Byl jsem na párty, kde jsem se seznámil s krásnou mladou holkou. Nebudu se moc rozepisovat, ale ten večer jsem udělal všechno téměř dokonale. Přitažlivost, spojení, doteky,... atd. Krásně jsme se bavili, tancovali, líbali se. Nabídla mi, ze bych u ní mohl přespat a z kontextu vyplynulo, že u ní=s ní. Brzy už nám fandila celá hospoda a všichni se snažili, aby nám to dobře dopadlo.
No problém byl v tom, že jak jsme se dobře bavili, tak jsme i dost pili (hlavně ona, ja jsem si hlídal přiměřenou hladinku) a tancovali a tancovali... Já jsem naznačoval, že už mě to moc nebaví, ale ona pořád ještě tanec a ještě tanec... No vzhledem k tomu, že jsem rano musel vstávat, tak jsem si ji vzal stranou a rekl ji, ze pokud chce, abych u ní spal, tak musíme jít. Souhlasila. Nicméně když jsme se dostali k ní a do postele, pokročilá hodina a alkohol udělaly své a usnula. A já samozřejmě taky. Ráno
když jsem musel vstát byla samozřejmě ještě zcela mrtvá, takže taky nic...
Má otázka tedy zní, když se vám u holky daří, jak ji primejete, aby moc nepila a abyste odešli "včas" a ještě mohlo něco být?