Má člověk po 40tce ještě šanci?

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Puky
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od Puky »

Zdar borci. Jsem tu nový. Kdysi jsem se streetu věnoval, našel si tak holku, pár let jsme spolu byli, pak to nějak nedopadlo, přišel kovid, pak nová práce, musel jsem řešit nějaké soukromé problémy, na nic nebyl čas a teď po letech začínám zase od nuly. Bohužel mi přijde, že navázat takhle kontakt na ulici je rok od roku těžší. Možná doba, možná proto, že už jsem starej pes, prostě za zenitem, nevím. Úplně mladý holky kolem 20 je mi už blbý oslovovat, ani nevím co bych si s nimi vykládal, ty starší kolem 30 už jezdí s kočárem, nebo se vedou v párečku... no znáte to. Když vidím nějakou slečnu/ženu která se mi líbí, buď zrovna telefonuje, nebo má sluchátka (vlastně skoro všechny které jdou samy), v ruce mobil... tak nějak mi nedochází jak vůbec v dnešní době oslovovat. Když chci navázat kontakt někde na zastávce, tak většinou ta žena/dívka ani neodpoví, případně se posune se o dva metry dál a zase civí do mobilu :roll: . Tak co s tím no. Je tu taky někdo starší? Jak se s tím vypořádal? Taky nevím o čem se s tou holkou bavit, prostě mi chybí něco, čeho se chytnout. Asi nejvíc se mi osvědčilo zareagovat na to když třeba něco nese, nebo prostě má něco nestandardního s sebou, tak třeba kolem toho se nějak zapříst rozhovor dá a dá se to pak různě rozkecat, ovšem to se stane málokdy, že... Ale co taková obyč holka co jede ranní šalinou do práce, čeho se proboha chytnout? :roll:
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2693 x

Příspěvek od Princ »

Jsem teď nejstarší co jsem kdy byl a tenhle srpen jsem spal s nejvíce mladýma holkama ve svém životě. Máme velmi úspěšné studenty i po padesátce.

Napsal jsem i článek Kdy už je pro muže pozdě založit rodinu
Pietro píše: 06 zář 2024, 22:28 Když chci navázat kontakt někde na zastávce, tak většinou ta žena/dívka ani neodpoví, případně se posune se o dva metry dál a zase civí do mobilu :roll: .
Pokud okamžitě reagují špatně, není problém v konverzačních tématech.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Puky

Příspěvek od Puky »

Co je špatně to vím, moje nervičky a vnitřní strachy. Potom mluvím jak robot a hlas jak teplouš... nebo prostě blbá nálada, nedostatek energie, pak to zaboha nejde. Ale zase, když to třeba vyjde a je z toho fajn rozhovor, to mě nabije neuvěřitelným způsobem, to je hrozně hezký ta vzájemná interakce. To je pak svět zase na chvíli růžovej :)
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2693 x

Příspěvek od Princ »

Proto jsem se rozhodl mít ho růžový pořád :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Příspěvek od surfernamare »

Netreba hned odsudzovat 20, niektore z nich dokazu schovat do vrecka aj 30ky
Plus vela mladych zien ma tajnu tuzbu mat nieco so starsimi
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Příspěvek od andrew_d »

To zní jak reklama na Oxycodone :twisted:
Princ píše: 07 zář 2024, 19:40 Proto jsem se rozhodl mít ho růžový pořád :)
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

Příspěvek od Professore »

surfernamare píše: 08 zář 2024, 21:19
Plus vela mladych zien ma tajnu tuzbu mat nieco so starsimi
Ono to plati aj v opačnom garde, dnes zeny hľadajú mladších. Akurát že taká 50tnicka nie je tak aktraktivna pre 40tnika ako 40tnik pre 30tku
Lose your mind and come to your senses.
tomasoft
Udělil poděkování: 0

Příspěvek od tomasoft »

Kolem 40 u muže je ideální věk pro 30 i 20 leté ženy. Záleží co hledáš, pro LTR bych hledal od 25 výše. Když má sluchátka, tak si je může sundat, pokud má v ruce telefon, tak ten hovor nemusí být důležitý (nebo třeba poslouchá jen hlasovku).
Oldman
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od Oldman »

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že nemalé procento mladých 25 letých holek má slabost pro chlapy přes 50, vůbec jim nevadí, že seš dvakrát starší. :D
Musíš se samozřejmě udržovat v kondici, žádný pivní pupek, žádné problémy s impotencí, musíš prostě na sobě pracovat.
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Já bych řekl, z vlastní zkušenosti, že je to spíš menší procento. A to říkám jako hodně udržovanej čtyřicátník něco, kterej měl vztah s dvacítkou.
V barech, kde balím, je ten menší zájem mladších holek markantní, když to srovnám třeba se skupinou 35-50, kde mi přijde, že by si dala říct každá. Prostě ten věk je určitá bariéra, ve skutečnosti to tak být nemusí, ale prostě tam není moc podobnosti a sdílených zážitků v případě většího věkového rozdílu. Samozřejmě určité procento holek tu slabost pro starší má, ale určitě to není ani 50/50 :D
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Příspěvek od surfernamare »

Vyssi vek ma tu vyhodu, ze je skoro nemozne spadnut do friendzone. Oni maju sice akoby velky respekt, ale ak sa ti podari aspon nejake spojenie, tak uz si skoro vyhral
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
andrew_d (17 zář 2024, 07:24)
Hodnocení: 2.9%
Oldman
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od Oldman »

andrew_d píše: 16 zář 2024, 08:21 Já bych řekl, z vlastní zkušenosti, že je to spíš menší procento. A to říkám jako hodně udržovanej čtyřicátník něco, kterej měl vztah s dvacítkou.
V barech, kde balím, je ten menší zájem mladších holek markantní, když to srovnám třeba se skupinou 35-50, kde mi přijde, že by si dala říct každá. Prostě ten věk je určitá bariéra, ve skutečnosti to tak být nemusí, ale prostě tam není moc podobnosti a sdílených zážitků v případě většího věkového rozdílu. Samozřejmě určité procento holek tu slabost pro starší má, ale určitě to není ani 50/50 :D
Z mé zkušenosti asi čtvrtině holek nevadí, pokud je chlap výrazně starší, a to není zase tak málo.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Oldman za příspěvek:
Puky (16 zář 2024, 22:43)
Hodnocení: 2.9%
Puky

Příspěvek od Puky »

Borci dík za reakce, začínám mít pocit, že nic není ztraceno :)

Máte nějakou taktiku nebo echt hlášku když se to oslovení nepovede nebo prostě narazíte na kravku a začne na vás přímo ječet na ulici, co si to dovoluji atd? :roll: Už mi tohle pokazilo nejeden den. Nějakou hlášku kterou bych takovou dotyčnou zklidnil :D . Napadlo mě "jestli máš hysterák vem si rohypnol" :x Spíš ale raději něco co zní mírněji, aby to negradovalo, nikoho neurážet, ale abych já nebyl ten poražený. Nebo obecně, jak se prostě vypořádáte s negativními reakcemi.

Osobně jsem např. několikrát dost nepříjemně narazil tím, že některým ženám dost vadilo tykání. Dělám to tedy raději tak, že vykám a když je žena pozitivně naladěná, otevřená konverzaci, tak se zeptám zda nevadí tykání a představím se. Ale rozumím, budete namítat, že to už nevypadá tak macho, že se tím ukáže nějaká moje nejistota a slabost, tedy body dolů... Ale přeci jen, ve věku 40+, tykat či vykat?
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Tohle je velice trefnej a zajímavej poznatek a musím souhlasit. Tím, že je tam ten respekt a něco co bych nazval anglicky "intimidation", tak holky spíš utečou nebo nic neřeknou, ale napřímo si ani netroufnou dát vás do friendzone :twisted:
surfernamare píše: 16 zář 2024, 12:55 Vyssi vek ma tu vyhodu, ze je skoro nemozne spadnut do friendzone. Oni maju sice akoby velky respekt, ale ak sa ti podari aspon nejake spojenie, tak uz si skoro vyhral
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Ano, nějak tak jsem si myslel taky. Pro mě to je málo, jsem maximalista. Teď si vem, že cca 65-75% bude vždy v nějaké formě vztahu (budeme to brát tak, že pro tento případ jsou jakoby nedostupné, i když to tak samozřejmě leckdy není). Zbývá ti cca 25-35% volných holek. A z toho ještě musíš selektovat tu tvou čtvrtinu. Děsnej vopruz a dost málo holek :lol:
Oldman píše: 16 zář 2024, 18:26 Z mé zkušenosti asi čtvrtině holek nevadí, pokud je chlap výrazně starší, a to není zase tak málo.
Odpovědět