Zdravím všechny,
asi každý jste někdy měli pauzu od balení alespoň na týden, když jste např. onemocněli atd. Když jste se následně po pauze vraceli zpátky do procesu balení, motivovali jste se předtím nějak nebo jste zkrátka šli a oslovovali?
Díky za odpovědi.
Pauza od balení
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2697 x
Pauza od balení
Během nemoci Omegle a volat si s holkama už sbalenýma
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
- Professore
- Udělil poděkování: 464 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Pauza od balení
Ja som týždeň teraz v nemocnici a každý deň "komunikujem" so sestrickami/doktorkami/inými ženami. To komunikujem nemyslím bežné veci ohladom choroby alebo fungovania v nemocnici, ale skôr vtipkovanie či uťahovanie si zo samého seba. Flirtovať som neskúšal, na to nemám toľko priestoru, ale neváhal by som, keby mi fungovalo.moje párovacie zariadenie.
Čiže čas choroby nemusí znamenať nutne pauzu v oslovovaní.
Lose your mind and come to your senses.
- Coyge
- Udělil poděkování: 18 x
- Obdržel poděkování: 11 x
Pauza od balení
Mně třeba pauzy ve více sférách pomáhají Často jsem měl pauzy v "socializování se" delší jak měsíc a byl jsem pak v interakcích více uvolněný. Jakobych dostal nad věcma nadhled a tzv. mi "dojela forma". To neznamená, že bych celý měsíc držel bobříka mlčení a byl zavřenej doma, ale měl jsem jakoby "volnej režim". Ve fitness se taky sem tam hodí dát pár dní volno a žádný svaly neztratíš, naopak zregeneruješ a jedeš zase dál. V bojových sportech se pár dní přes zápasem netrénuje, max lapy nebo kardio.
Mnou bych se doslova neinspiroval, každý to může mít trochu jinak. Každopádně se žádnou pauzou hlavně nestresuj, je to v pořádku
Mnou bych se doslova neinspiroval, každý to může mít trochu jinak. Každopádně se žádnou pauzou hlavně nestresuj, je to v pořádku
- Hodnocení: 2.9%
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Pauza od balení
Tohle je přesně to, co dost lidí nedokáže pochopit. Hlavně v tom fitku. Ano, hlava si to nějak srovná a "dojede to", to je dobré označení:)
Coyge píše: ↑22 lis 2023, 22:21 Mně třeba pauzy ve více sférách pomáhají Často jsem měl pauzy v "socializování se" delší jak měsíc a byl jsem pak v interakcích více uvolněný. Jakobych dostal nad věcma nadhled a tzv. mi "dojela forma". To neznamená, že bych celý měsíc držel bobříka mlčení a byl zavřenej doma, ale měl jsem jakoby "volnej režim". Ve fitness se taky sem tam hodí dát pár dní volno a žádný svaly neztratíš, naopak zregeneruješ a jedeš zase dál. V bojových sportech se pár dní přes zápasem netrénuje, max lapy nebo kardio.