Pot v létě

Zdraví, sport, peníze, koníčky, móda, svaly, nootropika, mikrodávkování psychedelik, meditace...
Odpovědět
T. V.
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Pot v létě

Příspěvek od T. V. »

Zdravím pánové. Jak řešíte viditelný pot na oblečení (podpaždí, záda...) během letních vysokých teplot, hlavně při celodenním pohybu venku na slunci? Antiperspiranty zabraňující pocení asi nejsou úplně nejzdravější kosmetika na světě, používáte je i tak nebo máte jiné alternativy? Dobře zní třeba nátělník tělové barvy s hlubokým výstřihem pod košili, ale to asi těžko lze použít pod dobře sedící tričko. Jaké jsou vaše triky? Nosíte celé léto jen černé oblečení, hodně volná trika, vůbec koláče v podpaždí neřešíte případně něco jiného?
Neplýtvej svým časem!
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Pot v létě

Příspěvek od Princ »

Já jako docela doost chodím bez trika :) Nasadím si ho třeba na 3h na kurz a pak soólo street pokračuju bez :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Pot v létě

Příspěvek od andrew_d »

Triko ani tílko venku nenosím, chci vypadat dobře. Takže zásadně košile. Překvapivě i oblekovky s dlouhým rukávem nebo havajské s dlouhým rukávem, potím se jak prase, ale na košilích to prostě není tak vidět jako na uplém triku. A pokud je 40 stupňů, nikdo kolem tě nebude řešit, že seš mokrej, protože každej bude taky mokrej :lol: Člověk pak vždycky nějak uschne :twisted:
T. V. píše: 13 úno 2024, 17:05 Zdravím pánové. Jak řešíte viditelný pot na oblečení (podpaždí, záda...) během letních vysokých teplot, hlavně při celodenním pohybu venku na slunci? Antiperspiranty zabraňující pocení asi nejsou úplně nejzdravější kosmetika na světě, používáte je i tak nebo máte jiné alternativy? Dobře zní třeba nátělník tělové barvy s hlubokým výstřihem pod košili, ale to asi těžko lze použít pod dobře sedící tričko. Jaké jsou vaše triky? Nosíte celé léto jen černé oblečení, hodně volná trika, vůbec koláče v podpaždí neřešíte případně něco jiného?
Princ

Pot v létě

Příspěvek od Princ »

Já se vlastně moc nepotím, možná mám nějaké nefunkční chlazení :) Věci bych ale nosil právě bílé, abych světlo odrážel a nepohlcoval v teplo. Taky lehké a prodyšné materiály.

Jak v Česku začaly ty tropické července, děláme to, že prostě odletíme do Estonska :) Tam bude v létě přibližně o 10 stupňů míň, takže pro mě ideální dvacítky. A holky napůl mezi Finkama a Ruskama.

Funguje taky odjet do Bruntálu :) Vždy tam je o pár stupňů míň než v Praze.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Pot v létě

Příspěvek od andrew_d »

Ten Bruntál to vždycky schytává ve vtipech. Jinak z materiálů doporučuju na léto lněné košile nebo kombinaci bavlna-len. A samozřejmě světlejší. Mám rád italské značky :!:
Princ

Pot v létě

Příspěvek od Princ »

A jsou i různé bavlny hoši, tak to průběžně testujte a berte na ty materiály zřetel :) Fit Fabric Function je mé náboženství :)

Přes bavlnu a len pronikne i trochu sluníčka. Ono to dokonce může mít spoustu mikro díreček. Takže ze čtvrt metru přes to nikdo nevidí, ale milimetr od oka byste přesto vy viděli.

Nicméně uv záření a teplo taky některé materiály postupně poškozuje. Všiml jsem si toho paradoxně v zimně v solárku, kde jsem si občas něco hodil přes hlavu, ať se mi citlivější obličej opaluje méně. Studium mi to pak potvrdilo.

Takže člověk taky musí v poledne chodit stínem :)
andrew_d píše: 15 úno 2024, 12:17 Ten Bruntál to vždycky schytává ve vtipech.
Ne ono je tam fakt chladněji 😂

Proto jsem v Bruntále učil už 3 letní Bootcampy :D Na jednom můj mladý žák prvního září předstíral, že je nový gymnazista a balil středoškolačky :) Taky tu Insta loď jsme měli půjčenou v Bruntále, protože tam jsou levné lodě :)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Odpovědět