jak jí to říct

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
andrew_d
Udělil poděkování: 59 x
Obdržel poděkování: 21 x

jak jí to říct

Příspěvek od andrew_d »

Jasně, však ať jde taky na kurz, tím zas vyřeší další část skládanky. Ale pokud má nabýt do začátku a co nejrychleji nějakou sexuální zkušenost, tak placená služba mu dá aspoň nějakou představu toho, o co jde. Jakkoli blbě to zní. Nebudeme si tu nalhávat a teď si to neber nijak osobně, že na kurzu nějak zázračně sbalí na ulici holku a ještě ten den to vyjde. Neříkám, že se to nemůže stát a určitě mi tu uvedeš pár příkladů, ale ta pravděpodobnost je dost mizivá a spíš bude rád, že se dokope k nějakému oslovení a zůstane v tom rozhovoru a už to bude slušnej pokrok (mluvím ze své zkušenosti - jinde).

Teď až sbalí nějakou holku, tak aspoň nebude muset říkat, že je panic a bude mít nějakou referenci. Takže já říkám, jít na to komplexně :twisted:
Princ píše: 24 říj 2022, 10:44 Na odpíchnutí jsou hlavně kurzy, ne hned prostitutky :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
NouMen (25 říj 2022, 12:22)
Hodnocení: 2.9%

Princ
Udělil poděkování: 579 x
Obdržel poděkování: 2565 x

jak jí to říct

Příspěvek od Princ »

andrew_d píše: 25 říj 2022, 08:35 bude rád, že se dokope k nějakému oslovení a zůstane v tom rozhovoru
Tak to se mi s žáky opravdu nestává, to by byl nejméně úspěšný kurz tento rok :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
surfernamare
Udělil poděkování: 214 x
Obdržel poděkování: 425 x

jak jí to říct

Příspěvek od surfernamare »

Ale pokud má nabýt do začátku a co nejrychleji nějakou sexuální zkušenost, tak placená služba mu dá aspoň nějakou představu toho, o co jde
Co ja viem, mne to pripada, ako keby sa niekto chcel naucit lovit ryby a preto si siel nejaku kupit do kauflandu, aby videl ako ryba vyzera
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
MindMess (30 říj 2022, 02:04)
MindMess
Udělil poděkování: 31 x
Obdržel poděkování: 75 x

jak jí to říct

Příspěvek od MindMess »

andrew_d píše: 25 říj 2022, 08:35 Jasně, však ať jde taky na kurz, tím zas vyřeší další část skládanky. Ale pokud má nabýt do začátku a co nejrychleji nějakou sexuální zkušenost, tak placená služba mu dá aspoň nějakou představu toho, o co jde. Jakkoli blbě to zní.
Byl jsi někdy za prostitutkou? Ona totiž ta erotická služba je často dost "zromantizovaná" u lidí, co to nezažili :lol: Žena, jakkoliv ošklivá, jakkoliv tlustá může mít sex ještě dnes. Bez absolutní námahy. Tudíž už víme, že ty "profesionálky" to nedělají kvůli sexu, ale čistě pro peníze. 9 z 10 potřebuje těch peněz hodně, protože buď fetují, chlastají nebo platí nějaké dluhy, které je přivedly do této situace. Tím pádem víš, že se intimně spojuješ s člověkem, co je úplně ultra low sociální status a většinou úplně toxic mindset. Pro tu holku on bude jen způsob, jak rychle vydělat. A čas jsou peníze. To znamená, že na něj skočí, bude přehrávat a snažit se ho co nejdříve dohnat do cíle. Jako panic se teda hned udělá a co z toho? Pocit být uvnitř? Vůbec mu to nedá žádnou představu, jak funguje sex s holkou. To si doma může vyrobit fleshlight z kelímku od jogurtu a bude to větší sociální interakce. :lol:

Jako jo, může vytáhnout desítku a zaplatit si nějakou vysokoškolačku, která se za ty prachy aspoň bude snažit hrát, že ji fakt moc zajímá a bude se to aspoň trochu vzdáleně blížit reálnému sexu. Ale to už má lepší tu desítku investovat do sebe, sbalit na streetu holku, která ho skutečně bude chtít a dát svému "poprvé" nějakou tu hodnotu. Jako snad nepůjdu do pekla za to, že kazím kšefty nejstaršímu řemeslu světa, ale fakt bych jako poprvé nedoporučil "profesionálku". Tenhle směr je spíš pro zhrzené beta 40tníky, kteří si za prachy radši koupí iluzi, že nějakou ženu vzrušují a mohou dostat sex, protože jejich manželka je tak zdominovala, že na sbalení normální holky už nemají ani pomyšlení. :lol:
Tito uživatelé poděkovali autorovi MindMess za příspěvek:
fanfunflan (31 říj 2022, 00:56)
fanfunflan
Udělil poděkování: 14 x
Obdržel poděkování: 19 x

jak jí to říct

Příspěvek od fanfunflan »

MindMess píše: 30 říj 2022, 02:18 Byl jsi někdy za prostitutkou? Ona totiž ta erotická služba je často dost "zromantizovaná" u lidí, co to nezažili :lol:
Well said.. ja som svoju sexuálnu neskúsenosť riešil touto cestou v 18 rokoch.. tiež som mal vtedy zidealizovanú predstavu :D
v praxi je však pravdepodobnejšie, že mladý neskúsený chalan dostane traumu zo sexu ako to, že ho prostitútka niečo naučí :)
vačšina týchto slečien má dosť arogantný prístup v štýle "zaplať, rýchlo sa urob a vypadni", celý priebeh návštevy je strojený, až máš pocit, že tá slečna ten sex berie na rovnakej úrovni ako pokladníčka pri blokovaní tovaru :lol: samozrejme že ti k tomu všetkému dá pocítiť, že si zákazník.. a dosť citeľne.. ja som ani po jednej takejto návšteve neodchádzal spokojný, práve naopak som sa cítil ako úplný úbožiak s bonusom, že som si za to zaplatil :lol:
teraz by som za prostitútkou nešiel, ani keby zaplatili oni mne
Tito uživatelé poděkovali autorovi fanfunflan za příspěvek (spolu 2):
MindMess (01 lis 2022, 09:48) • křesťan (04 lis 2022, 11:34)
Hodnocení: 5.7%
NouMen
Udělil poděkování: 8 x
Obdržel poděkování: 2 x

jak jí to říct

Příspěvek od NouMen »

Hele chlapi mě už to fak všechno leze strašně na mozek, a i spánek poslední dobou stojí za nic. A můžou za to i některé články ve kterých se autor zmiňuje jak na střední píchal holky na záchodech a pak doma, je mi z toho úplně úzko. A říkám si kde já jsem udělá chybu nebo proč já nikdy neměl takovou potřebu. Začínají mě přepadat černé myšlenky, k čemu vlastně žiju proč tu sem.
Princ
Udělil poděkování: 579 x
Obdržel poděkování: 2565 x

jak jí to říct

Příspěvek od Princ »

Tak kdo nemá potřebu, ten to ani dělat nemusí :) Mrkni na náš insta, jak na tom úspěšně pracujeme i s padesátníky jako je Pavel a Jarek.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
NouMen

jak jí to říct

Příspěvek od NouMen »

Princ píše: 31 říj 2022, 20:53 Tak kdo nemá potřebu, ten to ani dělat nemusí :) Mrkni na náš insta, jak na tom úspěšně pracujeme i s padesátníky jako je Pavel a Jarek.
Ne myslel jsem jakože dřív jsem takovou potřebu jak teď neměl.
andrew_d

jak jí to říct

Příspěvek od andrew_d »

Hele, jasně, proto taky říkám, ať si zaplatí pěknou vysokoškolačku, holku na úrovni. Neříkám, aby nešel na kurz, říkám přece, aby udělal obojí, současně šel na kurz a současně zkusil i toto. Já jsem toto nepotřeboval, sice jsem byl panic až do 24, ale nějak jsem pořád někoho nabaloval online a postupně si vytvořil příležitosti. Jen říkám, že stejně jako si někdo romantizuje prostituci, tak nechci, aby si tady kolega romantizoval, že na prvním kurzu "sbalí" tutově nějakou babu nedejbože se mu povede zaskórovat. Jasně, může se stát všechno, ale jak říkám, pokud se svými zkušenostmi dokáže získat číslo nebo kontakt na cizí holku na ulici, už to bude výhra a teď se nebavím o konverzi takového kontaktu, což je další věc.
Já věřím, že Princ je třída a jeho kurzy taky, ale rozhodně větší damage na psychice udělá Kandrdasovi to, když bude třeba další rok nabalovat holky bez úspěchu. Místo toho může zažít první sex rychle, získat referenci a současně nabalovat ty holky. Chápeme se? Už přece jen není v pozici, kdy by si měl svůj věneček šetřit pro tu pravou 8-)

MindMess píše: 30 říj 2022, 02:18 Byl jsi někdy za prostitutkou? Ona totiž ta erotická služba je často dost "zromantizovaná" u lidí, co to nezažili :lol: Žena, jakkoliv ošklivá, jakkoliv tlustá může mít sex ještě dnes. Bez absolutní námahy. Tudíž už víme, že ty "profesionálky" to nedělají kvůli sexu, ale čistě pro peníze. 9 z 10 potřebuje těch peněz hodně, protože buď fetují, chlastají nebo platí nějaké dluhy, které je přivedly do této situace. Tím pádem víš, že se intimně spojuješ s člověkem, co je úplně ultra low sociální status a většinou úplně toxic mindset. Pro tu holku on bude jen způsob, jak rychle vydělat. A čas jsou peníze. To znamená, že na něj skočí, bude přehrávat a snažit se ho co nejdříve dohnat do cíle. Jako panic se teda hned udělá a co z toho? Pocit být uvnitř? Vůbec mu to nedá žádnou představu, jak funguje sex s holkou. To si doma může vyrobit fleshlight z kelímku od jogurtu a bude to větší sociální interakce. :lol:

Jako jo, může vytáhnout desítku a zaplatit si nějakou vysokoškolačku, která se za ty prachy aspoň bude snažit hrát, že ji fakt moc zajímá a bude se to aspoň trochu vzdáleně blížit reálnému sexu. Ale to už má lepší tu desítku investovat do sebe, sbalit na streetu holku, která ho skutečně bude chtít a dát svému "poprvé" nějakou tu hodnotu. Jako snad nepůjdu do pekla za to, že kazím kšefty nejstaršímu řemeslu světa, ale fakt bych jako poprvé nedoporučil "profesionálku". Tenhle směr je spíš pro zhrzené beta 40tníky, kteří si za prachy radši koupí iluzi, že nějakou ženu vzrušují a mohou dostat sex, protože jejich manželka je tak zdominovala, že na sbalení normální holky už nemají ani pomyšlení. :lol:
andrew_d

jak jí to říct

Příspěvek od andrew_d »

Rozumím ti, já mam občas tyhle pocity i když si čtu nějaké deníky. Zkus od toho trošku vypnout a soustřeď se na reál. Nesmíš se tím nechat sundat. Tenhle víkend jdi někam mezi lidi, do klubu, do baru. Bav se s lidmi na ulici. Domluv se s kamarády do hospody.
Kandrdas píše: 31 říj 2022, 05:06 Hele chlapi mě už to fak všechno leze strašně na mozek, a i spánek poslední dobou stojí za nic. A můžou za to i některé články ve kterých se autor zmiňuje jak na střední píchal holky na záchodech a pak doma, je mi z toho úplně úzko. A říkám si kde já jsem udělá chybu nebo proč já nikdy neměl takovou potřebu. Začínají mě přepadat černé myšlenky, k čemu vlastně žiju proč tu sem.
surfernamare

jak jí to říct

Kandrdas píše: 31 říj 2022, 05:06 Hele chlapi mě už to fak všechno leze strašně na mozek, a i spánek poslední dobou stojí za nic. A můžou za to i některé články ve kterých se autor zmiňuje jak na střední píchal holky na záchodech a pak doma, je mi z toho úplně úzko. A říkám si kde já jsem udělá chybu nebo proč já nikdy neměl takovou potřebu. Začínají mě přepadat černé myšlenky, k čemu vlastně žiju proč tu sem.
Ber to tak, ze su to ludia, ktori patria k spicke. Ked v Lige majstrov pozeras na Neymara, tiez nemas mindraky z toho, ze ty nehras za PSG.
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
andrew_d (07 lis 2022, 07:59)
NouMen

jak jí to říct

Příspěvek od NouMen »

Tak mě tak napadlo s jakým časovým horizontem mám asi počítat než uvidím hmatatelné výsledky. Vím že se to těško odhaduje, protože každý je jiný, jinde začíná a každému to jde jinak pod kůži. Případně se zeptám zdejších jaký byl váš časový posun kdy jste začaly pozorovat změny a nějaké zlepšení. Jde mi jen o představu časového horizontu, nějaký průměr.
aldot
Udělil poděkování: 375 x
Obdržel poděkování: 199 x

jak jí to říct

Příspěvek od aldot »

Ide o to ako intenzívne sa tomu budeš venovať. Môžeš mať výsledok za týždeň a Môžeš aj za rok
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
křesťan
Udělil poděkování: 27 x
Obdržel poděkování: 45 x

jak jí to říct

Příspěvek od křesťan »

Kandrdas píše: 01 lis 2022, 20:26 Tak mě tak napadlo s jakým časovým horizontem mám asi počítat než uvidím hmatatelné výsledky. Vím že se to těško odhaduje, protože každý je jiný, jinde začíná a každému to jde jinak pod kůži. Případně se zeptám zdejších jaký byl váš časový posun kdy jste začaly pozorovat změny a nějaké zlepšení. Jde mi jen o představu časového horizontu, nějaký průměr.
Ahoj Kandrdas,

To je otázka spíše pro Prince. Ale můžu ti říct nějaké časy i podle mě. Od puberty, to je asi od 13 - 14 let, jsem byl zalezlý jen doma, s nikým jsem se nebavil, neuměl jsem mluvit a s žádnou holkou jsem nikdy nepromluvil. Neuměl jsem dokonce říct ani ahoj, třeba spolužákům ve škole. Když jsem šel po ulici, tak jsem přecházel na druhou stranu, když někdo šel, bál jsem se lidí a byl jsem strašně méněcenný. Už jsem ti to tady jednou psal. Je to tady, ať to nemusím opakovat:
viewtopic.php?f=7&t=5272&start=15#p42825

Hlavně ty časy ti napíšu. Protože jsem nevěděl, jak na ženský, tak jsem zkoušel různé inzeráty v inzertních novinách, tehdy před třiceti lety. První jsem si dával inzeráty na normální seznámení. Asi za měsíc se mi ozvala docela pěkná a sympatická holka. Nemohla najít nikoho hlavně kvůli její velké výšce, ale já mám přes 190cm, tak mi odpověděla. Jezdil jsem za ní pár měsíců do jednoho menšího městečka. Přestože jsem si připadal tak méněcenný, tak jsem se jí líbil - to si uvědomuju až teď z dnešního pohledu. A taky její matce - vzpomínám si, jak tu holku za mnou posílala s večeří: "Ty kozo pitomá, aspoň mu to zanes!" :D Ta holka mi tehdy koupila toho nejdražšího nanuka, kterého měli v obchodě apod. S ní jsem se naučil trochu mluvit s holkami. Pak jsem s ní po oslavě jejích osmnáctých narozenin mohl sexovat, protože jsem spal u nich, ale nestálo mi péro. Asi kvůli alkoholu. Kvůli tomu jsem se s ní už nikdy neviděl.

Takže po měsíci snažení se s inzerátami jsem se seznámil s holkou, která měla o mě zájem a po pár měsících chtěla se mnou i sex. Taky jsem se s ní trochu naučil mluvit s holkami.

Až jsem se z toho vzpamatoval, tak jsem si začal dávat inzeráty už přímo na sex a kdo zaučí panice. Trvalo mi to vždy asi tak 1 - 2 měsíce, než jsem našel přes inzeráty nějakou ženu na sex - bylo to hlavně protože to tehdy dlouho trvalo, než ten inzerát vyšel a než jsme se dopisy domluvili :shock: Teď by to mohlo být přes internet mnohem rychlejší. Viz tady kolega, který balil přes inzeráty starší ženy na sex:
viewtopic.php?t=5362

Takto jsem si našel postupně tři ženy na inzerát, kdo zaučí panice. S první mi nestálo péro, s druhou taky ne a až s třetí se mi to povedlo. Podrobnosti viz odkaz výše na můj předchozí příspěvek. Za tou třetí jsem pak jezdil asi rok - pořádně jsem si s ní zasouložil a přestal se trochu žen bát. Pak už to šlo s ženami trochu snadněji.

Jak vidíš mohl jsem mít sex už po pár měsících, od doby, když jsem začal s těmi inzeráty. Nakonec se mi to podařilo asi za 6 měsíců. Ale i těch 6 měsíců snažení bylo velice užitečných, aspoň jsem se trochu naučil s ženami bavit nebo spíš vlastně psát dopisy ;)

Bohužel jsem tehdy nevěděl jak na ženy. Dnes to máš mnohem snazší - spousta článků tady, jak na to, diskuze a Princovi kurzy.
surfernamare

jak jí to říct

A to naco potrebujes vediet?
Odpovědět