Digi "otvíráky"
-
- Udělil poděkování: 8 x
- Obdržel poděkování: 3 x
Digi "otvíráky"
Me se osvedcilo: "Cus, tak kdy neco podniknem?"
- Hodnocení: 2.9%
"Procházím peklem, ale na konci mě čeká nebe. A to jen proto, že překonávám ten strach. Překonej ho taky, dělej co máš rád."
- BaličMichal
- Udělil poděkování: 79 x
- Obdržel poděkování: 108 x
- Restless
- Udělil poděkování: 11 x
- Obdržel poděkování: 13 x
Digi "otvíráky"
Tohle téma mně tady zaujalo 
Dostal jsem snad sto čísel jen z Badoo a Tinderu-Jde o to dát holce najevo svou hodnotu-hlavně v tom,že ty nejsi žádnej pisálek a chceš s ní vyrazit ven!
Takže jí to taky dej najevo.
Já se jinak držím jejích fotek a popisku,snažím se často vymyslet škádlivou zprávu ohledně jejího obličeje,vlasů atd..
Musíme být jako ti,co si umí udělat z holky srandu,sami ze sebe a hlavně-nestavit si onu holku na podstavec jako svou bohyni.Pak jde do háje celá konverzace a atraktivita a holka to "stoprocentně" pozná"

Dostal jsem snad sto čísel jen z Badoo a Tinderu-Jde o to dát holce najevo svou hodnotu-hlavně v tom,že ty nejsi žádnej pisálek a chceš s ní vyrazit ven!
Takže jí to taky dej najevo.
Já se jinak držím jejích fotek a popisku,snažím se často vymyslet škádlivou zprávu ohledně jejího obličeje,vlasů atd..
Musíme být jako ti,co si umí udělat z holky srandu,sami ze sebe a hlavně-nestavit si onu holku na podstavec jako svou bohyni.Pak jde do háje celá konverzace a atraktivita a holka to "stoprocentně" pozná"
- Hodnocení: 2.9%
"Nehledám překážky,hledám cíle"
Digi "otvíráky"
ja zvu hned na kafe, vetšina holek je znuděná/otrávená z těch stejných lichotek a zpráv které ji chodí a je ráda když ji někdo normální pozve ven
chce to samozřejme upravit a vyplnit profil, linknout instagram atd. aby člověk nevypadal jako tajemný hrad v karpatech

-
- Udělil poděkování: 9 x
- Obdržel poděkování: 34 x
Digi "otvíráky"
Já včera napsal: Ahoj, premyslim, jestli mas odvahu jit na rande s chlapkem, jako ja
A krásně se chytla (je v tom výzva)
A krásně se chytla (je v tom výzva)
- Hodnocení: 11.4%
-
- Udělil poděkování: 2 x
- Obdržel poděkování: 35 x
Digi "otvíráky"
Se mi líbila borka kteoru má známá v přátelích, ona jí poslala screen kde píšu, že má hezké kámošky.
Tak jsem z p*dele napsal:
Zdarec,
Táňa mi řekla že tě tak nějak seznámila s faktem že jistý podivín jí z nudy random koukal do friendlistu a jeho pozornost přilákala jistá osoba v fantasy-medieval kostýmech a jelikož stalkovat anonymně je neslušné:
"Čau já jsem Petr"
Jestli na tu s*ačku dostanu odpověď budu dále informovat
Tak jsem z p*dele napsal:
Zdarec,
Táňa mi řekla že tě tak nějak seznámila s faktem že jistý podivín jí z nudy random koukal do friendlistu a jeho pozornost přilákala jistá osoba v fantasy-medieval kostýmech a jelikož stalkovat anonymně je neslušné:
"Čau já jsem Petr"
Jestli na tu s*ačku dostanu odpověď budu dále informovat

Digi "otvíráky"
Žiaden otvarak na svete ti nezaručí 100% úspešnosť, ale na to aby si nenutene rozbehol konverzaciu cez fb/ig Ti postačí keď zareaguješ na jej story (my day) a potom rozvíjaš konverzáciu ďalej.
If you never try, you will never know.
-
- Udělil poděkování: 357 x
- Obdržel poděkování: 188 x
Digi "otvíráky"
No, zrovna keď napíšem ako "poďme si to rozdať/zašukať" tiež to moc nepomôže. Teda ak ku okamžitému blokovaniu v prípade "zašukať".
Takisto navrhnúť stretnutie v prvej správe nemalo úspech, pozvanie na kávu je brane významovo ako "poďme mať sex" aj keby som mal sebalepsi úmysel len ísť von a ozaj by to bolo len o káve. Alebo by išlo aj o stretnutie uprostred davu ľudí, či pri nejakej zaujímavej činnosti, stále to ženy berú ako navrh na sex.
Podľa mňa je jedno čo človek napíše, môže to byť aj obyčajné "ahoj", ide o to mať správnu profilovku, aby ju človek zaujal a pozrela si profil(či spĺňam jej predstavy ohľadom veku/miesta/...) a až následne sa rozhodne, že napíše.
ako príklad uvediem, že v jednej fb zoznamke som reagoval komentárom " napíš". Žena napísala a som správu čítal po spánku po nočnej. Reagoval som rozospatý smajlikom ruky like, čo ju následne rozčertilo, a prvé správy sme sa pohádali, následne sme si vymenili číslo a debata pokračovala tam. A to som nemal ani fotku, a bolo všetko akože v pohode, dokym sme si nevymenili foto. tam správy prestali.
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
- Satch
- Udělil poděkování: 257 x
- Obdržel poděkování: 26 x
Digi "otvíráky"
Tak to bych napsal...BaličMichal píše: ↑09 srp 2018, 08:00 Zkus reagovat na nějakou fotku co má na profilu nebo na neco, co tě zaujme. Představ si, co by ji asi napsal Dan Bilzerian.![]()
Ahoj
...Až to vydejcháš, dej si panáka a klidně napiš

-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 0
Digi "otvíráky"
Mě na tinderu tak se 70% úspěšností funguje “Ahoj (jméno), kdyby sis měla vybrat mezi cheescakem, višňovou zmrzlinou, nebo horkou čokoládou, co by sis vybrala?
” Buď odpoví jenom na otázku, nebo se mi i stává, že ocení originalitu a pak už konverzace pokračuje.
Podle mě je prostě nejdůležitější rozbourat ty stovky stejných zpráv typu “ahoj jak se máš?”

Podle mě je prostě nejdůležitější rozbourat ty stovky stejných zpráv typu “ahoj jak se máš?”
Po světě běhá tolik krásných holek, že je nikdy nedokážeš opíchat všechny. To ovšem neznamená, že se o to nemůžeš snažit.
-
- Udělil poděkování: 10 x
- Obdržel poděkování: 7 x
Digi "otvíráky"
Zdravím myslim si že to první oslovení oslovení musi zkratka odlišný od těch zoufalců typu ahoj, jak se máš. A snad si začínam myslet ze je to fuk at to je hlavně o ní. Často dàvam i negy a jsem přitom smrtelně vážný, vtipností na začatku trochu šetřím, nejsem pubertální šašek. Vono kdyz už ti dali lajk, tak se jim líbíš, jen je ukecat na rande. Jasně ne každá odpoví, některá to prostě zabalí u některý to posereš, atd. Ale to je život a zkušenosti k nezaplacení.