věci navíc. Já jsme za jakoukoliv pomoc člověku, ale když je adekvátní. Ostatně umět se o sebe postarat tomhle směru je velká součást osobního rozvoje. Ať si vede deník, spřátelí se s námi a kdokoliv z nás mu si myslím rád pomůže.
Azimir
Azimir
- Hodnocení: 14.3%
Žádná výhra není zárukou trvalého celoživotního sebevědomí!
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2688 x
StreetGame Charita
No právě, on by ve finále vyhrál někdo, kdo je totálně připravený dřít a ještě neumí dostatečně vydělávat. Musel by natočit pořádné video, vést si deník, opravdu ukázat snahu... Kdo by chtěl jen zneužít příležitosti, lidi by ho snadno poznali.
- Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Majkl
- Udělil poděkování: 91 x
- Obdržel poděkování: 172 x
StreetGame Charita
Super nápad! Založeno
- Hodnocení: 5.7%
The most dangerous thing you can do in life is play it safe - Casey Neistat