Než se vám tu rozepíši o své životní situaci, chtěl bych jenom rychle jednu věc předeslat. Většina postů tohoto typu, "nikdy jsem neměl holku", co vídám na internetu, je plná sebelítosti, deprese a beznaděje. I když to tak možná vyzní, toto NENÍ tento typ postu; snažím se nelitovat se, nepotřebuji, aby mě nikdo litoval, neutápím se v depresi. Pouze jsem zvědavý, co dělám špatně, a rád bych to změnil. Tak, a teď už do toho!
Inu, stručně řečeno, jsem kluk, je mi 22 let a nikdy v životě jsem neměl holku. Dobře, pokavaď chci být korektní, tak jsem zažil jeden vztah na dálku, ale nikdy jsme se nepotkali "na živo", a celé to bylo takové nešťastné, takže to teď nebudu počítat. Ba, co holku... nikdy jsem nebyl na rande, nikdy mi slečna nedala číslo, nikdy jsem co se fyzické intimity týče nezažil víc jak přátelské objetí. Při tom žádnou "vadu" vyloženě nemám, tj. méně korektně řečeno, tak ošklivý či hloupý či, já nevím, neempatický, nejsem.
O dva odstavce výše jsem psal, že se budu rozepisovat, ale teď vlastně ani nevím, co k tomu dodat... možná bude nejjednodušší, když zkusím předpovědět některé vaše navazující dotazy, a odpovědět na ně:
Máš co nabídnout, pracuješ na sobě?
Pevně věřím, že ano! Nedávno jsem si prošel životní krizí, takže nyní už nejsem asi tak "lákavý", jak jsem kdy býval, ale ve svých, a teď se omlouvám za tento tragikomický výraz, "nejlepších letech", jsem byl namakaný, vysportovaný kluk, sebevědomý kluk co byl schopný udělat víc kliků, než kdokoli jiný, obtočit si všechny v debatním kroužku kolem prstu a pak odučit hodinu matematiky místo paní učitelky. Bez jakékoli nadsázky.
Nejlepší léta už mám za sebou, avšak pracuji na sobě stále. Sportuji, studuji, pracuji, snažím se neustále rozvíjet. Dokážu spoustu věcí, od doučování spolužáku v matematické analýze, až po, já nevím... vyměním kolo na autě, vyžehlím košili, uvařím svíčkovou.
Slečna na tebe nespadne jako pečený holub do úst, snažíš se?
Ano! Co já už všechno ve snaze nějaký ten vztah najít neudělal... pro ilustraci uvedu malý příklad. Moje fotky na Tinderu v jeden moment (když jsem zaznal, že normální fotky asi nebudou stačit) byly všechny vyfoceny profesionálním fotografem, kterého jsem si najal, aby mě stínoval při různých volnočasových aktivitách. Výběr nejlepších fotek jsem pak zaslal mezi ženy co znám (rodinu, kamarádky) i neznám (náhodná setkání po internetu), aby každá hlasovala pro užší výběr těch, které jsou opravdu nejlepší, hlasy jsem sečetl a výherní snímky pak dal na Tinder.
Retrospektivně to byla hloupost; a ano, teď už vím, že Tinder pro běžně vypadající muže není. Uvádím to zde pouze jako příklad ilustrující svojí úroveň snahy. Prostě, když se snažím o vztah, snažím se pro to udělat všechno, je jen jde.
Tak jsi možná kopito, co se "socializace" týče? Celý den děláš školu a práci, sport, ale umíš oslovit, urdžet konverzaci?
Nebudu tvrdit, že vzhledem ke svým zkušenostem mám komunikační schopnosti na úrovni nějakého pick up artisty, to rozhodně ne, ale kopyto taky nejsem. Jednak jsem sakra empatický člověk, a... tady se špatně dávají příklady, ale prostě umím komunikovat. Když jsem trošku v ráži - třeba nedávno když jsem někam vezl kamaráda s jeho slečnou - tak co druhá věta se mi povede vtip tak, že se smějí oba dva. Prostě... vzhledem k tomu, kolik ať už lekcí tanečních s kolika slečnami jsem si odchodil, kolik scének na kolika táborácích jsem zahrál, kde jsem všude pracoval... ano, se slečnami zkušenosti nemám, ale jsem velmi empatický člověk a komunikovat umím.
No, tak zpátky k věci... kdyby někdo měl jakoukoli jinou otázku, prosím, ptejte se na cokoliv, neurazím se.
Upřímně řečeno, že si najdu dlouhodobý vztah, o tom si už nedělám iluze, a i jsem se s tím smířil. Stále mám ale potíže s "fyzickými" potřebami. A nemusí jít ani o sex; kolik bych někdy dal jenom za možnost přitulit se, popovídat si, či prostě zírat slečně hloupě do očí. Ale je to pro mě asi jedna z nejnedosažitelnějších, ba nejnepředstavitelnějších věcí v životě. A při tom jsou vztahy pro většinu lidí úplně normální věc.
... takže! Jak to všichni děláte?

Předem díky za přečtení příspěvku a jakékoli názory či rady,
Henry22