Digi "otvíráky"

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Picihvizd
Udělil poděkování: 8 x
Obdržel poděkování: 3 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od Picihvizd »

Me se osvedcilo: "Cus, tak kdy neco podniknem?"
Tito uživatelé poděkovali autorovi Picihvizd za příspěvek:
Pes24 (13 srp 2018, 21:28)
Hodnocení: 2.9%

"Procházím peklem, ale na konci mě čeká nebe. A to jen proto, že překonávám ten strach. Překonej ho taky, dělej co máš rád."
BaličMichal
Udělil poděkování: 79 x
Obdržel poděkování: 108 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od BaličMichal »

Já sám se to ještě učím :)
Restless
Udělil poděkování: 11 x
Obdržel poděkování: 13 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od Restless »

Tohle téma mně tady zaujalo :)
Dostal jsem snad sto čísel jen z Badoo a Tinderu-Jde o to dát holce najevo svou hodnotu-hlavně v tom,že ty nejsi žádnej pisálek a chceš s ní vyrazit ven!
Takže jí to taky dej najevo.
Já se jinak držím jejích fotek a popisku,snažím se často vymyslet škádlivou zprávu ohledně jejího obličeje,vlasů atd..
Musíme být jako ti,co si umí udělat z holky srandu,sami ze sebe a hlavně-nestavit si onu holku na podstavec jako svou bohyni.Pak jde do háje celá konverzace a atraktivita a holka to "stoprocentně" pozná"
Tito uživatelé poděkovali autorovi Restless za příspěvek:
Pes24 (27 pro 2018, 23:34)
Hodnocení: 2.9%

"Nehledám překážky,hledám cíle"
Čuchoprd
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od Čuchoprd »

Ahoj jmenuji se Lukáš, prý dobře.........
Umíš vařit
dtx

Digi "otvíráky"

Příspěvek od dtx »

ja zvu hned na kafe, vetšina holek je znuděná/otrávená z těch stejných lichotek a zpráv které ji chodí a je ráda když ji někdo normální pozve ven :) chce to samozřejme upravit a vyplnit profil, linknout instagram atd. aby člověk nevypadal jako tajemný hrad v karpatech
Daddy
Udělil poděkování: 9 x
Obdržel poděkování: 34 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od Daddy »

Já včera napsal: Ahoj, premyslim, jestli mas odvahu jit na rande s chlapkem, jako ja
A krásně se chytla (je v tom výzva)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daddy za příspěvek (spolu 4):
martin123 (27 kvě 2019, 16:07) • Pes24 (01 čer 2019, 14:39) • Pomeranč (25 srp 2019, 14:46) • Coyge (09 pro 2020, 17:05)
Hodnocení: 11.4%
Doctor Dolan
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 35 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od Doctor Dolan »

Se mi líbila borka kteoru má známá v přátelích, ona jí poslala screen kde píšu, že má hezké kámošky.
Tak jsem z p*dele napsal:

Zdarec,
Táňa mi řekla že tě tak nějak seznámila s faktem že jistý podivín jí z nudy random koukal do friendlistu a jeho pozornost přilákala jistá osoba v fantasy-medieval kostýmech a jelikož stalkovat anonymně je neslušné:
"Čau já jsem Petr"

Jestli na tu s*ačku dostanu odpověď budu dále informovat :)
agarko
Udělil poděkování: 2 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od agarko »

jayjay píše: 20 čer 2018, 22:46 Čus borci,
máte nějaký osvědčený fráze kterýma rozjedete rozhovor přes chat? Nejenom když holce píšete poprvé, ale i v pozdější době, když už jí trochu znáte...
Dík za odpovědi
Žiaden otvarak na svete ti nezaručí 100% úspešnosť, ale na to aby si nenutene rozbehol konverzaciu cez fb/ig Ti postačí keď zareaguješ na jej story (my day) a potom rozvíjaš konverzáciu ďalej.
If you never try, you will never know.
aldot
Udělil poděkování: 357 x
Obdržel poděkování: 188 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od aldot »

Restless píše: 24 pro 2018, 14:23 Jde o to dát holce najevo svou hodnotu-hlavně v tom,že ty nejsi žádnej pisálek a chceš s ní vyrazit ven!
No, zrovna keď napíšem ako "poďme si to rozdať/zašukať" tiež to moc nepomôže. Teda ak ku okamžitému blokovaniu v prípade "zašukať".
Takisto navrhnúť stretnutie v prvej správe nemalo úspech, pozvanie na kávu je brane významovo ako "poďme mať sex" aj keby som mal sebalepsi úmysel len ísť von a ozaj by to bolo len o káve. Alebo by išlo aj o stretnutie uprostred davu ľudí, či pri nejakej zaujímavej činnosti, stále to ženy berú ako navrh na sex.

Podľa mňa je jedno čo človek napíše, môže to byť aj obyčajné "ahoj", ide o to mať správnu profilovku, aby ju človek zaujal a pozrela si profil(či spĺňam jej predstavy ohľadom veku/miesta/...) a až následne sa rozhodne, že napíše.

ako príklad uvediem, že v jednej fb zoznamke som reagoval komentárom " napíš". Žena napísala a som správu čítal po spánku po nočnej. Reagoval som rozospatý smajlikom ruky like, čo ju následne rozčertilo, a prvé správy sme sa pohádali, následne sme si vymenili číslo a debata pokračovala tam. A to som nemal ani fotku, a bolo všetko akože v pohode, dokym sme si nevymenili foto. tam správy prestali.
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
Satch
Udělil poděkování: 257 x
Obdržel poděkování: 26 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od Satch »

BaličMichal píše: 09 srp 2018, 08:00 Zkus reagovat na nějakou fotku co má na profilu nebo na neco, co tě zaujme. Představ si, co by ji asi napsal Dan Bilzerian. :)
Tak to bych napsal...

Ahoj
...Až to vydejcháš, dej si panáka a klidně napiš ;)
Woody
Udělil poděkování: 46 x
Obdržel poděkování: 118 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od Woody »

Na Badoo jsem jel „Ahoj! Doufám, že se tu normální pozdrav neztratí mezi honiči"
Neoslovit krásnou dívku je jako nepustit starší paní sednout.
elpadre

Digi "otvíráky"

Příspěvek od elpadre »

tomscorpi píše: 09 srp 2018, 10:21 Tak to se přiznám, že mi moc nejde si představit... Kromě něčeho jako „slibuju, že do bazénu už holky umím házet tak, abych jim nic nezlomil“ :)
Mě se takhle podařilo jedné zlomit zub, od té doby jsem to už nezkoušel :D
Ritchi19
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 0

Digi "otvíráky"

Příspěvek od Ritchi19 »

Mě na tinderu tak se 70% úspěšností funguje “Ahoj (jméno), kdyby sis měla vybrat mezi cheescakem, višňovou zmrzlinou, nebo horkou čokoládou, co by sis vybrala? :D” Buď odpoví jenom na otázku, nebo se mi i stává, že ocení originalitu a pak už konverzace pokračuje.
Podle mě je prostě nejdůležitější rozbourat ty stovky stejných zpráv typu “ahoj jak se máš?”
Po světě běhá tolik krásných holek, že je nikdy nedokážeš opíchat všechny. To ovšem neznamená, že se o to nemůžeš snažit.
jachaknecht
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 7 x

Digi "otvíráky"

Příspěvek od jachaknecht »

Zdravím myslim si že to první oslovení oslovení musi zkratka odlišný od těch zoufalců typu ahoj, jak se máš. A snad si začínam myslet ze je to fuk at to je hlavně o ní. Často dàvam i negy a jsem přitom smrtelně vážný, vtipností na začatku trochu šetřím, nejsem pubertální šašek. Vono kdyz už ti dali lajk, tak se jim líbíš, jen je ukecat na rande. Jasně ne každá odpoví, některá to prostě zabalí u některý to posereš, atd. Ale to je život a zkušenosti k nezaplacení.
Shely

Digi "otvíráky"

Příspěvek od Shely »

Mi se velmi osvědšil otvírák na Badoo: Pokec? ale spokojím se i se sexem :D Otevíralo mi to pak hodně možností
Odpovědět