Oblečení

Zdraví, sport, peníze, koníčky, móda, svaly, nootropika, mikrodávkování psychedelik, meditace...
Odpovědět
nethio
Udělil poděkování: 30 x
Obdržel poděkování: 29 x

Oblečení

Příspěvek od nethio »

Scissors píše: 07 kvě 2019, 11:39 Ten sice vypadá navenek docela dobře. Moje zkušenost s ním je ale taková, že se musí dost vybírat co se týče kvality. Jejich kousky vypadají hezky střihově a jsou i velmi dostupné cenově. Úskalím jsou ale velmi často nekvalitní materiály. Člověk to může nosit tak jednu sezonu. Pak oblečení začne mnohdy působit dost jetě.
Právě zde jsem taky narážel právě na to, že oblečení vypadá velmi často líp na fotkách než v reálu.
stejnou zkušenost mám z S-fashion trička střihově fakt nádherný, levný, ale barva z toho slejzá brutálně rychle a čekám, kdy se to roztrhne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi nethio za příspěvek:
rengaf (28 srp 2021, 16:32)
Hodnocení: 2.9%

Šlapu za drobásky
nethio

stránky s oblečením

Příspěvek od nethio »

tak bych ocenil jakoukoliv stránku s oblečenéím, které má zajimavé střihy, hlavně teď tílka:D
Šlapu za drobásky
Princ
Udělil poděkování: 577 x
Obdržel poděkování: 2541 x

Oblečení online

Příspěvek od Princ »

Já vše kupuju v kamenných obchodech, protože potřebuju, aby vše 100% dokonale padlo, a co si nevyzkouším, toho se bojím.

Představ si třeba oblek, který by ti v ramenou padl na 80% - už jsi v jiném žánru, už je to na vyhození.

Online se dají dobře kupovat leda doplňky.

Jinak je tam ten hustle v objednávání několika velikostí naráz, posílání zpátky...

Nebo nevím, jak to někteří masteři dělají :) Jestli se mají perfektně změřené nebo to mají dokonale v oku... Nějaký génius to třeba dokáže, možná jsem jen nezjistil jak.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
nethio

Oblečení

Příspěvek od nethio »

Obleky vůbec nekupuju.
Skoro všude mi padne velikost S, ale radši ještě mám krejčovský metr a přeměřuji podle tabulky na tech stránkách.
Snažím se kupovat pouze slim fit a to pak padne snad vždycky mi přijde:D A prostě asymetrický střihy triček apod. jsem nikde v kamených obchodech neviděl.
Šlapu za drobásky
Princ

Oblečení

Příspěvek od Princ »

Jo jen tak dál, jestli to funguje!
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
ityity95
Udělil poděkování: 21 x
Obdržel poděkování: 24 x

Oblečení

Příspěvek od ityity95 »

Gargamel píše: 05 kvě 2019, 18:36 Tohle téma nějak hnije, tak se to pokusím trochu oživit.

Kde kupujete hadry? Je H&M v pohodě, nebo shit? Jaký máte názor na Cropp? Dá se tam sehnat něco nešíleného s nebrutálním potiskem, co si může oblíct člověk, kterému je přes 30? Co nějaký eshop, třeba Zoot?

Včera jsem se byl podívat v jednom skateshopu a nějak jsem si říkal, že jednak si ty věci odtamtud nemůžu z finančních důvodů dovolit a navíc se mi tam vlastně ani nic nelíbilo.
Já když kupuju basic trika tak jedině reserved. Z HM a CAA se mi trika vždycky zmenšila. Jinak většinou kraťasy, džíny většinou na jednu sezonu. Je pravda že furt menim styl oblikani a furt hledám co mi padne. Ale určitě je podle mě kvalitnější reaerved než ty to dva obchody.
Tito uživatelé poděkovali autorovi ityity95 za příspěvek:
Orb67
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 7 x

Oblečení

Příspěvek od Orb67 »

ABOUTYOU a Zalando teď všechny válcují a to hlavně cenou. Pokud máte trochu peněz, tak doporučuju nakupovat tady. Stačí basic věci od Tommyho třeba a budete vždycky vypadat dobře. S velikostí je to easy, stačí vyzkoušet v kamenné prodejně pár kousků a zjistit svoje velikosti. Velikosti on-line jsou stejné.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Orb67 za příspěvek:
Šotek
Obdržel poděkování: 6 x

Oblečení

Příspěvek od Šotek »

Jak to tady tak pročítám tak mě napadá - kde nakupujete džíny nebo obecně kalhoty? Mám totiž ten problém že mám oproti zbytku nohy celkem silný stehna, takže většina kalhot je mi buďto hodně těsná, a když už mi jakž takž sedí tak mi to zase dole u kotníku docela plandá a nevypadá to dobře, proto se nakupování kalhot zatím vyhýbám jak čert kříži a nosím pořád dokola dvoje džíny u kterých jsem měl štěstí že mi zrovna náhodou sedí :lol: Nemáte někdo nějaké tipy kde bych mohl dobře vybrat? Střih určitě trochu užší ale ne zase moc upnutý, takže spíš obyčejný slim. Dobře mi seděly jedny šedý slimky z Pull & Bear, ale když jsem tam byl naposled tak už se právě neprodávaly a ty ostatní mi prostě nepadnou. Budu rád za každou radu, o kvalitu mi ani tak nejde, stačí jen aby mi to konečně sedělo :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Šotek za příspěvek:
Princ

Oblečení

Příspěvek od Princ »

A co to zanést krejčí?
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Šotek
Obdržel poděkování: 6 x

Oblečení

Příspěvek od Šotek »

To samozřejmě nosím už teď, spíš jsem ten dotaz myslel tak že jestli tu má někdo taky tento problém tak kde shání, abych vyzkoušel jestli to nebude právě to co hledám...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Šotek za příspěvek:
Kikuchiyo
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 4 x

Oblečení

Příspěvek od Kikuchiyo »

Kdysi jsem někde na nyxu (jestli byl facebook nevím) poptal holku, která se vyzná v nakupování a stylingu (v podstatě každá) za přiměřenou odměnu. Z nabídek jsem si vybral tu nejhezčí, hned věděla kde jsou jaký outlety, kde maj slevy. Nakoupili jsme super věci, pro mě to nebylo takový utrpení, já něco koupil jí a pak jsme spolu dali drink, líbačku, ale k sexu nedošlo, pokud si pamatuju.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kikuchiyo za příspěvek (spolu 2):
Strappy (13 bře 2021, 12:22) • rengaf (28 srp 2021, 16:32)
Hodnocení: 5.7%
Wixe
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 34 x

Oblečení online

Příspěvek od Wixe »

Princ píše: 31 črc 2020, 17:23 Já vše kupuju v kamenných obchodech, protože potřebuju, aby vše 100% dokonale padlo, a co si nevyzkouším, toho se bojím.

Představ si třeba oblek, který by ti v ramenou padl na 80% - už jsi v jiném žánru, už je to na vyhození.

Online se dají dobře kupovat leda doplňky.

Jinak je tam ten hustle v objednávání několika velikostí naráz, posílání zpátky...

Nebo nevím, jak to někteří masteři dělají :) Jestli se mají perfektně změřené nebo to mají dokonale v oku... Nějaký génius to třeba dokáže, možná jsem jen nezjistil jak.
Přesně tak, není size M jako M nebo size 50 jako 50. Každá značka, nebo i model a dokonce i jednotlivý kus může padnout jinak, navíc ti může přijít kus s nějakým kazem a proto oblečení nekupuju nikdy online. Jen výjimečně jednou boty jsem si vyzkoušel v prodejně a pak objednal stejné z e-shopu, ale i tak to byla halůz, že byly v pořádku a padly stejně. U oblečení jde hlavně o to, aby ti padly co nejvíce na tělo, je jedno jak levná/drahá značka to je nebo jaký styl.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Wixe za příspěvek:
d-kun
Obdržel poděkování: 7 x

Oblečení

Příspěvek od d-kun »

Zdravím vás, přátelé, jsem tady nový, což je celkem jedno, tak rovnou k věci. Před nějakou dobou jsem se konečně dokopal k tomu začít se sebou něco dělat. Zevnějšek je základ a mezi to patří oblečení. Přikládám pár fotek. Co myslíte, že je dobré? Dokážete poradit, co na sebe kupovat, co ne? Jaké doplňky? Na fotky své mínění mám, záměrně něco nevhodného a vhodného, jsem zvědav, jestli to vidíte podobně nebo jestli jsem mimo a musím víc studovat vkus. :) Nepáral jsem se s tím maskovat obličej nebo tak. Naopak, pořád se mi nějak nezdají ty vlasy, neporadili byste i s tím, byť to už je jiné téma? Díky.

1
Obrázek

2
Obrázek

3
Obrázek

4
Obrázek

5
Obrázek

6
Obrázek

7
Obrázek

8
Obrázek
Tito uživatelé poděkovali autorovi d-kun za příspěvek:
Princ

Oblečení

Příspěvek od Princ »

Boty ne. Tmave dziny a kratasy nad kolena ano, trictvrtaky ne. Bile polo rozepnout, pruhovane triko je v pohode (ale obecne do tricek to chce svaly). Rozjed taky doplnky, napr. hodinky. A prijd na Sexualni image 9.10. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
rengaf (28 srp 2021, 16:32) • whiskyandsoda (04 zář 2021, 16:05)
Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
whiskyandsoda
Udělil poděkování: 4 x
Obdržel poděkování: 3 x

Oblečení

Příspěvek od whiskyandsoda »

Nejsem módní guru, ale co takhle se orientovat na košili s dlouhým rukávem (ve vedru se dá vyhrnout) a k tomu kalhoty a když už tak ty tmavé džíny? Boty opravdu zahoď, teda pokud nemáš zrovna plán pokořit osmitisícovku.
Odpovědět