Ja jsem prave klasicky beta,roky jsem prevazne hral jen na pocitaci,nikam nechodil.Gustav píše: ↑24 kvě 2018, 16:35 Čau kluci, jak tu koukám, tinder tu není moc populární a je to škoda. Alespoň já osobně z něj měl a mám nejvíc sexu (protože s picku upem na ulici terpve začínám). Mám dojem, že by se některejm z vás hodilo nějaký info.
V první řadě jde o fotky. Hodně kluků si ale myslí, že jde jen o to jak na těch fotkách vypadají. Jde ale o to, aby jste těma fotkama komunikovali váš soicální status a to že nejste asociální autista - to znamená, že si na profil rozhodně nedávejte jakákoli selfíčka, ani fotky z domova, auta atd. Fotky by měli bejt z nějakých akcí - parties, posezení s kamarádama, sport. Tělo můžete ukázat, ale při nějaké příležitosti, kdy to není dementní (například zápas v boxu, nebo při plavání v bazénu). Hlavně se nefoťe do půl těla doma zrcadla vedle hajzlu - nejhorší varianta. Fotky by měli bejt co nejkvalitnější - rozmazaný nekvalitní fotky vyvolávají dojem nedůvěryhodnosti a dodávají celý věci takovou nepříjemnou pachuť. Na úvodní fotce, kterou holka uvidí jako první, se rozhodně usmívejte (autistická poker face selfie z kuchyně je totálně mimo). Skvělá věc je mít fotky z netradičního úhlu. Většina fotek je zepředu s centrální kompozicí.
Jako superkvalitní fotka na tinderu z toho teda vychází fotka, na který jsi vyfocen trochu z profilu na party v klubu v hezkým oblečení, široce se usmíváš a držíš se s dvěma holkama za ramena.
Taková fotka o tobě říká, že nejsi divnej, umíš se bavit, máš sociální cítění, chtěj tě holky (social proof) a nakonec třeba i že jsi hezkej (dobrý nasvícení, oblečení)
Další věc je rozmanitost těch fotek - na tidneru jich můžeš mít 6, takže je dobrý mít 6 co nejrůznější fotek. Důležitý je využít celej potenicál a nenechat žádný místo prázdný. Fotka z klubu, fotka ze sportu, fotka s kámošema, fotka z výletu, fotka z dovolený, fotka z venčeního svýho roztomilýho psa.
Jako třetí věc bych uvedl bio. Piš tam něco zajímavýho, ale ne vážně míněný CV. Ať je to fresh, originální a třeba i zábavný. Dobrá věc je hodit na konec bia nějakou provokativní větu, nebo i otázku. Dobře se mi osvědčila věta "Doufám, že nejsi tlustá." Nemusí to bejt takhle konfrontační, ale něco co ji trochu zvedne nějakou emoci a odliší tě od zbytku.
Jak s nima potom vést konverzaci už určitě tady od instruktorů víte. Tinder vám může zařídit opravdu dost sexu, tak good luck![]()
Fotky co mam jsou jen selfie,znamena to ze jsem v digi vyrazen ze hry a nebo jde zaujmout I klasickyma selfie fotkami?
Moc dekuji za odpoved
Josef