Oblečení

Zdraví, sport, peníze, koníčky, móda, svaly, nootropika, mikrodávkování psychedelik, meditace...
Odpovědět
Hoky
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 9 x

Oblečení

Příspěvek od Hoky »

Zdarec, všiml jsem si že topic o oblékání tady ještě není. Máte nějaké tipy jak se co nejlépe oblékat? Já obvykle nosím světlé skinny jeans (bez opasku), s tričkem a k tomu nějaké addidasky. Občas si vezmu košili se srolovaným rukávem, ale i tak mi přijde, že se oblékám moc nudně, a cítím že bych potřeboval změnu a trošku vyniknout z davu. Máte nějaký tip? Díky!
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hoky za příspěvek:
rengaf (28 srp 2021, 16:32)
Hodnocení: 2.9%

Hank
Udělil poděkování: 3 x
Obdržel poděkování: 5 x

Re: Oblečení

Příspěvek od Hank »

Taky bych se chtěl víc zajímat o oblékání/modu , akorát moc nevím, co je důležité vědět, samozřejmě články na stránce ohledně oblékání mám přečtené :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hank za příspěvek (spolu 2):
rengaf (28 srp 2021, 16:32) • Skylake (05 zář 2021, 13:18)
Hodnocení: 5.7%
Buď hrajete první ligu, nebo jste jen otrok, kterému nezbývá nic, než tlačit se v metru
cvcrn
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od cvcrn »

Kostkovaná košile s krátkým rukávem a kostkované kraťáky.. Ideál :-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi cvcrn za příspěvek:
Adam

Příspěvek od Adam »

Každému sedí něco jiné, každý má rád jiný styl, každou chvíli jsou nové trendy a vychází nové kolekce (jaro/léto/podzim/zima ... a za rok znovu dokola).

Já osobně procházím nákupními centry, kde mám vytipovaných pár obchodů (sportovní i společenské značky). Když nakupuji tak mám sebou buď svojí přítelkyni nebo jinou ženu, o které vím, že o sebe dbá a sleduje poslední módu. Když náhodou nejsou po ruce a mě se něco zalíbí, vždy je tam prodavačka, která vám ráda řekne svůj názor, pokud jí o to požádáte.

Obecně bych to shrnul takhle:
1.Najdi si svůj styl - pokud si sporťák nos sportovní značky, pokud tě baví pank, rock, a jiné šílenosti vyhledávej tohle)
2.Vybírej si oblečení, které padne na Tvoji postavu - můžete mít drahé značkové sako za tisíce, ale pokud nemáš správnou velikost stejně budeš vypadat jak moula
3.V tom co nosíš se cítíš dobře - občas si na sebe obléknu něco co se líbí více mým partnerkám než mě a i přesto, že na mě naléhají, nekoupím si nic pokud se v tom fakt necítím dobře.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam za příspěvek:
Obdry
Obdržel poděkování: 4 x

Příspěvek od Obdry »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, co byste mi doporučili jako pokrývku hlavy? Blíží se zima a s klesajícími teplotami to určitě přijde vhod. Jasně, že taková rádiovka, klobouček, beranice, nebo kšiltovka asi zrovna nejsou zrovna vrcholem vkusu. Mě osobně napadla tato řešení: Obrázek
Co na to říkáte? Mně se teda líbí všechny. Akorát problémem je, že nevím, jak mám tyhle pokrývky na internetu najít. Mají nějaká specifická jména? Nejsem si jistý. Třeba to, co má na hlavě Brian Johnson je v podstatě kšiltovka, nebo ne? A to co má ten úplně napravo je asi buřinka? Nedaří se mi to v žádném obchodě najít. Máte nějaký tip?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Obdry za příspěvek:
Bis vincit, qui se vincit in victoria
Honza
Obdržel poděkování: 46 x

Příspěvek od Honza »

Hoky píše:Zdarec, všiml jsem si že topic o oblékání tady ještě není. Máte nějaké tipy jak se co nejlépe oblékat? Já obvykle nosím světlé skinny jeans (bez opasku), s tričkem a k tomu nějaké addidasky. Občas si vezmu košili se srolovaným rukávem, ale i tak mi přijde, že se oblékám moc nudně, a cítím že bych potřeboval změnu a trošku vyniknout z davu. Máte nějaký tip? Díky!
Já na Street nosím ty kusy oblečení, ve kterých se cítím svůj. V tom je celé kouzlo oblékání se. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Honza za příspěvek:
Pokud ti život zavře dveře k čemukoliv, co rád děláš. Otevři si je. Jsou to dveře, tak byly stvořeny, aby fungovaly.
Adam

Příspěvek od Adam »

Mě osobně sedí a líbí se mi čepice co má na hlavě 3 zleva.
Můžeš jí kombinovat se spoustou věcí (sportovně i elegantně). Takže více muziky ....

Jak jsem psal výše: Najdi si svůj styl.

Co se koupě týká tak bych jednoznačně volil návštěvu obchoďáku před koupi na internetu. Dostaneš se mezi lidi a můžeš se zeptat sexy prodavačky jestli Ti to sluší nebo by Ti doporučila něco jiného. Zmákneš dvě mouchy jednou ranou. Koupíš čepici a zároveň oslovíš cizí ženu.

Fotku čepice pak postni společně s fotkou nahého zatku prodavačky tady na fórku. Uvidíme zda Ti pak ostatní pochválí Tvou novou čepici ?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam za příspěvek:
Viktor
Udělil poděkování: 29 x
Obdržel poděkování: 67 x

Příspěvek od Viktor »

Nazdar!

Jsem hubenej, mám metr devadesát, brejle, zásadně nosím košile a pokud je to možné, tak klobouk. (v chladu fedoru a černý kabát a v létě slaměný boater hat, nosil ho třeba ten borec z Velkýho Gatsbyho)
Jsem spíš takovej ten kravaťák a myslím si, že vypadám celkem dobře.

Blbá otázka: jak z toho vytěžit co nejvíc? Např. jaké k tomu doplňky a podobně...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Viktor za příspěvek:
Ten s plynovou maskou.
Sterek
Obdržel poděkování: 2 x

Příspěvek od Sterek »

Viktor píše:Nazdar!
Blbá otázka: jak z toho vytěžit co nejvíc? Např. jaké k tomu doplňky a podobně...
Jestli jsi spíše "kravaťák" tak doporučuju různé kapesníky do kapsy saka.. pokud máš tmavé tj. černé sako nebo dokonce kompletní oblek tak nějaký světlý klidně i pestrý žlutý kapesník se hodí a upoutáš o 40% procent větší pozornost jak typicky oblečený kravaťák vedle tebe. Kapesník se dá sladit s barvou kravaty nebo pokud si vezmeš pískové nebo jiné kalhoty tak kapesník stejného nebo podobného odstínu.. atak vždycky se dá všechno zdokonalit samozřejmě jako boty klidně nějaké tenisky černé barvy klidně s bílou podrážkou, nebo se hodí k takovému stylu hodně "Chelsea Boots"
.
Rád poradím komukoli ohledně módy jak elegantní tak streetové))
Tito uživatelé poděkovali autorovi Sterek za příspěvek:
delan.
Viktor
Udělil poděkování: 29 x
Obdržel poděkování: 67 x

Příspěvek od Viktor »

Sterek píše:Jestli jsi spíše "kravaťák" tak doporučuju různé kapesníky do kapsy saka..
Dobrá, zas až takovej kravaťák ne. Nic bych proti každodennímu nošení saka a kravaty neměl, ale v neformálním prostředí by to vypadalo trochu divně.

Běžně chodím v riflích, případně černých, nebo béžových kalhotách; košili s rozhalenkou; pokud je zima, tak černým kabátě se světlou šálou a zmíněným kloboukem.
Jedinej, řekněme detail, mě napadaj' tmavý hodinky.

Myslím, jesti by se třeba nehodil nějakej řetízek nebo podobně.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Viktor za příspěvek:
Ten s plynovou maskou.
Sterek

Příspěvek od Sterek »

Viktor píše:...
Kdybys chodil ve tmavém outfitu tak zlatý řetízek a hodinky jsou perfektní na to) ale rozhodně ne digitální
Tito uživatelé poděkovali autorovi Sterek za příspěvek:
delan.
Honza
Obdržel poděkování: 46 x

Příspěvek od Honza »

Ahoj, chci se zeptat, kde berete inspiraci například při koupi oblečení nebo když chcete změnit hair style? :) Nemám zrovna na mysli, že se zeptáte kolemjdoucí, ale když se na danou věc musíte podívat sami... Ano, jsem nemocný. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Honza za příspěvek:
Pokud ti život zavře dveře k čemukoliv, co rád děláš. Otevři si je. Jsou to dveře, tak byly stvořeny, aby fungovaly.
zdenek400
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 4 x

Příspěvek od zdenek400 »

Honza píše:Ahoj, chci se zeptat, kde berete inspiraci například při koupi oblečení nebo když chcete změnit hair style? :) Nemám zrovna na mysli, že se zeptáte kolemjdoucí, ale když se na danou věc musíte podívat sami... Ano, jsem nemocný. :)

Já nevím jak ostatní, ale já třeba na instagramu.. sleduji pár stránek a tam je podle mého velmi dobrá instiprace. Nebo zkus si koupit nějaký módní časopis.
Případně si vyhlídnout nějakou holku, která se podle tebe hezky obléká, ať ti pomůže, něco vybrat :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi zdenek400 za příspěvek:
Nakonec vše dopadne, tak jste si přáli. Pokud to tak nedopadlo, ještě není konec.
Fozi
Obdržel poděkování: 6 x

Příspěvek od Fozi »

Chci-li změnu, tak se zeptám kadeřnice, nebo holky v obchodě s oblečením. Vždycky něco poradí ;)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Fozi za příspěvek:
Valach

Příspěvek od Valach »

Ahoj,
byl bych strašně rád, kdyby se mi tady povedlo najít člověka, co se skutečně orientuje v módě a který by byl ochotný mi poradit. Pokud někdo takový tady je, napište mi pm ;-).

Díky
Tito uživatelé poděkovali autorovi Valach za příspěvek:
Očekávej nejlepší, ale buď připraven na nejhorší.
Odpovědět