Streetgame a kratom
Streetgame a kratom
Dovolím si založit ještě jedno vlákno. Máte s tímto někdo zkušenosti? Já to zkusil, dal jsem si párkrát 1-3g zeleného kratomu s tím, že bych byl třeba uvolněnější, ukecanější, no nepozoroval jsem žádný vliv, akorát jednou mi z toho bylo fakt blbě
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2693 x
Streetgame a kratom
Některým lidem kratom moc nefunguje. Hlavně je ale dost návykový, dá ti ty malé opioidní zorničky a vypadáš trochu divně. Streetgame je dost uvolňující sama o sobě
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Streetgame a kratom
Spíš si myslím, že jde o to, že lidi očekávají od kratomu, že jejich high bude znatelné jako když si dají LSD nebo se hodně zhulí. Jenže kratom high je prostě víc mild a oni to neumí poznat. Za druhé může jít o určitou toleranci z jiných drog nebo špatné dávkování.
Zorničky jsem nezaznamenal, spíš bych čekal zvětšené jako třeba u perníku. Tráva ani kratom mi s očima nedělají nic. Teda tráva je slušně vykrví.
Kratom pomáhá a trošku tě otevře a budeš ukecanější. Ale zároveň nebudeš chtít interakce tolik posouvat, protože ti sníží nadrženost skrz vylučování prolaktinu. Chybí mi pak takový ten sexuální drive
Zorničky jsem nezaznamenal, spíš bych čekal zvětšené jako třeba u perníku. Tráva ani kratom mi s očima nedělají nic. Teda tráva je slušně vykrví.
Kratom pomáhá a trošku tě otevře a budeš ukecanější. Ale zároveň nebudeš chtít interakce tolik posouvat, protože ti sníží nadrženost skrz vylučování prolaktinu. Chybí mi pak takový ten sexuální drive
-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 8 x
Streetgame a kratom
Tady bych přidal svoji zkušnost s kratomem kdy si ho občas vezmu do práce, kde se semtam objeví nějaká interakce, ale spis ani ne. A jednou se mi stalo že jsem byl hyper focusnutej na práci a bavilo mě to atd a přišla defakto random holčina si pokecat a já na sobě v určitě momenty pozoroval až otupělost, nedokážu to možná správně popsat ale jakoby mezi mozkem a pusou byla velká odezva, kdy jsem třeba zamrzl na úplně triviální otázce… (ve finále vznikla velmi trapná situace, kterou jsem zpětně vůbec nechápal že jsem nevykalibroval a nezvládl ale dávám to za vinu tomu kratomu určitě)
Samozřejmě tam hraje velkou roli dávka. Overall mě ta látka moc nenadchla.
Samozřejmě tam hraje velkou roli dávka. Overall mě ta látka moc nenadchla.
-
Streetgame a kratom
Mě třeba zpomaluje tráva nebo pregabalin, ale kratom rozhodně nic neubírá na kvalitě komunikace.
Je to nejlepší droga, jakou jsem kdy měl, když srovnám účinky, cenu, vedlejší účinky a tak dále
Je to ideální věc, když si chceš pustit film nebo seriál, tak aby tě to bavilo a byl jsi ve svém světě. Stejně tak tě baví umývání nádobí.
Je to nejlepší droga, jakou jsem kdy měl, když srovnám účinky, cenu, vedlejší účinky a tak dále
Je to ideální věc, když si chceš pustit film nebo seriál, tak aby tě to bavilo a byl jsi ve svém světě. Stejně tak tě baví umývání nádobí.
-
Streetgame a kratom
Ale nerozumím lidem, kteří berou kratom na energii nebo proboha před cvičením. V malém dávkování to vůbec nic nedělá, co se týče energie. Je to prostě něco na sedaci a chill a fakt to není náhražka kafe nebo koksu
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2693 x
Streetgame a kratom
Hoši vy máte nějaká silná játra
Opioidy v nízkých dávkách se hodí na ledacos, Němci měli ke konci druhé světové dělali i ten mix kokain, morfin, metamfetamin Průjem, rýma, úklid, bolest zubu, tůra... ale i pro tu univerzálnost je to návykovější.
Opioidy v nízkých dávkách se hodí na ledacos, Němci měli ke konci druhé světové dělali i ten mix kokain, morfin, metamfetamin Průjem, rýma, úklid, bolest zubu, tůra... ale i pro tu univerzálnost je to návykovější.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
Streetgame a kratom
Je kurva návykovější. Ale hlavně psychicky. I když kamarád co ho jede v kuse každý den, tak ten už má i fyzické příznaky, když zrovna vysazuje, podobné opioidům.
-
Streetgame a kratom
Kratom není opioid. Mitraginin je látka, která působí na identické opioidní receptory, jako morfin. Ale sám o sobě se mezi opioidy neřadí. Je to látka spíš příbuzná kávě. Dojezdy? Ty jsou nejlepší. Kdyby mi to nedělalo akné, tak je to naprosto ideální věc. Příští den jsi pěkně vyladěnej, k ničemu tě to nenutí, fyzicky je ti taky dobře
- Hodnocení: 2.9%
-
Streetgame a kratom
Nevím, takový jsem z kratomu nikdy neměl. Vlastně ani po jiných drogách nic special, až na nedostatek spánku a tudíž takovou ztuhlou křehkost, kdy si člověk se špatnejma plotýnkama musí dávat pozor, aby se nezlomil, ale to je daný věkem
-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 8 x