jak vyšachovat alfu ve skupince?

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Ghosteryx
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 2 x

Příspěvek od Ghosteryx »

ahoj, nedavno se mi stala takova zkušenost že jsem narazil na skupinku kde bylo asi 7 holek a 2 borci, v noci u baru u jezera, myslel jsem že ti typci jsou jen kamarádičci jak to obvykle byva, jelikož moc pravých alf neni tak jsem v podstatě nikdy neřešil takhle očividně tenhle problem, ty holky se jich drželi jak rapperu a co jsem se dozvěděl tak je ti borci sbalili na baru, ať sem se potom jako pickuper snažil sebevic, tak se mi žádná taktika neosvědčila na ně :D, nemohl jsem se ani začlenit do skupinky protože borci měli v balení náskok časový, vybudovali vic komfortu, atraktivity a borec mě v podstatě ani nenechal dat mi prostor zapusobit, moc mi neodpovidal => znak alfy, kdyby to udělal dostal tak by mi dal prostor být na jeho úrovni že jo, ale cítíl jsem že kdybych je ignoroval a prostě bych hrál, že by to taky nešlo, což jde u beta friendu skvěle.

co byste dělali kdybyste chtěli přebrat rozehrany set alfa borci/pickuperovi/vysoce postavenemu frajerovii?
martin123
Udělil poděkování: 596 x
Obdržel poděkování: 340 x

Příspěvek od martin123 »

:D
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Příspěvek od andrew_d »

Nesnažil bych se nikoho přealfovávat, občas je výhoda být v té konverzaci déle a nic s tím neuděláš, protože už něco vybudovali s těma holkama, občas ale ty holky během minuty klidně přeskočí k někomu novému, záleží na holce.

Do rozehraných setů nechodím, pokud borec tu holku vyloženě neotravuje a ona se s ním cítí dobře, vpodstatě nemáš šanci, pokud ta holka není vyloženě nalitá. Navíc mi to prostě nepřijde OK, beru to tak, že on má něco rozjetého a já to respektuju a to samý čekám od ostatních.

Pokud bych ale jó vyloženě chtěl, tak bych vůbec nešel přes toho borce, byl bych sám sebou, byl bych víc energickej než on, ukazoval znaky vysoké hodnoty skrz preselection nebo udělal něco vyloženě drzého nebo odvážného v tom sociálním okruhu, aby to pokud možno všichni kolem viděli.

Já tohle sice nedělám, ale v baru by to byl striptýz, nějaké drzé oslovení schválně, aby to ta holka vedle mě slyšela, spřátelení se s nějakou známou osobností.
Říkáš, že ve skupince bylo asi 7 holek? Tos nezaujmul ani jednu z nich a všechny šly po těch 2 borcích?
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
fanfunflan (02 říj 2024, 13:17)
Hodnocení: 2.9%
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2692 x

Příspěvek od Princ »

Ghosteryx píše: 12 zář 2024, 13:46 co byste dělali kdybyste chtěli přebrat rozehrany set alfa borci/pickuperovi/vysoce postavenemu frajerovii?
Já už od toho ustupuju, protože kamarádství s top kluky může být užitečnější (pro celý večer, pro celý život), než přetahovat se o jednu dvě holky

youtu.be/ze0SR9vbtlQ
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
Coyge (28 zář 2024, 12:37)
Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Ghosteryx

Příspěvek od Ghosteryx »

andrew_d píše: 13 zář 2024, 07:48
Říkáš, že ve skupince bylo asi 7 holek? Tos nezaujmul ani jednu z nich a všechny šly po těch 2 borcích?
ano... proto pišu, všech 7 po nich jelo a ani přes mou hru jsem to nějak nedokazal, uplně jsem nechtěl s nima pořad chodit, bych byl moc needy, holky začaly reagovat dobře ale stejně jsem potřeboval vic času, zajima mě jak ty borce srazit protože přatelští nebyli i o mou snahu se s nima zpřatelit... potom později na nás s kámošem "zbyly" ty o něco horší (potom co ti borci šli pichat ty nejhezči) ale stále pekne, to bych ale si nepřipustil
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Příspěvek od andrew_d »

Já třeba bych vůbec neřešil, že jste nedostali ty nejpěknější 2 holky, jak říkáš, i ty osttaní byly pěkné a je možné, že některé z nich byly daleko zajímavější než ty první dvě. Občas to zjistíš po svléknutí nebo po delší interakci :twisted:
Jinak já takové situace s nepřátelskýma týpkama taky nemám rád, většinou mi to za nějakou konfrontaci nestojí a jdu se seznamovat s jinýma holkama, v klidu. Navíc pokud ta holka za něco stojí, obvykle se snaží tu situaci uklidnit a mírnit třeba napětí mezi tebou a tím agresorem/alfou. Naopak pokud je to píča, tak si užívá to, že se spolu o ní přetahujete.
Ghosteryx píše: 27 zář 2024, 12:03 ano... proto pišu, všech 7 po nich jelo a ani přes mou hru jsem to nějak nedokazal, uplně jsem nechtěl s nima pořad chodit, bych byl moc needy, holky začaly reagovat dobře ale stejně jsem potřeboval vic času, zajima mě jak ty borce srazit protože přatelští nebyli i o mou snahu se s nima zpřatelit... potom později na nás s kámošem "zbyly" ty o něco horší (potom co ti borci šli pichat ty nejhezči) ale stále pekne, to bych ale si nepřipustil
Ghosteryx

Příspěvek od Ghosteryx »

andrew_d píše: 30 zář 2024, 08:01 Já třeba bych vůbec neřešil, že jste nedostali ty nejpěknější 2 holky, jak říkáš, i ty osttaní byly pěkné a je možné, že některé z nich byly daleko zajímavější než ty první dvě. Občas to zjistíš po svléknutí nebo po delší interakci :twisted:
Jinak já takové situace s nepřátelskýma týpkama taky nemám rád, většinou mi to za nějakou konfrontaci nestojí a jdu se seznamovat s jinýma holkama, v klidu. Navíc pokud ta holka za něco stojí, obvykle se snaží tu situaci uklidnit a mírnit třeba napětí mezi tebou a tím agresorem/alfou. Naopak pokud je to píča, tak si užívá to, že se spolu o ní přetahujete.
jako máš pravdu, mohl bych se spokojit s těmi co zbyly, ale tehdy to byli jednak jediné holky v okolí, potom mi to nedovolilo ego, jelikož si to beru jako vlastní selhání. Navíc já sem vždycky chtěl posouvat limity, takže někdo mohl narazit na stejny problem, asi je otazka spš jak postupovat když je ve skupince alfa
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 471 x

Příspěvek od surfernamare »

Tiez by som postupoval tak, ze ked sli ti borci sukat, normalne by som nieco zacal s tymi ostatnymi. Boli to vlastne "holky zadarmo", je skoda o ne prist len preto, ze si "prehral zavod"
Odpovědět