Presne tie kosele nosim, hlavne nie kratky rukav. V poslednej dobe si idem tie take ľanove kosele, su vzdusne a daju sa nosit aj do 30 stupnov. Ale dlhy rukav + vyhrnut.
Inak ku kratasom rozhodne clenkove ponozky, nie take dlhe ako ma typek hore. Lebo to potom vyzera, ako keby sa clovek vracal z tenisu a pokazi to kazdy outfit.
Oblečení
- d-kun
- Udělil poděkování: 0
- Obdržel poděkování: 7 x
Oblečení
Díky za komentáře. Z větší části se shodují s mým míněním. Osobně jsem si přišel nejlépe na foto 4 až 6, škoda tedy, že už tříčtvrťáky ne.
V poslední době jsem studoval teorii oblékání, jak určit tón pleti a jaké k němu barvy, kontrast obličeje a jak barvy kombinovat. A myslíte, že mi to k něčemu hodně pomohlo? Ani ne
. Maximálně vím, co nedělat, ale co dělat, tam tápu. Ani s tónem pleti si nejsem jist, dle všeho se zdá, že neutrální, ale třeba neumím si představit obléci se do teplých barev. Hlavně ale, jestli styl oblékání má vystihovat mou osobnost anebo něco o mně komunikovat, tak fakt nevím, ke které osobnosti patří které oblečení a co které oblečení o mně říká.
S těmi košilemi souhlasím. Za prvé, košile se dávají do kalhot, takže budu v nich vypadat štíhlejší než v triku, které volně visí přes břicho. Za druhé bude vidět případný opasek. Další příslušenství, asi klasika, hodinky, na krk nějaký řetízek, na ruku třeba nějaký náramek z hnědých korálků.
A ty boty, no, jasně. Tyhle jsou na běhání. Takže spíš koupit nějaké tenisky, jiným typům bot bych se raději vyhnul.
Většinou stejně nejvíc nosím modré džíny, k nim nějakou modrou kostkovanou košili, černé tenisky a černý pásek, stříbrné hodinky a na druhou ruku třeba ty hnědé korálky. Nic lepšího mě zatím nenapadá a chce to vymyslet i další kombinace, přece nebudu chodit pořád v tom samém
.
V poslední době jsem studoval teorii oblékání, jak určit tón pleti a jaké k němu barvy, kontrast obličeje a jak barvy kombinovat. A myslíte, že mi to k něčemu hodně pomohlo? Ani ne

S těmi košilemi souhlasím. Za prvé, košile se dávají do kalhot, takže budu v nich vypadat štíhlejší než v triku, které volně visí přes břicho. Za druhé bude vidět případný opasek. Další příslušenství, asi klasika, hodinky, na krk nějaký řetízek, na ruku třeba nějaký náramek z hnědých korálků.
A ty boty, no, jasně. Tyhle jsou na běhání. Takže spíš koupit nějaké tenisky, jiným typům bot bych se raději vyhnul.
Většinou stejně nejvíc nosím modré džíny, k nim nějakou modrou kostkovanou košili, černé tenisky a černý pásek, stříbrné hodinky a na druhou ruku třeba ty hnědé korálky. Nic lepšího mě zatím nenapadá a chce to vymyslet i další kombinace, přece nebudu chodit pořád v tom samém

-
- Udělil poděkování: 358 x
- Obdržel poděkování: 190 x
Oblečení
teplé aj studené máš svetlé a tmavé. a rozhodne by som nezatracoval nejaké tôny, za to že si to nevieš predstaviť.poslední době jsem studoval teorii oblékání, jak určit tón pleti a jaké k němu barvy, kontrast obličeje a jak barvy kombinovat. A myslíte, že mi to k něčemu hodně pomohlo? Ani ne . Maximálně vím, co nedělat, ale co dělat, tam tápu. Ani s tónem pleti si nejsem jist, dle všeho se zdá, že neutrální, ale třeba neumím si představit obléci se do teplých barev.
keď si to študoval, tak v každom delení máš aspoň zo dvadsať odtieňov. ideálne by bolo nabehnúť do obchodu a naživo si vyskúšať dva tri odtiene z každej kategórie a sám uvidíš čo ti pasuje. Ak natrafíš na svoj odtieň sám sebe budeš pripadať mužnejší a sebavedomejší. následne podľa toho budeš vedieť, ktorá kategória je tá tvoja.
takže nebráň sa teplým farbám. červená totiž môže byť tak teplá (svetlo červená , sýtočervená) ako aj studená(bordová, vínová), tudíž môže byť problém aj v tvojej definícii rozdelenia farieb. alebo napríklad aj v predsudkoch, že svetlé a teplé farby si obliekajú gayovia.
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
-
- Udělil poděkování: 204 x
- Obdržel poděkování: 415 x
Oblečení
Existuje Oswaldov kruh farieb, velmi dobra pomôcka
ber co sa ti paci
koupit nějaké tenisky, jiným typům bot bych se raději vyhnul
Tymto sa zbytocne oberas o velke moznosti, pripadne aj dalsimi limitujucimi presvedceniami.třeba neumím si představit obléci se do teplých barev
Toto neriesjestli styl oblékání má vystihovat mou osobnost anebo něco o mně komunikovat, tak fakt nevím, ke které osobnosti patří které oblečení

-
- Udělil poděkování: 4 x
- Obdržel poděkování: 13 x
Oblečení
Já jsem oblékání vyřešil tak, že jsem vzal do obchodu kamarádku. Za asi 30 minut jsem měl kompletně nový šatník - celá moje práce byla zkoušení v kabince a pak platba
Od té doby mi bylo řečeno z více směrů, že mám zakázáno si hadry kupovat sám. Takže vždycky stačí napsat nějaké kámošce a ony tě mile rády obléknou 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi VložtePeníz za příspěvek (spolu 2):
- aldot (12 zář 2021, 11:20) • Skylake (13 zář 2021, 15:37)
- Hodnocení: 5.7%
-
- Udělil poděkování: 358 x
- Obdržel poděkování: 190 x
Oblečení
surf, ideálna je pomoc odborníka. povedzme ako so streetom - môžeš mať bunky, môže ti poradiť kamoš ale pomoc od Princa je úplne iný level.
viem, že veľa ľudí nemá peniaze, chce svojpomocne(hlavne Česi sú DIY národ ) a ušetriť, ale každé jedno euro sa vráti mnohonásobne. myslím si totiž, že stylista či Princ, nie je len o balení žien, ale aj o využití v rôznych oblastiach života.
viem, že veľa ľudí nemá peniaze, chce svojpomocne(hlavne Česi sú DIY národ ) a ušetriť, ale každé jedno euro sa vráti mnohonásobne. myslím si totiž, že stylista či Princ, nie je len o balení žien, ale aj o využití v rôznych oblastiach života.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi aldot za příspěvek (spolu 2):
- surfernamare (13 zář 2021, 09:32) • VložtePeníz (13 zář 2021, 16:22)
- Hodnocení: 5.7%
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
- d-kun
- Udělil poděkování: 0
- Obdržel poděkování: 7 x
Oblečení
Tak jsem od posledního příspěvku strávil v obchodech s obuví a oblečením řekněme 16 hodin čistého času? A na co jsem přišel?
V rozepnuté mikině:

V zapnuté mikině:

Ve svetru:

Moje poznámky:
Jinak celkově, přinejmenším na tu přednášku Sexuální image zajdu. Nakupovat s kamarádkou bych mohl, ale mám v plánu využít osobního stylistu, přinejmenším potřebuju poradit s účesem, kde se nechat tady kvalitně stříhat, péčí o vlasy a pleť a třeba probereme i to oblékání.
Tak zatím hezký nastávající podzim všem!
- Je jistě dobré si vymýšlet svůj styl a co by na mě vypadalo dobře, ale přinejmenším ve zdejších končinách je dost těžké to sehnat. Ani zmiňovanou košili, ani džínovou nebo jinou podzimní bundu, co by se mi líbila, nejde sehnat...
- Asi jsem rozluštil důvod, proč mě některé boty tlačí a teď je nejspíš poznám už od pohledu, tak nemusím tolik zkoušet. Dá se to poznat podle zpracování.
- Výrobci oblečení moc nemyslí na to, že někteří muži jsou nízké postavy a všechno je mi nějak velké na výšku nebo šířku...
V rozepnuté mikině:

V zapnuté mikině:

Ve svetru:

Moje poznámky:
- Nohavice, ale hlavně rukávy mi přijdou moc dlouhé. Na mikině jsem rukávy ohrnul, tak to není možná tak špatné, ale na tom svetru už je to znát. Tak co s tím? Zkusit víc ohrnout? Spíš bych potřeboval kratší a o něco širší rukávy, ale žádný výrobce tohle asi neřeší, při stejné velikosti.
- V rozepnuté mikině to vypadá dobře (nejlepší z této trojice, ještě by to chtělo hodinky), v zapnuté už ne. Připadám si nějak moc tlustě. Udělal jsem tu chybu, mohl jsem spodní okraj stáhnout více dolů, aby se mikina napnula a třeba by to bylo dobré. Pořád to samý, všechno je moc dlouhý!
A velikost XS na sebe fakt nedostanu
- Řetízek na krku by mohl být delší, případně tento nechat a k němu ještě jeden delší s nějakým symbolem. K tomu svetru tento řetízek raději nebrat.
- Boty mám černobílé, takže raději než čistě černou mikinu nějakou s bílými motivy. Třeba adidas s bílými pruhy na rukávech. Jenže sehnat to zase.
Jinak celkově, přinejmenším na tu přednášku Sexuální image zajdu. Nakupovat s kamarádkou bych mohl, ale mám v plánu využít osobního stylistu, přinejmenším potřebuju poradit s účesem, kde se nechat tady kvalitně stříhat, péčí o vlasy a pleť a třeba probereme i to oblékání.
Tak zatím hezký nastávající podzim všem!

Oblečení
Zdravím, protože přichází chladnější počasí, tak bych chtěl poprosit jestli by jste mi někdo nedal tip, kde sehnat KVALITNÍ chelsea boty? Ani ne před měsícem jsem si koupil jedny od Bati a naivně si myslel, že kožené boty za 3k aspoň chvíli vydrží. Ovšem spletl jsem se, ani ne za měsíc se mi na několika místech začaly rozlepovat a řekl bych, že jestli vydrží další aspoň měsíc tak to bude zázrak. Proto bych rád sehnal nějaké takové, kde cena aspoň trochu odpovídá kvalitě, a protože toto není s kvalitou jejich výrobků jediná negativní zkušenost v posledních letech, tak jsem s tímto výrobcem nejspíš nadobro skončil…. Předem díky za tipy
Oblečení
Tak podobný problém s velikostmi mívám docela často taky a to jsem jen o něco málo vyšší než většina, přijde mi že skoro všichni výrobci předpokládají že jsme všichni jako přes kopírák nebo co

- Hodnocení: 2.9%
Oblečení
Zdravím všechny.
Poslední dobou začínám mít trable kolem oblečení.
1. kde kupujete upnutá trička? Ve všech obchodech mají jen plandavej shit, případně to má potisk. Nejradši bych si to vyzkoušel, ale takhle to vypadá na internet :/
2. dal by mi prosím někdo tip na obchod, kde bych mohl sehnat kvalitní kabát/bundu na zimu? Nejradši bych nějakej kožešinou alespoň na límec. Strašně se mi líbí, když je kolem krku a na ramenou nějaká "masa". Je jedno jestli kapuce, kožich, nebo jen zvednutej límec. Tohle mi třeba přijde super, ale nevím kde to sehnat:

Něco takovýho je pro mě naprostej strop

Koneckonců bych si to klidně udělal tak, že bych sehnal kabát, kožešinu a zašel bych za krejčí. Zároveň bych tam ocenil pásek, aby to pěkně rýsovalo do Včka.
Měl by někdo radu, alespoň co se týče toho kvalitního kabátu? Tmavej, modrej nebo černej. Nechci nic hnědýho, zelenýho atd.
Poslední dobou začínám mít trable kolem oblečení.
1. kde kupujete upnutá trička? Ve všech obchodech mají jen plandavej shit, případně to má potisk. Nejradši bych si to vyzkoušel, ale takhle to vypadá na internet :/
2. dal by mi prosím někdo tip na obchod, kde bych mohl sehnat kvalitní kabát/bundu na zimu? Nejradši bych nějakej kožešinou alespoň na límec. Strašně se mi líbí, když je kolem krku a na ramenou nějaká "masa". Je jedno jestli kapuce, kožich, nebo jen zvednutej límec. Tohle mi třeba přijde super, ale nevím kde to sehnat:

Něco takovýho je pro mě naprostej strop

Koneckonců bych si to klidně udělal tak, že bych sehnal kabát, kožešinu a zašel bych za krejčí. Zároveň bych tam ocenil pásek, aby to pěkně rýsovalo do Včka.
Měl by někdo radu, alespoň co se týče toho kvalitního kabátu? Tmavej, modrej nebo černej. Nechci nic hnědýho, zelenýho atd.
“You must have chaos within you to give birth to a dancing star.”
― Friedrich Nietzsche
― Friedrich Nietzsche
Oblečení
Když tak nad tím přemýšlím, tak oblečení je dnes obecně strašná nuda tvl 
Koukám na různý outfity, realný i třeba z her. Proč dneska nikde nenajdou třeba něco takovýho:

Ten střih je super, detaily v podobě zdobení taky.
Grindelwalda si půjčím z přednášky, ale ten jeho outfit je prostě masterpiece:

Ty vysoký boty, zdobený kalhoty. Je v tom jistá majestátnost, divokost... rozhodně ne nuda.
Jasně, je to z Assassin's Creed, počítačová hra, ale někdo to dokázal dát takhle do reálu? Však to je tak zajímavý oblečení proboha:

Kde se stala chyba tvl? To už abych si snad založil vlastní brand

Koukám na různý outfity, realný i třeba z her. Proč dneska nikde nenajdou třeba něco takovýho:

Ten střih je super, detaily v podobě zdobení taky.
Grindelwalda si půjčím z přednášky, ale ten jeho outfit je prostě masterpiece:

Ty vysoký boty, zdobený kalhoty. Je v tom jistá majestátnost, divokost... rozhodně ne nuda.
Jasně, je to z Assassin's Creed, počítačová hra, ale někdo to dokázal dát takhle do reálu? Však to je tak zajímavý oblečení proboha:

Kde se stala chyba tvl? To už abych si snad založil vlastní brand

“You must have chaos within you to give birth to a dancing star.”
― Friedrich Nietzsche
― Friedrich Nietzsche