Aj keď nie som úplný začiatočník, častokrát neviem, ako ďalej pri situácii, keď holka prejavuje middle interest, teda, ak jej napíšem, tak odpíše, ak nenapíšem, neozve sa už do konca života, ak má čas, tak so mnou pôjde napr. do fitka, ak nemá, tak jednoducho povie že nemôže a nenavrhne ani nahradný termín a pod..
V osobnej komunikácii nedáva žiadne špeciálne znaky záujmu, na druhú stranu ma netlačí ani do friendzone..
Proste nejaký zvláštny medzistupeň.. tému vytváram preto, lebo sa mi to poslednú dobu stalo viackrát a zaujímalo by ma, čo v takom prípade robíte.. pushujete to ďalej alebo to seknete?
U mňa to je tak, že keď už prejdem tým prvotným časom, kedy to má k niečomu smerovať a dostane sa do to takého divného medzistupňa, príde mi to už neprirodzené to niekam ďalej pushnúť, a tak častokrát sa na to vykašlem a ďalej to neriešim..
Middle interest
-
- Udělil poděkování: 28 x
- Obdržel poděkování: 55 x
-
- Udělil poděkování: 133 x
- Obdržel poděkování: 84 x
Middle interest
Tohle je většina mých kontaktů, které dostávám při nightgame. Většinou to směřuje někam k sociálnímu okruhu.
Důvody můžou být a jsou odlišné, ale většinou je za tím podle mě nedostatečný komfort na straně holky anebo třeba taky to, že holka s tebou komunikuje protože validace. Jsi jí sympatický, chce tě mít v nějakém okruhu, ale nejsi její jednička, možná někoho má a tebe má jako zálohu, možná vlastně ani nechce vztah nebo něco víc, prostě si jen vyplňuje čas psaním s tebou. Sama se neozve. Přesně takhle jsem to měl nedávno s jednou ukrajinkou. Já většinou tu konverzaci pak online pushnu do bodu, kdy z té dotyčné vypadne, v čem to vězí. Třeba že "nic nechce". Tzn. tahle nic nechce se mnou, ale dobře se jí se mnou povídá. Možná je její důvod legitimní, možná jsem jen nevytvořil dostatek přitažlivosti ve správný čas.
Je škoda tam ale úplně pálit mosty, některé z takových holek dostaneš na rande třeba o dost později, až bude lepší timing. Do té doby je nemusíš řešit. Mám takhle asi dvě holky, se kterýma se dohadujeme už 10 let na schůzce. Ta jedna mě teď už přemlouvá, ať dojedu. Tu druhou jsem pushnul a řekla, že bych se mohl zastavit. Neošukal jsem jí tehdy asi před 15 lety
Důvody můžou být a jsou odlišné, ale většinou je za tím podle mě nedostatečný komfort na straně holky anebo třeba taky to, že holka s tebou komunikuje protože validace. Jsi jí sympatický, chce tě mít v nějakém okruhu, ale nejsi její jednička, možná někoho má a tebe má jako zálohu, možná vlastně ani nechce vztah nebo něco víc, prostě si jen vyplňuje čas psaním s tebou. Sama se neozve. Přesně takhle jsem to měl nedávno s jednou ukrajinkou. Já většinou tu konverzaci pak online pushnu do bodu, kdy z té dotyčné vypadne, v čem to vězí. Třeba že "nic nechce". Tzn. tahle nic nechce se mnou, ale dobře se jí se mnou povídá. Možná je její důvod legitimní, možná jsem jen nevytvořil dostatek přitažlivosti ve správný čas.
Je škoda tam ale úplně pálit mosty, některé z takových holek dostaneš na rande třeba o dost později, až bude lepší timing. Do té doby je nemusíš řešit. Mám takhle asi dvě holky, se kterýma se dohadujeme už 10 let na schůzce. Ta jedna mě teď už přemlouvá, ať dojedu. Tu druhou jsem pushnul a řekla, že bych se mohl zastavit. Neošukal jsem jí tehdy asi před 15 lety
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2689 x
Middle interest
Jj mosty nepálit Dál zlepšovat život a pravidelně to postovat V horizontu pěti let každá lituje, že si tehdy nevybrala mě
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
- Professore
- Udělil poděkování: 464 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Middle interest
A o to skôr holka, ktorá nemala trpezlivosť so mnou a sama ma poslala k vode... síce navonok sa bude tváriť "šak si sa nezmenil" ale priom cítiš, že je to len potlačený hnev.
Lose your mind and come to your senses.
-
- Udělil poděkování: 133 x
- Obdržel poděkování: 84 x
Middle interest
Já bych tohle zas nepřeceňoval. Jakože možná máme sklon si říkat, že ta holka lituje a našemu egu to dělá dobře, ale pravda je ta, že s možnostmi, co dnes holky mají a obecně hypergamií, holka už za měsíc neví, kdo jste byli, protože má deset dalších možností a za 5 let po vás ani nevzdechne (pokud nejste "kamarádi" v kontaktu a ty jí tam nesimpuješ u jejích story). Mě se stává, že i když máme fakt super spojení (které by v dřívější době bez mobilů a seznamek stačilo klidně i na manželství nebo dlouhodobý vztah), tak se to posere a holka třeba ani nemá zájem to lepit, dřív možná ano, ale dneska se "prostě najde někdo další", protože Tinder, protože simp z práce, vždycky někdo bude. Sám mám sklony to vybudované spojení přeceňovat, ale holky jsou prostě v tomhle ryze praktické, ne naivně romantické bytosti.
- Hodnocení: 2.9%
- Professore
- Udělil poděkování: 464 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Middle interest
Závisí od veku holky a od jej možnosti. Alebo podstate súhlasandrew_d píše: ↑13 srp 2024, 07:38 Já bych tohle zas nepřeceňoval. Jakože možná máme sklon si říkat, že ta holka lituje a našemu egu to dělá dobře, ale pravda je ta, že s možnostmi, co dnes holky mají a obecně hypergamií, holka už za měsíc neví, kdo jste byli, protože má deset dalších možností a za 5 let po vás ani nevzdechne (pokud nejste "kamarádi" v kontaktu a ty jí tam nesimpuješ u jejích story). Mě se stává, že i když máme fakt super spojení (které by v dřívější době bez mobilů a seznamek stačilo klidně i na manželství nebo dlouhodobý vztah), tak se to posere a holka třeba ani nemá zájem to lepit, dřív možná ano, ale dneska se "prostě najde někdo další", protože Tinder, protože simp z práce, vždycky někdo bude. Sám mám sklony to vybudované spojení přeceňovat, ale holky jsou prostě v tomhle ryze praktické, ne naivně romantické bytosti.
Ja hovorím o 53r. Holke s ktorou som pred.rokom ukončil vzťah po troch rokoch. A ktorá si myslela, že skončím v jej fanklube kamarátov.
Viem že ma ineho, len bolo zaujímavé sledovať, keď zrazu sa jej FB zaplnil mojimi reklamami a zistila, že to čo som hovoril o mojej zmene bolo nielen myslené vážne ale sa.aj uskutočnilo.
Väčšina chlapov sľubuje zmenu ale slovo nedodrží. Len nečakala, že ja to slovo som najprv dodržal a potom som jej to sľúbil. Akurát sa karty obrátili a musela by ona zapnúť, čo sa týka práce na sebe. Žiaľ, život vie prekvapiť.
Síce technicky má chlapa ale asi evidentne po zmene mojho statusu zistila, že "prohloupila".
Lose your mind and come to your senses.