Majkl píše: ↑19 zář 2019, 22:57 Žijeme v době, kdy vydělávat peníze "jinak" je extrémně jednoduché...
Ale také žijeme v době, kdy je stejně jednoduché nedělat nic.
Hodně lidem se moje vlákno o vydělávání peněz líbí, ale jen naprosté minimum lidí opravdu něco začalo dělat.
Pojďme se na věc podívat z jiného úhlu.
Peníze vám dají hlavně volnost.
Můžete cestovat, celé dny streetovat, a každý měsíc jen přijímat platby.
Jenomže většina lidí tuhle volnost nikdy nedosáhne, protože si myslí, že jejich život je v pohodě.
Je v pohodě nemít peníze. Je v pohodě mít brigádu. Je v pohodě nemít velké cíle, žádný směr.
Denně potkávám spousty holek, co mi na otázku: Co chceš dělat, až budeš velká? Odpoví: Nevím. Je to pro mě vždycky obrovský zabiják přitažlivosti.
Taková je i spousta mužů. Jsou jako tráva ve větru. Jednou vlajou sem, podruhé zas tam.
Správný muž je jako železo. Stojí pevně a nikam se nehne. Má extrémně konkrétní vizi a každý den na ní pracuje. Je nezastavitelný.
Abyste se někam posunuli, je potřeba podívat se pravdě do očí:
Nemůžete být pořádní chlapi, když nemáte peníze. Protože peníze jsou vedlejším produktem vaší mentality.
Když jsem začal vydělávat více peněz, lidi se mnou začali jednat s mnohem větším respektem. Ne protože jsem je vystavoval na obdiv, ale protože jsem nevědomky začal vyžadovat lepší jednání. Když máte peníze, máte sílu. Patří vám celý svět.
Co není alfa: Vstávat každé ráno do práce, poslouchat šéfa, nemít kontrolu nad svým výdělkem, pracovat na projektu někoho jiného. Být bez peněz a brát si jídlo od holek.
Ce je alfa: Nebýt na nikom závislý, budovat si svůj vlastní příjem, dělat si co chete, žít bez dluhů. Být volný.
Pořádný muž = peníze.
Pořádný muž je pán svého času. Má 100% kontrolu nad svým osudem. Pokud něco chce, vezme si to.
Vydělávání peněz nemá nic společného se štěstím. Je to vše o tom, jak moc velcí chlapi jste. Jak silnou vůli máte. Jestli více, co chcete, a dokážete si o to říct.
Všechno je to o vaší volbě. Budete každý den dělat nudnou, nenaplňující práci? Nebo budete dělat něco,z čeho jste nadšení? Kvůli čemu nemůžete ráno dospat, protože se těšíte, až to budeme moci zase dělat?
Je to na vás.
Ale Majkle, my pořád nevíme, co přesně máme dělat!
Přes prázdniny jsem vymyslel nový způsob, pomocí kterého si každý dobrý streetař může přímo na ulici vydělat pěkné peníze.
Je to revoluce. Plně věřím tomu, že každý streetař, který je vytrvalý, a kterému nevadí výstupy z komfortní zóny, může s touhle metodou uspět.
Věřím tomu způsobu natolik, že jsem se rozhodl projít si ho sám.
Abych vám předvedl, jak jednoduché je začít, začnu znovu od začátku. Bez ničeho. Použiju tenhle nový způsob, a pokusím se vybudovat si s ním pěkný příjem.
Budu sem psátreporty, co přesně jsem dělal, a jaké výsledky to přineslo.
Můžete se přidat, číst reporty, a dělat přesně to samé. Pak už nemůžete neuspět.
Co přesně budu dělat se dozvíte v příštím příspěvku.
Ahoj, je možné se o tomhle ještě stále nějak dozvědět? Připojil jsem se do komunty před pár dny a tak jsem na přednášku nemohl dorazit.