Poslední dobou cvičím intenzivněji než obvykle (3-4x týdně). Na nohy cvičím bulharský dřep, rumunský mrtvý tah, předkopy a zákopy. Opáčka se pohybují mezi 10-15. Cítím po tom to co mám a jsem spoko.
Problém je v tom, že při chůzi mám často přepumpované svaly okolo holeně. Ráno sotva dojdu na autobus a do práce. Když se na chvíli zastavím, holeně mě pálej jak .... a to nemluvím ani o výklusu.
Nevíte co s tím? Už mě to začíná docela omezovat a nemůžu si jít ani zahrát fotbálek s kámošema
Tohle není nedostatkem strečinku. Je to spíš napumpování a vyplavování laktátu v dané oblasti. Já to mám pořád, stává se to hlavně, když nabereš nějaký ten objem. Neuděláš nic. Na tohle si prostě musíš zvyknout. Tělo se postupně adaptuje. Pokud mluvíš o tom samém napumpování, které mám na mysli, tak tady pomůže jen shodit nějakou váhu, případně zvýšit aerobní výkonnost. Já jakmile nabíral, tak nepomohlo prostě nic a měl jsem napumpovaný přední holeně už za pár minut. Je to celkem příjemné, zvykneš si. BTW u některých anabolik je tohle docela extrémní a stačí ti pár sérií daného cviku a končíš
Coyge píše: ↑07 lis 2022, 20:27
Poslední dobou cvičím intenzivněji než obvykle (3-4x týdně). Na nohy cvičím bulharský dřep, rumunský mrtvý tah, předkopy a zákopy. Opáčka se pohybují mezi 10-15. Cítím po tom to co mám a jsem spoko.
Problém je v tom, že při chůzi mám často přepumpované svaly okolo holeně. Ráno sotva dojdu na autobus a do práce. Když se na chvíli zastavím, holeně mě pálej jak .... a to nemluvím ani o výklusu.
Nevíte co s tím? Už mě to začíná docela omezovat a nemůžu si jít ani zahrát fotbálek s kámošema
Nesypu, ale pár kil jsem nabral. Příjemný mi to teda vůbec nepříjde Nohy mi při napumpování po pár minutách chůze vyloženě tuhly i hybnost v kotnících byla menší. Ale máš pravdu, tělo si postupně zvyká a už chodím bez divných grimas v obličeji (kvůli tomu pálení)