Čau,
nedávno jsem objevil hru The Cube (kostka) a zajímalo by mě, jestli znáte další podobné psychologické hry nebo rutiny a jestli s nimi máte úspěch. Určitě se podělte
Pride mi to pre zaciatok zbytocne a ked to nevies dobre podat, tak ti to hru skôr pokazi
Ale ked uz mas co-to odstreetovane, tak mozes skusat co vsetko ti na ulici prejde. Je celkom jedno, ci nejaka rutina od mysteryho alebo presvedcit holku, aby predviedla hlava-ramena-kolena-palce
Zrovna včera se mi povedlo získat kontakt po tom, co jsem jí předvedl kostku. Celou dobu se smála a říkala, že to bylo přesný 9/10. Potom jsme ještě seděli na lavičce. A to jsem dělal kostku dvěma holkám najednou. Říká se tomu chick crack a holky to milujou
Tito uživatelé poděkovali autorovi Orchestra za příspěvek:
Vyborne
My sme s kamaratmi skusali: Ahoj, kamosova priatelka sa vyspala s inou holkou. Myslis, ze sa to pocita ako nevera?
Skvele bolo, ked sme s tym oslovili dve holky a kazda mala iny nazor
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Ja som s týmto síce dávno zbalil babu. Ale drž sa toho co.povedal princ toto ma robiť baba ona ma baliť teba ty sa nemáš snažiť a nejak ju baliť. Ona ma na teba skúšať triky ako ta baliť osobne som zažil situácie ked sa bába snažila a je to niečo úplne iné ty len relaxuješ a odmeňuješ jej dobre chovanie.
Tito uživatelé poděkovali autorovi minlo1 za příspěvek (spolu 2):