Včera mě s sebou vzal kamarád do Polska, kam jel pro své kamarády na letiště, byli jsme tam 5h předem, protože "jsme chtěli" se podívat po městě, můj záměr byl oslovovat holky, to jsem mu neřekl předtím

Pak jsme zašli na zmrzku do mekáče. Jak jsem jí dojedl, tak jsem zahlédl další holku, byla před námi, tak jsem se rozběhl, trošku z boku ji obešel, zase jsem jí řekl že je pěkná atd..., mimochodem s těmi holkami jsem furt mluvil anglicky, polsky se mi prostě špatně rozumí... no zeptal jsem se jí kam jde, ona řekla že za svým "friend", nevěděl jsem jestli to je holka/kluk, řekl jsem jí že tu jsem s kamarádem a chceme se podívat po městě. No šli jsme s ní teda, zastavili se kde měla potkat svého frienda, ale pak jsme odtamtud odešli, že nás dojede tramvají. Po 5 minutách jsme se zase vrátili na to místo a stála tam další totální kočka. Ona byla zmatená, ta, kterou jsem na začátku oslovil jí něco říkala v polštině. No prostě to skončilo tak, že jsme tam pak 3h chodili ještě s němi, byla, protože jsem jí oslovil cca v 20:00. Jak jsme spolu byli tak se ty holky určitě bavili, furt se smály ony taky byly super, fakt toho nelituju že jsem jel a jsem extrémně rád že to dopadlo takhle. Já jsem celou dobu šel tak spíše po té kterou jsem na začátku oslovil, ale nebylo to určitě nijak moc znát, protože jsme se tak celkově všichni bavili, nejvíce byla aktivní ta druhá holka, na kterou jsme čekali, ta se prostě řechtala furt

No ten lesík byl tak konec naší cesty, a zase jsme se vraceli tam kde jsme se potkali. Už v tom lesíku jsme se ale spíše tak oddělili a já se mohl bavit s tou svou. Bylo mi s ní fajn, ale nechtěl jsem něco podělat tak jsem to moc nepushoval, sice jsem se jí párkrát dotkl ale nic zásadní. Za ruku jsem jí vzal, když jsme přeběhli přes červenou... Na konci jsme se s němi vyfotili, vyměnili facebooky, objali a rozloučili.
Tak a teď otázka na vás, jak by jste po tomto pokračovali? Já té mojí říkal ať mi pak pošle ty fotky co jsme fotili, ty už mi poslala ten večer a omluvila se za kvalitu, já jsem jí na to nic neodpověděl. Takže od té doby žádná komunikace. Problém je ten, že to město je cca hodina a čtvrt cesty autem, takže jsme od sebe prostě fakt daleko, ony tam studují vš. Chci je ještě vidět, myslím že když jí napíšu že bychom zase přijeli, tak by byly rády. Ale nechce se mi tam jet hned zítra...
Je lepší si s ní teď třeba psát, nebo vůbec nebýt aktivní? Nejdříve by se mi tam chtělo tak za týden - 14 dní, někam bychom je vzali třeba. Ale jde teď o ten čas co se nevidíme.
Když se vám něco takového stalo, že jste se s holkou, kterou jste oslovili dali na instatní rande, bylo lepší, když jste jí kontaktovali po nějaké delší době, nebo hned druhý den?
dík