Zdravím,
mám tu jednoduchou otázku. Jde o to že nevím jak se teď zachovat. Zkrátka jsem teď chvíli nebalil, neřešil jsem holky. A hned přišla příležitost zdarma. Objevila se holka téměř mých snů. Vzhledově, povahově, osobnostně, vším.. máme si co říct, stejný humor, všechno... Už jsme spolu byli na prvním rande a extrémně se to povedlo. Holka brutální zájem, doteky jsem dělal ... Zkrátka jsem se velice rychle a naivně zamiloval. Ze začátku jsem byl silně nezávislý na výsledku, protože jsme se potkali čirou náhodou na Tiktoku. A celkem mi to i šlo. Po osobním setkání jsem jako vyměněny ovšem a stává se ze mě někdo kdo je extrémně závislý na výsledku a hned si myslí jak holka stojí jen o mě samotného. Což je víceméně pravda, protože si s nikým nepíše a když je oslovena na ulici, ani nedává čísla, ale ... I tak. Strašně mi na tom záleží (mám minimální zkušenosti). Co je v tomto případě lepší? Přestat ji řešit a nechat to plynout nebo balit i jiné holky, abych se zbytečně neupínal jen na tu jednu? Odpověď je zřejmá, ale potřebuji se ujistit. Navíc se bojím že jakmile holka uvidí v mých sledujících i jiné holky, tak ji to spíše odradí. A nebo taky ještě více přitáhne. To zas nevím jaká je v tomto ohledu. Od zítřka bych případně začal znovu oslovovat . Děkuji komukoliv za odpověď
Balit i nadále nebo toho zatím nechat?
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2689 x
Tak minimálně mít i jiné důležité věci na práci a taky dál trénovat nezávislost na okolí skrz meditaci, socializací aspoň s kluky...
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 252 x
- Obdržel poděkování: 468 x
Nemusis vylozene behat po uliciach a oslovovat. Len sa z toho neposer a nezacni nejak ziarlit alebo ju davat na piedestal. S inymi holkami sa normalne bav ako doteraz, tym sa nijaka zdrava holka nenecha odradit