Lepší metoda než Streetgame?
-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 6 x
Zdar borci, mám dotaz. Je streetgame nejrychlejší způsob balení holek? Nebo je tu ještě nejaký lepší způsob? Možná pokud člověk patří mezi 0.1% nejhezčích lidí tak Tinder/online balení může být efektivnější, ale jinak tu asi nic dalšího není, ne? Diky!
- Princ
- Udělil poděkování: 579 x
- Obdržel poděkování: 2564 x
"Co původně mělo přinést ženy, stalo se mou největší oporou, naplněním, láskou."
Princ, Přitažlivost
"StreetGame – sféra duchovního poznání, do které člověk vstupuje, jakmile poruší matrix (běžný iluzorní řád) a začne oslovovat ženy na ulici. Cílem je obvykle vytržení z každodennosti, přesažení běžných smyslových a rozumových možností, kontakt s božským."
Rovněž Přitažlivost
Street není o efektivitě, jak jsi ji tady nastavil.
Máš super Tinder, který ti vodí holky domů - když ale uvidíš sexy holku na ulici, POŘÁD chceš umět ji sbalit.
Ještě účinnější než top Tinder může být natáčet atraktivní TikToky, kterými zasáhneš desetitisíce žen naráz. Ale zůstává stejný aspekt - když potkáš sexy holku, chceš si ji vzít domů, ne jen doufat, že ti podobná odepíše na TikTok.
Jeden můj žák dokázal s DigiGame balíčkem přesvědčit holky, aby mu poslaly adresu, odemkly byt, nasadily si pásku přes oči a čekaly na něj s vyšpuleným zadkem. Ale sex samotný mu nedal super-uvolněnost, super-komunikativnost, super-sebevědomí, super-přítomnost...
Streetgame je zejména nástrojem osobního rozvoje. Tak moc člověka posouvá právě proto, že je obtížná. Kdyby byl street jednoduchý, museli bychom si najít něco jiného.
Streetgame je taková meditace 2.0. Během meditace jsi naplno se sebou. Ale na streetgame, pokud děláš opravdu streetgame, jak ji učím (přítomnost 100% času, oslovování skupinek, doteky od začátku...), jsi naplno teď a tady ještě s druhým, neznámým člověkem. Zahodíš všechny masky - neskrýváš se za ironii, nezatínáš se, netlačíš před sebou pozitivní informace o sobě, ani druhou aktivitu, ani fráze, po kterých bys věděl, co bude pokračovat... jsi tam naplno sám za sebe. A pak dostaneš druhého neznámého člověka, pak třetího... a učíš se ten plný autentický kontakt stále rychleji a stále s větším spektrem lidí.
A když tohle děláš každý den, dělá to z mozkem strašně divné věci. Mě streetgame zbavila celoživotní deprese téměř okamžitě, postupně mi zvedla percentil IQ v testech, Lišák přestal být dislektik (!!!) a dneska mi opravoval moji latinu
, lidi jsou z pravidelné streetgame náhle více energičtí, bystří a srdeční.
Je to o té transformaci, ne jen abys dosáhl dostatku sexu, který si přeješ. Ne výsledky přináší transformaci, street sám přináší transformaci.
Princ, Přitažlivost
"StreetGame – sféra duchovního poznání, do které člověk vstupuje, jakmile poruší matrix (běžný iluzorní řád) a začne oslovovat ženy na ulici. Cílem je obvykle vytržení z každodennosti, přesažení běžných smyslových a rozumových možností, kontakt s božským."
Rovněž Přitažlivost
Máš super Tinder, který ti vodí holky domů - když ale uvidíš sexy holku na ulici, POŘÁD chceš umět ji sbalit.
Ještě účinnější než top Tinder může být natáčet atraktivní TikToky, kterými zasáhneš desetitisíce žen naráz. Ale zůstává stejný aspekt - když potkáš sexy holku, chceš si ji vzít domů, ne jen doufat, že ti podobná odepíše na TikTok.
Jeden můj žák dokázal s DigiGame balíčkem přesvědčit holky, aby mu poslaly adresu, odemkly byt, nasadily si pásku přes oči a čekaly na něj s vyšpuleným zadkem. Ale sex samotný mu nedal super-uvolněnost, super-komunikativnost, super-sebevědomí, super-přítomnost...
Streetgame je zejména nástrojem osobního rozvoje. Tak moc člověka posouvá právě proto, že je obtížná. Kdyby byl street jednoduchý, museli bychom si najít něco jiného.
Streetgame je taková meditace 2.0. Během meditace jsi naplno se sebou. Ale na streetgame, pokud děláš opravdu streetgame, jak ji učím (přítomnost 100% času, oslovování skupinek, doteky od začátku...), jsi naplno teď a tady ještě s druhým, neznámým člověkem. Zahodíš všechny masky - neskrýváš se za ironii, nezatínáš se, netlačíš před sebou pozitivní informace o sobě, ani druhou aktivitu, ani fráze, po kterých bys věděl, co bude pokračovat... jsi tam naplno sám za sebe. A pak dostaneš druhého neznámého člověka, pak třetího... a učíš se ten plný autentický kontakt stále rychleji a stále s větším spektrem lidí.
A když tohle děláš každý den, dělá to z mozkem strašně divné věci. Mě streetgame zbavila celoživotní deprese téměř okamžitě, postupně mi zvedla percentil IQ v testech, Lišák přestal být dislektik (!!!) a dneska mi opravoval moji latinu

Je to o té transformaci, ne jen abys dosáhl dostatku sexu, který si přeješ. Ne výsledky přináší transformaci, street sám přináší transformaci.
- Hodnocení: 17.1%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 6 x
Wowww, tohle bylo hodně hezký. Vlastně, důvod proč jsem vůbec udělal tento post je, že se chci přestěhovat do Švýcarska a ti lidi tam jsou hodně "family-oriented" a jen tak někoho nepustí do svého sociálního kruhu, jako například češi.Princ píše: ↑14 bře 2023, 09:39 "Co původně mělo přinést ženy, stalo se mou největší oporou, naplněním, láskou."
Princ, Přitažlivost
Rovněž Přitažlivost
A když tohle děláš každý den, dělá to z mozkem strašně divné věci. Mě streetgame zbavila celoživotní deprese téměř okamžitě, postupně mi zvedla percentil IQ v testech, Lišák přestal být dislektik (!!!) a dneska mi opravoval moji latinu, lidi jsou z pravidelné streetgame náhle více energičtí, bystří a srdeční.
Co je ale zajímavý, že i přesto mají průměrně více sex. partnerů a přichází o panictví dřív, než například češi a to jsou tam tak "uzavření"... Samozřejmě, streetu se nikdy nevzdám, změnilo mi to celej životní styl a nechci o něj přijít, jen tu není žádný e-book "jak balit holky na západu" nebo něco takovýho..

-
- Udělil poděkování: 375 x
- Obdržel poděkování: 199 x
Podľa mňa je chyba vytvárať si predsudky o tom, akí sú tam ľudia. Možno na nich bude platiť niečo iné, ale to aký si vo vnútri dosť ovplyvňuje tvoju hru bez ohľadu na krajinu. A aj to, že si cudzinec ti pomôže, lebo nebudeš na baby skúšať to, čo ich rodáci.
Riad sa v živote vždy aktuálnou situáciou a nie tým, čo si videl a počul, lebo nikdy nevieš aký je to človek, čo ti sprostredkoval tie informácie
Riad sa v živote vždy aktuálnou situáciou a nie tým, čo si videl a počul, lebo nikdy nevieš aký je to človek, čo ti sprostredkoval tie informácie
- Hodnocení: 2.9%
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
- Princ
- Udělil poděkování: 579 x
- Obdržel poděkování: 2564 x
Já to právě mám rád, u těch ukecaných otevřených národů té streetgame něco chybí

- Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna