Jaký na to mají pohled holky

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Qnder
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od Qnder »

Čau,

v poslední době se mi stává že při interakci s hezčí holkou se mi prostě začne stavět péro :D. Většinou se snažím aby to moc nešlo vidět, ale dneska jsem byl na kole a potkal jednu holku ona běžela, kterou jsem poznal v sobotu. Chvíli jsme kecali, doprovodil ji domů, vzal si kontakt že spolu někdy zasportujem, no začalo to přicházet. Jak jsme docházeli k ní domů, radši jsem zpomalil otočil se, ona ještě šla trošku, byla 2 metry odemne já se radši už trošku natáčel na bok a řekl něco... prostě jsem co nejrychleji chtěl odejít tak jsem neco rychle řekl a čau, ona si asi myslela že s ní ještě půjdu ale já začal myslet na péro strašně moc xdd aby to nešlo vidět, jsem si na 99% že to viděla :D a jestli ne, tak si zase bude myslet že jsem divnej že jsem tak odešel :x

Takže jaký si myslíte že většinou holky mají pohled na něco takového ? :D

Princ
Udělil poděkování: 581 x
Obdržel poděkování: 2607 x

Příspěvek od Princ »

To je právě dobrý signál :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
martin123 (09 čer 2023, 15:31)
Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
martin123
Udělil poděkování: 554 x
Obdržel poděkování: 334 x

Příspěvek od martin123 »

Jj, je to pro ne vzrusujici :)
fanfunflan
Udělil poděkování: 18 x
Obdržel poděkování: 27 x

Příspěvek od fanfunflan »

Tíško zavídím.. :lol:
Pre zaujímavosť.. koľko máš rokov?
Mne, ako chlapovi po 30tke treba omnoho viac podnetov pre erekciu, tiež by som to rád mal takto a vôbec sa za to nehanbil.. :D
surfernamare
Udělil poděkování: 230 x
Obdržel poděkování: 431 x

Příspěvek od surfernamare »

Su za to plusove body, hlavne ak uz si pre nu atraktivny
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Příspěvek od Aragorn_ »

Qnder píše: 08 čer 2023, 18:53 Čau,

v poslední době se mi stává že při interakci s hezčí holkou se mi prostě začne stavět péro :D. Většinou se snažím aby to moc nešlo vidět, ale dneska jsem byl na kole a potkal jednu holku ona běžela, kterou jsem poznal v sobotu. Chvíli jsme kecali, doprovodil ji domů, vzal si kontakt že spolu někdy zasportujem, no začalo to přicházet. Jak jsme docházeli k ní domů, radši jsem zpomalil otočil se, ona ještě šla trošku, byla 2 metry odemne já se radši už trošku natáčel na bok a řekl něco... prostě jsem co nejrychleji chtěl odejít tak jsem neco rychle řekl a čau, ona si asi myslela že s ní ještě půjdu ale já začal myslet na péro strašně moc xdd aby to nešlo vidět, jsem si na 99% že to viděla :D a jestli ne, tak si zase bude myslet že jsem divnej že jsem tak odešel :x

Takže jaký si myslíte že většinou holky mají pohled na něco takového ? :D
To jsi ji měl vzít k sobě domů.. Holka ten signál pochopí a nemuseli jste se zdržovat předehrou.. 8-) :)
Odpovědět