balení spolužačky

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Stifler
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

balení spolužačky

Příspěvek od Stifler »

Ahoj lovci,

Chci se poradit, zrovna balím jednu spolužačku (oba jsme na vysoký) vzhledem k tomu že si všímám jejich signálů, často si v mojí přítomnosti upravuje vlasy nebo se mi dívá upřeně do očí, tak jsem to dneska zkusil risknout a potom co jsme došli na zastávku (btw. čekala se mnou zhruba 10 minut na bus než jsem odjel, což ve mě vzbuzuje pocit, že kdyby nechtěla něco víc tak zkrátka odejde ;) ) tak jsem ji pozval, že bychom šli v úterý na kafe nebo na oběd, ale to namítla, že půjdou s kamarádkou nejspíš do planetária, z její strany to nevidím jako úplně vyhýbavou odpověď, protože zkrátka má dost kamarádek, se kterýma tráví dost času. Proto se chci zeptat co v týhle situaci dělat, nechci jí úplně uhánět, kdy konečně půjdeme na kafe. To bych se shodil úplně. :roll:

aldot
Udělil poděkování: 375 x
Obdržel poděkování: 199 x

balení spolužačky

Příspěvek od aldot »

Byť tebou tak si urgentne zaplatím kurz alebo streetujem každý deň a oslovím aspoň 20 holiek denne.
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
surfernamare
Udělil poděkování: 214 x
Obdržel poděkování: 425 x

balení spolužačky

Příspěvek od surfernamare »

Najdi nejaku dobru akciu, napriklad cestovatelske kino alebo klubovy koncert a tam ju zavolaj
A urcite zmen mindset, s takymto stylom by si uspel mozno u 15tky, urcite nie u dospelej zeny
Princ
Udělil poděkování: 579 x
Obdržel poděkování: 2565 x

balení spolužačky

Příspěvek od Princ »

surfernamare píše: 16 úno 2023, 20:32 A urcite zmen mindset, s takymto stylom by si uspel mozno u 15tky, urcite nie u dospelej zeny
Hoši nepodporujme ten narativ, že patnáctky jsou naivní a jejich sbalení je jednodušší, který strategicky šíří staré ženy :)

Často v tom věku měly jen několik partnerů, takže sex považují za větší věc, než holka 25, která jich měla desítky.

(Jediné co, nezkušené ženy často špatně rozlišují nepřiměřeně grandiózní narcisty od opravdu kompetentních mužů. To ale taky není tak snadné, chovat se vždy grandiózně v situacích, kdy opravdové kompetence nemáte, na to člověk taky musí mít vlohy :))
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
surfernamare
Udělil poděkování: 214 x
Obdržel poděkování: 425 x

balení spolužačky

Příspěvek od surfernamare »

Často v tom věku měly jen několik partnerů, takže sex považují za větší věc, než holka 25, která jich měla desítky.
Ved ano, prave preto ti u nich lahsie prejde, ked so sexom trochu vahas. Dokonca u niektorych to moze body aj pridat, spociatku kym sa este nevybetis
Princ
Udělil poděkování: 579 x
Obdržel poděkování: 2565 x

balení spolužačky

Příspěvek od Princ »

Ok :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
aldot
Udělil poděkování: 375 x
Obdržel poděkování: 199 x

balení spolužačky

Příspěvek od aldot »

Jediné co, nezkušené ženy často špatně rozlišují nepřiměřeně grandiózní narcisty od opravdu kompetentních mužů.
Niekedy mám pocit, že toto nedokážu rozlíšiť aj niektoré 40 či 50tničky. Hlavne tie menej zadané, ktorým je v konečnom dôsledku jedno, kto ich opicha, ale majú sex po xy rokoch. Potom samozrejme "všetci muži sú svine" "mám smolu len na mužov"
Myslím si že oni tiež rovnako dokážu poslať chlapca/chlapa do prdele, keď nie je pre nich atraktívny. A tie mladšie(cca 15/16) skôr idú po starších, lebo ich rovesníci sú milé bety ak vôbec prejavujú záujem.
btw. čekala se mnou zhruba 10 minut na bus než jsem odjel, což ve mě vzbuzuje pocit, že kdyby nechtěla něco víc tak zkrátka odejde ;) )
No za tých 10min si ju mal odtiahnuť niekde na kafe a cestou rozmyslať, kde ju oprieš. Ak sa jej moc páčiš tak ti dá ešte šancu, no myslím si však že si ťa vyhodnotila za tých 10min viac než dosť aby ťa poslala do friendzone
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
Odpovědět