Oblečení
-
- Udělil poděkování: 4 x
- Obdržel poděkování: 5 x
Oblečení
Pořiď si něco, v čem se budeš cítit dobře. Měl bys mít nějakou základní výbavu - formální oblečení, něco na trávení volného času. Důležité je, aby Ti oblečení dobře sedělo, cítil ses v něm a zároveň upoutalo pozornost. 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Koci.Kocman za příspěvek:
- rengaf (28 srp 2021, 16:34)
- Hodnocení: 2.9%
„Jsou věci známé a věci neznámé a mezi nimi jsou dveře. Stačí je otevřít.“
Jim Morrison
Jim Morrison
-
- Udělil poděkování: 31 x
- Obdržel poděkování: 19 x
Oblečení
Zkus zara nebo pull a bear. Kopírují nejnovější trendy od modních značek, ale není to předražené. Nebo eshop zalando, velký výběr a mají tam nejlepší ceny.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Masseto za příspěvek (spolu 3):
- Jacob (05 kvě 2019, 20:12) • FairytaleSeducer (06 kvě 2019, 02:50) • rengaf (28 srp 2021, 16:34)
- Hodnocení: 8.6%
Je to street game, a ne escape game.
Není to závislost, když si to můžes dovolit.
Není to závislost, když si to můžes dovolit.
- Scissors
- Udělil poděkování: 104 x
- Obdržel poděkování: 442 x
Oblečení
Osobně se spíš kloním k názoru, že je to hrabák s kusy, které budou za chvíli působit obnošeně. Platí zde tedy rčení, že levné věci si mohou dovolit jen bohatí lidé. Oblečení bych tam nekupoval.
E-shopy mají velkou nevýhodu v tom, že si oblečení nemůžeš vyzkoušet. Nevidíš proto, jak ti padne. Mám taky trochu neblahou zkušenost v tom, že zboží vypadá z marketingových důvodů lépe na fotkách než v reálu.
Výhodou je ale zas možnost vrátit zboží do 14 dnů bez udání důvodů. Pokud se ti s tím chce srát, tak asi proč ne.
Pokud hledáš rozumný kompromis mezi kvalitou a cenou, tak v ČR je docela fajn třeba Marks & Spencer. Ne každému ale musí sednout ten jejich semi-casual/business casual styl. Vůbec nejlepší je ale asi udělat si čas od času výlet kousek za hranice (např. do Drážďan - spoj autobusem z Prahy trvá do 2 hod. a cena je skoro dumpingová). Je tam větší výběr zboží a cena je srovnatelná s Prahou (někde dokonce i nižší).
Nevím, na jaký typ holek přesně cílíš, ale po třicítce bych už fakt nic ze skateshopu apod. nenosil. To je tak pro borce do dvacítky, co chtějí ohromovat holky svým frajerstvím. Starší borec to může nosit snad jen v případě, že je Tone Hawk nebo rapper z Youtube. Jinak to ale působí zastydle a nedospěle. Ženy na třicátnících už prostě oceňují jiné rysy, než v dobách adolescence.
- Hodnocení: 8.6%
"Čím člověk může být, tím musí být."
Abraham Maslow
Abraham Maslow
- LoArmistead
- Udělil poděkování: 41 x
- Obdržel poděkování: 79 x
Oblečení
Souhlasím s Tebou, ALE - o módu a oblékání se zajímám docela dost, chodím s holkama rád nakupovat a dost se s nima o tom bavím, čili na základě mých zkušeností si myslim, že nejhorší oblékací "styl" je taková ta obyčejná, nudná neutralita - na nohou kecky ze Sportisima, modrý džíny co má každej, tričko s nějakým neurčitým nápisem ala "University", "Athletic Dept.", "Loap" atd. Ideálně v kombinaci s patnáct let stejným účesem. Tohle zaručeně odpuzuje. To už je pak skoro lepší být pětatřicetiletej skejťák.Scissors píše: ↑06 kvě 2019, 10:20 Nevím, na jaký typ holek přesně cílíš, ale po třicítce bych už fakt nic ze skateshopu apod. nenosil. To je tak pro borce do dvacítky, co chtějí ohromovat holky svým frajerstvím. Starší borec to může nosit snad jen v případě, že je Tone Hawk nebo rapper z Youtube. Jinak to ale působí zastydle a nedospěle. Ženy na třicátnících už prostě oceňují jiné rysy, než v dobách adolescence.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi LoArmistead za příspěvek (spolu 2):
- nethio (30 črc 2020, 12:38) • rengaf (28 srp 2021, 16:34)
- Hodnocení: 5.7%
-32 yrs-fuckin elephant-žádnej krasavec, všechno si musí poctivě odmakat, tak se přestaňte vymlouvat na vzhled-"beards & tattoo"-kouzlo upřímnosti-
- Gargamel
- Udělil poděkování: 51 x
- Obdržel poděkování: 34 x
Oblečení
Třeba ty košile z H&M mi přijdou docela dobrý, dost lidí mi je chválilo, akorát bych do nich potřeboval zhubnout. Ty levný trika z H&M mě moc nenadchly, ale mám třeba polo za 250, které mi na tu cenu nepřijde vůbec špatné, je dost pohodlné, hlavně příjemný materiál. Škoda jen, že mi v něm kocour udělal drápem díru.
Mám spoustu trik skejťáckých značek. Žádné logo, většinou jen načmáraný nějaký obrázek. Nejsem žádnej Tony Hawk, skejťák jsem nikdy nebyl, jen se mi tenhle styl dřív líbil. Ještě dnes vlastně nosím "bokovky", ale už žádné široké nohavice a snažím se nemít rozkrok až u kolen a neukazovat všem okolo své trenky. Docela si říkám, že bych to měl už docela vyházet. Na druhou stranu si říkám, že nechci vypadat nějak usedle nebo staře, aby mi pak holky odpovídaly na pozdrav "dobrý den". Mám rád spíš výraznější věci, ale nechci to zas přehánět, abych nevypadal jako klaun z cirkusu nebo Daniel Nekonečný
, stejně tak bych nerad jel nějakou nudu - fakt nemám rád věci, co má každej. Dost mi vadí ty profláklé značky, co má každej.
Nedokážu říct, co se líbí mojí cílovce, takže se tomu nedokážu přizpůsobit.
Co se týče Zootu, tam je obrovská výhoda, že si to můžeš objednat na výdejnu, kde si to vyzkoušíš a zaplatíš až po vyzkoušení, pokud si teda z toho něco vybereš.
Mám spoustu trik skejťáckých značek. Žádné logo, většinou jen načmáraný nějaký obrázek. Nejsem žádnej Tony Hawk, skejťák jsem nikdy nebyl, jen se mi tenhle styl dřív líbil. Ještě dnes vlastně nosím "bokovky", ale už žádné široké nohavice a snažím se nemít rozkrok až u kolen a neukazovat všem okolo své trenky. Docela si říkám, že bych to měl už docela vyházet. Na druhou stranu si říkám, že nechci vypadat nějak usedle nebo staře, aby mi pak holky odpovídaly na pozdrav "dobrý den". Mám rád spíš výraznější věci, ale nechci to zas přehánět, abych nevypadal jako klaun z cirkusu nebo Daniel Nekonečný

Nedokážu říct, co se líbí mojí cílovce, takže se tomu nedokážu přizpůsobit.
Co se týče Zootu, tam je obrovská výhoda, že si to můžeš objednat na výdejnu, kde si to vyzkoušíš a zaplatíš až po vyzkoušení, pokud si teda z toho něco vybereš.
-
- Udělil poděkování: 4 x
- Obdržel poděkování: 5 x
Oblečení
Zkus třeba weby Bolf, Wayfarer, Dg shop. Nebo mě napadá Glami. To je stránka s oblečením, kde najdeš nabídky různých značek a prodejců, tím pádem je tam docela široké spektrum výběru (podle ceny, stylu...).
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Koci.Kocman za příspěvek:
„Jsou věci známé a věci neznámé a mezi nimi jsou dveře. Stačí je otevřít.“
Jim Morrison
Jim Morrison
- Scissors
- Udělil poděkování: 104 x
- Obdržel poděkování: 442 x
Oblečení
Ten sice vypadá navenek docela dobře. Moje zkušenost s ním je ale taková, že se musí dost vybírat co se týče kvality. Jejich kousky vypadají hezky střihově a jsou i velmi dostupné cenově. Úskalím jsou ale velmi často nekvalitní materiály. Člověk to může nosit tak jednu sezonu. Pak oblečení začne mnohdy působit dost jetě.
Právě zde jsem taky narážel právě na to, že oblečení vypadá velmi často líp na fotkách než v reálu.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Scissors za příspěvek (spolu 2):
- LoArmistead (07 kvě 2019, 11:42) • rengaf (28 srp 2021, 16:34)
"Čím člověk může být, tím musí být."
Abraham Maslow
Abraham Maslow
- LoArmistead
- Udělil poděkování: 41 x
- Obdržel poděkování: 79 x
Oblečení
Souhlasim, Wayfarer spíš nebrat.Scissors píše: ↑07 kvě 2019, 11:39 Ten sice vypadá navenek docela dobře. Moje zkušenost s ním je ale taková, že se musí dost vybírat co se týče kvality. Jejich kousky vypadají hezky střihově a jsou i velmi dostupné cenově. Úskalím jsou ale velmi často nekvalitní materiály. Člověk to může nosit tak jednu sezonu. Pak oblečení začne mnohdy působit dost jetě.
Právě zde jsem taky narážel právě na to, že oblečení vypadá velmi často líp na fotkách než v reálu.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi LoArmistead za příspěvek:
-32 yrs-fuckin elephant-žádnej krasavec, všechno si musí poctivě odmakat, tak se přestaňte vymlouvat na vzhled-"beards & tattoo"-kouzlo upřímnosti-
- Princ
- Udělil poděkování: 577 x
- Obdržel poděkování: 2541 x
Oblečení
Ty jednobarevné trička z levných obchodů jsou ok, jen je třeba vědět, že je kupujete na 1 sezónu - tj. vezmete si je párkrát na jaře, párkrát v létě, a příští rok koupíte nové 
Oproti H&M už mám radši C&A

Oproti H&M už mám radši C&A

Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 9 x
- Obdržel poděkování: 34 x
Kožená bunda + rolák
Pod černou koženou bundu nosím standardně bílá trička, která jsou o něco kratší, než bunda, takže nevyčuhujou. Teď do chladnějšího počasí hodlám místo triček vzít bílý rolák, ale ten je delší, než bunda a bude cca 5cm přesahovat. Nevím, co si o tom myslet, je podle vás takový "přiznaný" bílý proužek ok?
- Princ
- Udělil poděkování: 577 x
- Obdržel poděkování: 2541 x
Oblečení
Však se to v rámci streel stylu nosí hodně, tyhle šosy 

Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Caesar
- Udělil poděkování: 14 x
- Obdržel poděkování: 20 x
Oblečení
Poslední dobou zkouším tzv. eboy style. Je to mix skejtu/emo/anime/k-popu/grunge. Zajímavý styl, špetku edgy a taky musíte počítat s tím, že budete tak trochu chodící meme
Vždy jsem snažil oblékat dospěle(Asi kompenzace toho, že vypadám o mnoho let mladší než mi je). Polo trička, preppy svetry atd. Sedí to hezky ale začal jsem si připadat strašně usedle a vzhledově nudně.

Vždy jsem snažil oblékat dospěle(Asi kompenzace toho, že vypadám o mnoho let mladší než mi je). Polo trička, preppy svetry atd. Sedí to hezky ale začal jsem si připadat strašně usedle a vzhledově nudně.
- #Dave
- Udělil poděkování: 46 x
- Obdržel poděkování: 39 x
Oblečení
Zdravím,
Chtěl bych změnit trochu styl a začít letos nosit košile a na nich vestičku. (se stejným materiálem na zádech jako je přední straně) Měl by někdo typ kde ji sehnat? Jinou cestou než na zakázkovou výrobu?
Chtěl bych změnit trochu styl a začít letos nosit košile a na nich vestičku. (se stejným materiálem na zádech jako je přední straně) Měl by někdo typ kde ji sehnat? Jinou cestou než na zakázkovou výrobu?
Rodině řeknu, že jsme se seznámili v kostele
-
- Udělil poděkování: 0
- Obdržel poděkování: 1 x
Oblečení
ahoj, co se tyče oblečení a originality doporučuji zainvestovat do kvality a navštívit krejčovství a nechat si ušít košili (já mam třeba červenou na manžetové knoflíčky (knoflíčky sem koupil v outletu v 70% slevě) k tomu obyčejný pasek od vietnamců a pohodlné boty.
Opravdu nedokážu kolik lidí mi pochválilo monogram,to jak mi sedne,široka ramena která mi vynikla, střih
Opravdu nedokážu kolik lidí mi pochválilo monogram,to jak mi sedne,široka ramena která mi vynikla, střih
- Tito uživatelé poděkovali autorovi podnikatel za příspěvek:
-
- Udělil poděkování: 358 x
- Obdržel poděkování: 190 x
Oblečení
ideálne by bolo predtým poradiť sa so stylistkou, a zistiť si odtiene/farby, ktoré sa hodia k jeho pokožke, typy strihov, či to čo chce svojim oblečením prezentovať. a až potom ísť do krajcirstva alebo so stylistkou ísť do obchodu kvôli veľkosti a urobiť vhodný nákup.podnikatel píše: ↑02 kvě 2020, 23:34 ahoj, co se tyče oblečení a originality doporučuji zainvestovat do kvality a navštívit krejčovství a nechat si ušít košili (já mam třeba červenou na manžetové knoflíčky (knoflíčky sem koupil v outletu v 70% slevě) k tomu obyčejný pasek od vietnamců a pohodlné boty.
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.