Už to není mlhavá cesta, ve které nevíte, jak si vedete. Získání odznaku představuje milník, na který se můžete zaměřit. Vždy tak víte, čeho jste už dosáhli, a co vám ještě zbývá.
Jak jste si možná všimli, odznak Instruktor mají nyní na fóru pouze 2 lidé - já a Magic.
Magic se poprvé objevil na SuperKonferenci, druhý den měl kurz. Od té doby pravidelně dojížděl do Česka a během několika měsíců tu absolvoval celý Internship program. Zároveň se účastnil Univerzity svádění, kde jsem mu dával možnost vystoupit před ostatní a uvést mé přednášky. Po dokončení Internshipu jsme spolu dále cestovali po světě, kde jsem mu poskytoval další brutální instruktorský výcvik (což stále pokračuje).
Důležité bylo, že jsem Magica nevybral jen já, jaksi shora. Magic rozjel šílený deník a sám kontaktoval mnoho dalších streetařů, se kterými balil holky. Kvůli doslova žraločí dravosti jeho hvězda rychle stoupala a po zavedení hodnocení se stal druhým nejúspěšnějším autorem na fóru hned po mě. Vybral ho tedy lid sám

Magic také už před streetgame školil kvanta lidí v souvisejících oblastech, jako byl prodej, time management, osobní rozvoj...
Magic tedy teď bude tím, kdo se mnou povede nový program 6hodinových Výcviků.
Jeho cesta teď může být ukázkou, jak trénuju a vybírám budoucí instruktory StreetGame.cz. Pokud zvažujete podobnou budoucnost (holky, cestování, zábava...), jděte po tučně vyznačených bodech v tomto příspěvku

(Jak už asi víte, nebudu navždy učit nováčky. Sám se chci v budoucnu věnoval hlavně tréninku těch nejpokročilejších a budoucích instruktor1ů, mých kurzů tedy bude postupně ubývat.)