Posral jsem to
-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 6 x
Posral jsem to
No takže... Rovnou k věci - je mi 16, a seznámil jsem se s jednou holkou. Šli jsme jednou ven a zamilovali se do sebe, další den (dnes) jsme šli ven znovu ale šla i její kamarádka. Zamilovali jsme se do sebe s její kamarádkou. Tu předtím jsem znal jen cca 3 dny a už jsem ji podvedl. Nebudu tady psát jak si to budu navždy vyčítat. Jenom chci radu - ta původní o tom neví. Je to introvert a tak strašně si to nezaslouzila. Jak z toho ven? Neví o tom... Teď jsem zamilovanej do dvou holek. Polygamicky vztah nechcou.
- Princ
- Udělil poděkování: 579 x
- Obdržel poděkování: 2564 x
Posral jsem to
Jaký vztah, na vztahy vůbec nemysli, pokud jsi s nimi několikrát nespal a jinak je pořádně neotestoval. Nevznikla ti žádná povinnost být někomu věrný, pokud jsi to nesliboval, což jsi doufám nedělal 

Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
Posral jsem to
Nespal jsem ani s jednou... Tím pádem by se dalo říct že to není žádný vztah ani žádný podvod... No, já to mám tak, že sex nemusím... Nevím proč, ale nejdu po tom. Už jsem ho několikrát měl, ale nějak mě to nenadchlo. Já mám radši když mi ten člověk dokáže že mi opravdu věří než aby se se mnou vyspal. Celkem beta mindset, ale tak co mám dělat když mě to OPRAVDU nebere... Už jsem přestal i honit ale furt nic... Nevím zda to je tím, že jsem ještě nevyspel, což je možný... "podvedl" jsem ji tak, že jsem druhé sáhl na kozy jakože pod podprsenku, a ještě jsem ji prstil přes kalhotky. Věk nebudu říkat, ale byla o hodně mladší. Jak moc si můžete dosadit sami... Nechci říct, že to není moje chyba, ale ona je s ní nejlepší kamarádka od 1. Třídy, a udělala to... No...
To mě motivuje k tomu už nikdy vztah nemít když vidím jak Easy je někoho podvest, a prostě jenom být svobodný. Ale kdybych byl svobodný, bylo by to za účelem možnost opichat co nejvíc holek, ale mě ten sex nebere, takže bych byl svobodný k ničemu. Tudíž vztahy jsou jediné východisko, nejlíp bych měl vztah s 5 zenama na jednou, ale takový vztah chce jedna z 1000, ještě v mým věku..
- Princ
Posral jsem to
Okolo libida bych celkově řešil zdraví.
Jen člověk to vytváření otevřených vztahů musí umět. Jinak to je jak bez správné technologie stavět raketoplán.
Tato statistika neodpovídá mým zkušenostem

Na to ti mohou stačit i hluboká přátelství. Partnerské vztahy bývají také sexuální a také ekonomická záležitost.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
Posral jsem to
Dobře, dejme tomu máš dostupných 10 holek kterým se líbíš. Ty se s nima můžeš vyspat ale nechceš. Jak vytěžit nejvíc z toho, že se líbíš 10 holkám, kromě sexu? Napadlo mě, že by mě mohla sponzorovat a za to bych ji třeba opichal za odměnu, ale jak to udělat aby mě sponzorovala? Nebo jsou tu i jiné způsoby jak z holky vytěžit maximum?Princ píše: ↑21 bře 2023, 08:09 Okolo libida bych celkově řešil zdraví.
Tato statistika neodpovídá mým zkušenostemJen člověk to vytváření otevřených vztahů musí umět. Jinak to je jak bez správné technologie stavět raketoplán.
Na to ti mohou stačit i hluboká přátelství. Partnerské vztahy bývají také sexuální a také ekonomická záležitost.
- Princ
Posral jsem to
A proč z holek musíš nějak těžit?
- Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 375 x
- Obdržel poděkování: 199 x
Posral jsem to
Co takhke se zeptat: Existujou způsoby jak mohu být užitečný holce? Kromě sexuNebo jsou tu i jiné způsoby jak z holky vytěžit maximum?
- Hodnocení: 2.9%
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
-
Posral jsem to
Mohl jsem to napsat míň doslovně a agresivně, myslel jsem že tady na fóru můžu být direktní

Vlastně, já investoval hodně peněz do e-booků od prince. Investoval jsem hodiny učením se body language, opravdu hodně lidké psychologie, rozdílů mezi mužským a holčičím mozkem abych holky co nejvíc pochopil, jak být co nejvíce empatický, autentický a přitažlivý,...
Ano, dělal jsem to z vlastního zájmu a jako koníček. Byla to investice do něčeho, co mě zajímalo a nic nazpět jsem od toho nečekal.
Ale uvědomil jsem si, že většina streetařů to dělá krom šíření dobra také kvůli sexu. A jelikož mě specificky sex baví tak na 30%, napadlo mě, že bych od holky mohl dostat něco jiného krom sexu..

- minlo1
- Udělil poděkování: 9 x
- Obdržel poděkování: 17 x
Posral jsem to
kubicekkk píše: ↑21 bře 2023, 13:54 Dobře, dejme tomu máš dostupných 10 holek kterým se líbíš. Ty se s nima můžeš vyspat ale nechceš. Jak vytěžit nejvíc z toho, že se líbíš 10 holkám, kromě sexu? Napadlo mě, že by mě mohla sponzorovat a za to bych ji třeba opichal za odměnu, ale jak to udělat aby mě sponzorovala? Nebo jsou tu i jiné způsoby jak z holky vytěžit maximum?
Otázka č.1. prečo s nimi necheš spať? hľadaj kde je chyba.
Otázka č.2. čo po nich vlastne chceš ? to ti majú spievať operu pritom ako ti pred domom kosia trávnik?
myslím že pokiaľ po babe nechceš sex a nechceš ani s ňou mať vážny vzťah, tak baviť sa nimi alebo mať ich ako kamošky nie je nejaká výhoda. Oveľa lepšie kamarátstvo budeš mať s chlapom asi si aj lepšie porozumiete a budeš spolu s nim chodiť na Street. Plus keď si nájde vážny vzťah je možné že to vaše asexuálne kamarátstvo sa skončí.

Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
-
- Udělil poděkování: 375 x
- Obdržel poděkování: 199 x
Posral jsem to
Vedomosti máš, múdrosť ešte nie. To že ty si investoval veľa peňazí kvôli ženám, neznamená ze ti každá žena je niečo dlžná. Tie peniaze si v skutočnosti vložil do seba a do svojho života.Vlastně, já investoval hodně peněz do e-booků od prince. Investoval jsem hodiny učením se body language, opravdu hodně lidké psychologie, rozdílů mezi mužským a holčičím mozkem abych holky co nejvíc pochopil, jak být co nejvíce empatický, autentický a přitažlivý,...
Kedysi som prístupoval k ženám podobne. Pre mňa je každá žena zdrojom inšpirácie a možnosti učiť sa. Je jedno či je tam sex, či je to kamarátka, kolegyňa, príbuzná alebo náhodná okoloidúca. A takisto je to príležitosť spoznať seba a zapracovať na sebe. Nielen bratím ale aj dávaním.
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
-
- Udělil poděkování: 214 x
- Obdržel poděkování: 425 x
Posral jsem to
Mozno si prave zistil, ze si asexual
V tom pripade ser na zeny a nadobudnute skills vyuzivaj v kariere, kamaratskych vztahoch atd
V tom pripade ser na zeny a nadobudnute skills vyuzivaj v kariere, kamaratskych vztahoch atd
- Princ
Posral jsem to
Já bych to hlavně řešil s doktorem, udělal si krevní test včetně hormonálního panelu, potom nastavil suplementaci...
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna