Hlasujte o tématu příští přednášky

Pravidla fóra, funkce, organizace, technické záležitosti, jak fungují skupiny...

Podle popisu níže zvolte téma příští přednášky:

Anketa končí za 16 srp 2016, 23:59

Kde najít motivaci a jak překonat strach
16
35%
Jak být hezký
9
20%
7 nejkontroverznějších myšlenek svádění, které jsou pravda (a lidstvo jim stejně nikdy plně neuvěří)
21
46%

Celkem hlasů: 46

Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Příspěvek od Princ »

První přednáška o dotecích už je vyprodaná. Hlasujte, jaké bude téma té druhé, zářijové. Nejprve v Klubové sekci, později se hlasování přesune do veřejné části fóra. Abyste mohli vybrat nějakou možnost, musíte na fóru být registrovaní.

1) Kde najít motivaci a jak překonat strach

Co přimělo sociofobického panice závislého na počítačových hrách, aby skončil školu, cestoval po zemi a balil holky 8 let vkuse až do dnes? Kde najít odvahu oslovit holku? Jak se osvobodit od názorů ostatních, přestat se stydět a dělat si, co chci?

2) Jak být hezký

Jak moc je pro svádění důležitý vzhled muže? Představím přesný vzorec. Bude následovat kompletní vzhledová technologie, díky které si úplně každý polepší alespoň o 3 body. Jste 6/10? Budete 9/10.

Jako obvykle bude počet lidí omezen na 20. Každému hostovi tedy budu moct dát vzhledové tipy přímo na míru.

3) 7 nejkontroverznějších myšlenek svádění, které jsou pravda (a lidstvo jim stejně nikdy plně neuvěří)

Když tohle řeknu, někteří lidé se zasmějí. Slabší povahy si dokonce zacpou uši. Ale ani většina baličů si plně neuvědomuje, co z těchto věcí vyplývá.

Pohled za matrix. Když přestanete vybírat, co aplikujete a co ne, a rovnou nastolíte all out hardcore mentalitu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
rengaf (28 srp 2021, 15:48)
Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Princ

Příspěvek od Princ »

Osobně jsem čekal, že třetí přednáška mezi pokročilými v Klubové sekci zaujme nejvíce. Nyní je hlasování veřejné.

Můžete také napsat, pro co jste hlasovali a proč.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Honza
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 46 x

Příspěvek od Honza »

Hlasoval jsem pro třetí možnost, protože se díky ní mohu rozvíjet nejvíce.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Honza za příspěvek:
Pokud ti život zavře dveře k čemukoliv, co rád děláš. Otevři si je. Jsou to dveře, tak byly stvořeny, aby fungovaly.
TheLupínek
Obdržel poděkování: 4 x

Příspěvek od TheLupínek »

Hlasoval jsem pro druhou možnost, protože mě zajímá jak se zvedne zájem žen o mě, když budu 13/10.
Tito uživatelé poděkovali autorovi TheLupínek za příspěvek:
There are no mistakes, just steps to perfection..
jeff
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od jeff »

Hlasoval jsem pro 3. Sice překonání strachu je nejvíc užitečné ze začátku, ale vlastně to tak složité není - jen jít do akce a pak se to spraví. O oblékání toho bylo taky hodně napsáno. Ale zážitky zkušeného baliče nejsou až tak obvyklé a proto můžou být nejzajímavější z těchto tří voleb.
Tito uživatelé poděkovali autorovi jeff za příspěvek:
hubertjezpet
Udělil poděkování: 41 x
Obdržel poděkování: 178 x

Příspěvek od hubertjezpet »

I voted for third choice.
I think The seven most controversial opinions of seduction, which are true and people will never believe them.
I am so sorry for my English. My English is not good. It is not my native language and I am not able to express my thoughts without any mistake

I am afraid of Princ. He may punish me for this text. Maybe I should write in Czech. But English is more funny than Czech, isn't it?
Till this moment I have not found any rule to use only Czech on this forum.

If you can speak, write, listen and use English, it does not mean you will get a good job. I read English books, I listen English radios. But my job is a worker in a factory. I think, there is no worker being able to speak English so well as I do in this factory.
I'm sorry for mistakes in this text. I know there's a lot I can improve in my English.
Bye and have a nice day. English scores and Czech sucks.
Tito uživatelé poděkovali autorovi hubertjezpet za příspěvek:
hubertjezpet
Udělil poděkování: 41 x
Obdržel poděkování: 178 x

Příspěvek od hubertjezpet »

I think
The seven most controversial opinions of seduction, which are true and people will never believe them
is the most valueable choice.

I want to be good in seduction and these 7 opinions should give me help. These thoughts maybe nobody else heard.

I want to attend. I will have money in August. If it isn't too expensive, I will attend.

Bye
Tito uživatelé poděkovali autorovi hubertjezpet za příspěvek:
Princ

Příspěvek od Princ »

Pravidla jsem upravil, hlavně se drž tématu
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Princ

Příspěvek od Princ »

jeff píše:O oblékání toho bylo taky hodně napsáno.
Takhle bych to nesnižoval. Přednáška Jak být hezký obsahuje kompletní vzhledovou technologii. Volba účesu, high tech triky ohledně vlasové stylingu, co dělat v případě vypadávání vlasů, vousy, pokročilé techniky v oblasti svalového růstu, opálení, vzhled rukou... Prostě vše. Kompletně změní paradigma lidem, kteří například:

- kupují stylingové produkty v drogerii a poškozují si s nimi vlasy (navíc jediné, co znají, je gel)
- mají na hlavě mezi vlasy plešaté kolo
- nosí obrovské trika s rukávy, do kterým by se jim ruka vešla 2x
- myslí si, že pro zdraví srdce je nejlepší kardio ve středním tempu
- jí věci, které k tomu nejsou určeny (např. rohlíky, sóju...)
- myslí si, že chlupy mohou jen nechat volně růst, nebo oholit do hladka
- neví, co se bude nosit příští rok

Byl přímo můj záměr nabídnout v anketě jednu přednášku pro začátečníky, kteří ještě pravidelně nestreetují, jednu pro pokročilé, a jednu lifestylovou.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Dominus
Obdržel poděkování: 6 x

Příspěvek od Dominus »

Byl bych pro možnost 2, myslím, že je jednoduché vylepšit fyzický vzhled a každý může vypadat dobře. Navíc kdo říká, že to roli nehraje tak je vedle... Jinak by mě Princi zajímalo jaké produkty používat na styling vlasů? Používám vosk z drogérie a myslím, že to vlasy trochu ničí a někdy efekt není nic extra...

Jen tak trochu mimo téma... měl by jsi radu ohledně posílení imunity? Já jsem poslední půlrok hodně marodil a teď to vyvrcholilo. Mám bronchitidu, který se nemůžu zbavit už 2 měsíce. Doktoři to nějak podělali a akorát mi dali 2x antibiotika po který došlo sice k zlepšení, ale ne vyléčení. Teď to léčím přírodní cestou... doplňky od Starlife(immunistar, symbi 1/2 + nějaký další věci) + ječmen, chlorella atd. Vím, že v tomhle nejsi odborník, ale tak třeba s tím máš nějaké zkušenosti, co si o tom myslíš? Začínám mít trochu depky jak jsem furt doma, žádná poska nic a jsem slabej/kašlu...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dominus za příspěvek:
Princ

Příspěvek od Princ »

Ona většina značek dodává do supermarketů a drogérií ty největší prasárny, čtvrt litru gelu za 70 Kč a podobně... Používal bych to jen pokud máš krátké vlasy a počítáš s tím, že je stejně brzy ostříháš :)

Imunita: fermentované produkty, naklíčená semena, vnitřnosti, zelenina, ryby, silový trénink, otužování, slunce, látky jako D3 zinek a magnézium chelát, streetgame, výstupy z komfortní zóny, sex, dostatečný spánek, peníze a moc, vizualizace... Chovat se podle mých článků ultimátně povede k imunitě a dělat to jinak naopak k nemocem :)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Dominus
Obdržel poděkování: 6 x

Příspěvek od Dominus »

Nějakej konkrétní tip na kvalitní vosk? :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dominus za příspěvek:
thetripler
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od thetripler »

Já se o svých vlasech a vhodných produktech radím s barberem (pánský kadeřník), který mi vždy doporučí a objedná kvalitní produkty z USA, Anglie etc. Na každé vlasy se určitě hodí jiný produkt, každému sedí jiný typ účesu atd. Já bych se poradil s odborníkem :D Hlavně nechodit k mařkám z učňáku kterým nezbývá nic jiného než začít pracovat v pochybném kadeřnictví, nejlépe v blízkosti paneláku pod dohledem guru módy 70. let :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi thetripler za příspěvek:
IK1235
Obdržel poděkování: 2 x

Příspěvek od IK1235 »

Ahoj,

měl bych dotaz, po této přednášce budou na výběr zas jiná témata, nebo ještě tyto?

Jak jsem o tom tak přemýšlel, tak by mě zajímalo všechno :-) každopádně aktuálně nejvíc téma č.3
Tito uživatelé poděkovali autorovi IK1235 za příspěvek:
Princ

Příspěvek od Princ »

thetripler píše:Já se o svých vlasech a vhodných produktech radím s barberem (pánský kadeřník), který mi vždy doporučí a objedná kvalitní produkty z USA, Anglie etc.
Pokud máš stejný zdroj jako kadeřník, můžeš si salónní produkty objednávat z internetu sám přímo domů.
Dominus píše:Nějakej konkrétní tip na kvalitní vosk? :D
Třeba tenhle vosk nebo modelovací hlínu. U nás celkově tyhle Profesional salónní kolekce...
Dominus píše:Jen tak trochu mimo téma... měl by jsi radu ohledně posílení imunity? Já jsem poslední půlrok hodně marodil a teď to vyvrcholilo. Mám bronchitidu, který se nemůžu zbavit už 2 měsíce. Doktoři to nějak podělali a akorát mi dali 2x antibiotika po který došlo sice k zlepšení, ale ne vyléčení.
Laboratorní studie na Wimovi Hofovi ukázala, že i když mu byl injekčně aplikován vir, který měl způsobit horečky, Wimovi se nic nestalo. Stejný pokus pak úspěšně provedli na 12 dalších lidech, kteří s použitím stejných technik také zůstali zdraví.

Wim v knížce popisuje i opačný případ. Jeden chlapík přes noc zůstal uvězněn ve vlaku, který převážel zmrzlý náklad. Našli ho zmodralého a mrtvého. Přitom zjistili, že ve vlaku ani nebyla příliš velká zima. Muž prostě zpanikařil a "umyslel se" k smrti. Je to stejné, jako když se někdo bojí chodit na streetgame, když se mu tam přitom nic neděje. Zkouška gom džabbárem.
IK1235 píše:Ahoj,

měl bych dotaz, po této přednášce budou na výběr zas jiná témata, nebo ještě tyto?

Jak jsem o tom tak přemýšlel, tak by mě zajímalo všechno :-) každopádně aktuálně nejvíc téma č.3
Přibude další téma a pro zimní přednášku se bude znova hlasovat mezi dvěma nevybranými a jedním novým.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Odpovědět