Teď až sbalí nějakou holku, tak aspoň nebude muset říkat, že je panic a bude mít nějakou referenci. Takže já říkám, jít na to komplexně

Tak to se mi s žáky opravdu nestává, to by byl nejméně úspěšný kurz tento rok
Co ja viem, mne to pripada, ako keby sa niekto chcel naucit lovit ryby a preto si siel nejaku kupit do kauflandu, aby videl ako ryba vyzeraAle pokud má nabýt do začátku a co nejrychleji nějakou sexuální zkušenost, tak placená služba mu dá aspoň nějakou představu toho, o co jde
Byl jsi někdy za prostitutkou? Ona totiž ta erotická služba je často dost "zromantizovaná" u lidí, co to nezažili
Well said.. ja som svoju sexuálnu neskúsenosť riešil touto cestou v 18 rokoch.. tiež som mal vtedy zidealizovanú predstavu
MindMess píše: ↑30 říj 2022, 02:18 Byl jsi někdy za prostitutkou? Ona totiž ta erotická služba je často dost "zromantizovaná" u lidí, co to nezažiliŽena, jakkoliv ošklivá, jakkoliv tlustá může mít sex ještě dnes. Bez absolutní námahy. Tudíž už víme, že ty "profesionálky" to nedělají kvůli sexu, ale čistě pro peníze. 9 z 10 potřebuje těch peněz hodně, protože buď fetují, chlastají nebo platí nějaké dluhy, které je přivedly do této situace. Tím pádem víš, že se intimně spojuješ s člověkem, co je úplně ultra low sociální status a většinou úplně toxic mindset. Pro tu holku on bude jen způsob, jak rychle vydělat. A čas jsou peníze. To znamená, že na něj skočí, bude přehrávat a snažit se ho co nejdříve dohnat do cíle. Jako panic se teda hned udělá a co z toho? Pocit být uvnitř? Vůbec mu to nedá žádnou představu, jak funguje sex s holkou. To si doma může vyrobit fleshlight z kelímku od jogurtu a bude to větší sociální interakce.
![]()
Jako jo, může vytáhnout desítku a zaplatit si nějakou vysokoškolačku, která se za ty prachy aspoň bude snažit hrát, že ji fakt moc zajímá a bude se to aspoň trochu vzdáleně blížit reálnému sexu. Ale to už má lepší tu desítku investovat do sebe, sbalit na streetu holku, která ho skutečně bude chtít a dát svému "poprvé" nějakou tu hodnotu. Jako snad nepůjdu do pekla za to, že kazím kšefty nejstaršímu řemeslu světa, ale fakt bych jako poprvé nedoporučil "profesionálku". Tenhle směr je spíš pro zhrzené beta 40tníky, kteří si za prachy radši koupí iluzi, že nějakou ženu vzrušují a mohou dostat sex, protože jejich manželka je tak zdominovala, že na sbalení normální holky už nemají ani pomyšlení.![]()
Kandrdas píše: ↑31 říj 2022, 05:06 Hele chlapi mě už to fak všechno leze strašně na mozek, a i spánek poslední dobou stojí za nic. A můžou za to i některé články ve kterých se autor zmiňuje jak na střední píchal holky na záchodech a pak doma, je mi z toho úplně úzko. A říkám si kde já jsem udělá chybu nebo proč já nikdy neměl takovou potřebu. Začínají mě přepadat černé myšlenky, k čemu vlastně žiju proč tu sem.
Ber to tak, ze su to ludia, ktori patria k spicke. Ked v Lige majstrov pozeras na Neymara, tiez nemas mindraky z toho, ze ty nehras za PSG.Kandrdas píše: ↑31 říj 2022, 05:06 Hele chlapi mě už to fak všechno leze strašně na mozek, a i spánek poslední dobou stojí za nic. A můžou za to i některé články ve kterých se autor zmiňuje jak na střední píchal holky na záchodech a pak doma, je mi z toho úplně úzko. A říkám si kde já jsem udělá chybu nebo proč já nikdy neměl takovou potřebu. Začínají mě přepadat černé myšlenky, k čemu vlastně žiju proč tu sem.
Ahoj Kandrdas,Kandrdas píše: ↑01 lis 2022, 20:26 Tak mě tak napadlo s jakým časovým horizontem mám asi počítat než uvidím hmatatelné výsledky. Vím že se to těško odhaduje, protože každý je jiný, jinde začíná a každému to jde jinak pod kůži. Případně se zeptám zdejších jaký byl váš časový posun kdy jste začaly pozorovat změny a nějaké zlepšení. Jde mi jen o představu časového horizontu, nějaký průměr.