Čau chlapi, ačkoliv každý asi jasně napíše to co myslím, že napíše, ale stejně bych rád zda by byl někdo ochotný poradit popřípadě nasměrovat.
Po 6ti letech jsem se rozešel s ženskou já 27 ona 23 máme spolu dvě malé děti.
Rozchod jsem inicializoval já, ale oba jsme se na tom shodli.
Šlo o to, že jsem byl poslední dva roky totálně frustrovanej z nedostatku sexu frekvence 1x za 3mesice, který jsem si následně i vynucoval a ponížil se do pozice kdy jsem ji to dennodenně připomínal. V našem vztahu už došlo k vzájemnému nadávání si , neúctě, z její strany k ponižování, vyčítání atd... Každý den hádky na denním pořádku když neustále svalovala něco na mě poslední dobou mě nasrala každá blbost, kterou věděla, že mě dostane... V poslední době i začal značnej nezájem skoro žádná pusa, objetí cokoliv úplně jako by tam něco vyhořelo. Při hádkách byla dost agresivní a vyčítala mi, že jsem k hovnu, že jí nepřitahuju atd. Začalo to v období kdy se narodil první syn .. pomohla mi dát se do kupy z chlastu a gamblu. Poté se narodil druhý a já začal makat za lepší peníze v Německu poté to bylo stále málo a seznámila se s nějakou maminou přes kterou mi u jeho manžela zařídila práci v Německu, ale o 400km dál tak jsme se přestěhovali přes celou republiku s tím, že jsem věděl do čeho jdeme a že budeme frustrovaný, protože tam půjdem do neznáma bez známých, rodiny, naše matky za náma nebou jezdit často... Došlo na má slova a po roce se chtěla vrátit, ale nebxlo to možný, protože jsem dělal za dobrý prachy od té doby se mi točil jeden kolotoč domov/práce... Nemám žádné kamarády,se kterýma bych někam vypadl dal kafe, drink cokoliv. Ve své podstatě na mě přestala žárlit a dávala to i najevo. Naši rodiče nás zřídka navštěvujou takže jsme nebyli spolu ani nikde společně na večeři, na welnessu nebo cokoliv. Posledni dobou už to stálo doma fakt za prd celkově chlapi po ní vždy koukali a ona to věděla a na tom si nastavila nové ego tím všechny její aspekty šli nahoru byla více veselá šťastná se všemi se smála za tímco u mě šlo vše jak z kopce. Začala se hodně povyšovat, začala říkat, že je v tom a tom lepší, že nebejt jí z chlastu atd... Se nedostanu a skončím jako troska . Celkově furt říkala, že pokud mi něco vadí, že se rozejdem absolutně tomu nedávala váha, vše jí bylo jedno.Že se zamnou otočila, ženská absolutní nezájem úplně. Při klidné konverzaci jasně řekla, že se odstěhuje zpátky... Jediné co nechápu, že v posledních dnech ha mnou kolikrát chodila a chtěla mě objímat a celkově po tělesné stránce se ke mě měla v tu chvíli jsem byl tak zhnusenej tím vším co řekla atd. Že jsem jí odpálil, ale říkala, že to nemění nic na tom, že semnou bejt nechce, že ten vztah bx se nikdy nedal do kupy. Prostě bez boje. Jde o to, že už pár dní nespím mám těžko na prsách a vůbec cítím hroznou úzkost chápu, že to je tím, že jsem se dostal do těžké bety.
Dost těžký je pro mě to, že budu odloučenej od dětí, že bude doma taková samota.. Mám stavy, že se z toho mohu posrat a ona vesele streamuje na Tiktoku s borcema a po práci mi o tom ještě vypráví, že jí tam borci nabalovali a říkali něco, že si udělají děti a když absolutně nereaguju ignor řekne na to no jo ty užárlenej.celkove, že se semnou cítí uzavřena svázaná, jak pták v kleci, že se mi nelíbí, že si dělá tohle. Ještě dříve jsem jí říkal jak by se jí líbilo kdybych takhle já streamoval s buchtama a ona, že to je úplně v klidu, že na co žárlím, že si jen streamuje s chlapama a že je to normální...
Jsem totálně v prdeli v městě ve kterém budu sám bez kamarádů s pocitem, že se z toho sám snad ani nevylizu. Partnerka to vše má fakt těžce u prdele v pohodě já doma řvu, že mě hlava bolí jak po raně lopatou.A v hlavní řadě bez dětí.
Vím, že je 100% reakcí bude to je shit... Ale je ještě nějaká šance to otočit transformovat se popřípadě nějaký rady, tip?
Chtěl jsem zajít i na nějakou psychoterapii a zkusit to dát do kupy, ale odmítá.
Zatím spolu bydlíme ve stejné domácnosti než si údajně najde podnájem je bez rodicaku celkově bez peněz, děti bych nenechal jít někam do azyláku.
Mockrát díky těm co to dočetli do konce a hodí reakci.
Rozchod - TOTÁLNÍ DESTRUKCE
-
- Udělil poděkování: 33 x
- Obdržel poděkování: 53 x
Ahoj Benny,
Četl jsem si tvůj příspěvek, i ten co jsi napsal před dvěma lety. Škoda, že jsi to už neřešil tehdy. Mohl jsi to mít už v pohodě. Ale i teď to se to dá podle mě ještě vyřešit.
1) Takže co je u tebe za problém?
Podle mě jsi totálně zbetovatěl. Takový chlap není pro ženu přitažlivý, na takového jen řve a nadává mu a je pro ní sexuálně naprosto odpudivý.
2) Dá se to vyřešit?
Jasně, jen musíš chtít s tím něco udělat. Tady na webu i v diskuzích máš spoustu návodů, jak být správný chlap. Dá se to za pár dnů prostudovat, promyslet a zavést do praxe. Tak do měsíce to můžeš mít už částečně vyřešený. Dobrý je jít i na nějaký Princův kurz.
3) Jak to vyřešit? Dá se s tím ještě něco dělat?
Stát se pořádným chlapem, alfou nebo jak si to nazveš.
Co to znamená?
a) Staneš se tím nejtvrdším a nejdrsnějším chlapem, kterého vůbec nic nerozhodí. Ani nějaký blbý kecy tvé ženy. Prostě budeš absolutně v klidu a vždy s dobrou náladou.
b) Druhá věc je pak začít se chovat k tvé ženě dominantně.
c) A třetí začít se se ženou bavit normálně, pěkně a s láskou.
4) Abys byl skutečným chlapem, tak je dobré si zvednout i testosteron.
a) Můžeš začít posilovat - stačí na začátek 2 x 45 minut týdně těžké cviky, jako dřepy, mrtvý tah apod.
b) Začneš vítězit nad manželkou - ona se ti začne podřizovat, stane se submisivní a to ti také výrazně zvýší testosteron. Na začátek stačí i představy, jak si ji dominantně používáš ke svému sexuálnímu uspokojení.
c) Pravidelný sex se ženou.
5) Skutečně je to tak jednoduché?
Jo, Princ ženy studuje přes 10 roků a myslím si, že jim už velice dobře rozumí.
Použil jsem jeho rady ke zlepšení několika manželství.
a) Sám jsem na tom byl před pěti lety ještě horší než ty. Úplně totálně jsem zbetovatěl. Manželka na mě ječela a řvala jak kráva, do sexu se jí taky nechtělo a nakonec utekla i s dětmi a mě jako nejhodnější křesťanské betě hrozilo až 8 roků vězení za domácí násilí.
A dnes? Naučil jsem se chovat aspoň trochu jako chlap a žena je jak vyměněná. 95% jejího řvaní zmizelo a místo toho se usmívá a s radostí roztahuje nohy
Přestože je velmi energická, tak se jí líbí moje přehnaně dominantní chování, především v sexu. Používám si ji ke svému uspokojení jak potřebuji a ona je teď velice spokojená.
b) Pomohl jsem jednomu borcovi, kterému po šestnácti letech manželství odešla manželka za jiným chlapem a že se už nikdy nevrátí, že si to nenechá vzít a už s ním zkoušela mít dítě. Tak jsem mu vysvětlil to co tobě v bodě 3) Pořádně si to přes víkend prostudoval a začal se tak chovat. Ještě si tady prostudoval nějaký články k tomu, hlavně jak nemá škemrat jako zoufalec aby se mu žena vrátila. Asi za tři týdny po odchodu se měla tato žena sejít s manželem a svými rodiči, aby jim to všem oficiálně oznámila, že od manžela odchází. Borec se na to připravil a na setkání byl ve velice dobré náladě, všechny tam bavil - tchýni, tchána a i manželku. Ta z toho byla tak hotová, že manžela takto nikdy neznala a za týden už byla doma - zatím jen u maminky. Pak se brzy vrátila i k manželovi. U toho cizího borce byla jen měsíc. Jak se ten její manžel začal chovat jako chlap, tak se mu pravděpodobně zlepšila i plodnost a jeho žena teď konečně po 16 letech manželství otěhotněla. Je teď ve třetím měsíci. A s manželem je teď velice spokojená.
6) Zlepšení erekce
Když se začneš chovat k tvojí ženě dominantně a ona submisivně, výrazně ti to taky zvýší testosteron a mohlo by ti to zlepšit i erekci. Funguje to tak, že muž když zvítězí, tak se mu zvýší okamžitě testosteron v krvi. Když pravidelně vítězí, tak má testosteron dlouhodobě zvýšený a naopak, když pravidelně prohráváš se svou ženou, když tě neposlouchá nebo s tebou nechce souložit, tak ti testosteron postupně klesá a klesá, až tě žena nakonec takto vykastruje. Proto pro ni nejsi už přitažlivý, protože jsi ji nechal nad tebou vítězit a tímto i vykastrovat.
Četl jsem si tvůj příspěvek, i ten co jsi napsal před dvěma lety. Škoda, že jsi to už neřešil tehdy. Mohl jsi to mít už v pohodě. Ale i teď to se to dá podle mě ještě vyřešit.
1) Takže co je u tebe za problém?
Podle mě jsi totálně zbetovatěl. Takový chlap není pro ženu přitažlivý, na takového jen řve a nadává mu a je pro ní sexuálně naprosto odpudivý.
2) Dá se to vyřešit?
Jasně, jen musíš chtít s tím něco udělat. Tady na webu i v diskuzích máš spoustu návodů, jak být správný chlap. Dá se to za pár dnů prostudovat, promyslet a zavést do praxe. Tak do měsíce to můžeš mít už částečně vyřešený. Dobrý je jít i na nějaký Princův kurz.
3) Jak to vyřešit? Dá se s tím ještě něco dělat?
Stát se pořádným chlapem, alfou nebo jak si to nazveš.
Co to znamená?
a) Staneš se tím nejtvrdším a nejdrsnějším chlapem, kterého vůbec nic nerozhodí. Ani nějaký blbý kecy tvé ženy. Prostě budeš absolutně v klidu a vždy s dobrou náladou.
b) Druhá věc je pak začít se chovat k tvé ženě dominantně.
c) A třetí začít se se ženou bavit normálně, pěkně a s láskou.
4) Abys byl skutečným chlapem, tak je dobré si zvednout i testosteron.
a) Můžeš začít posilovat - stačí na začátek 2 x 45 minut týdně těžké cviky, jako dřepy, mrtvý tah apod.
b) Začneš vítězit nad manželkou - ona se ti začne podřizovat, stane se submisivní a to ti také výrazně zvýší testosteron. Na začátek stačí i představy, jak si ji dominantně používáš ke svému sexuálnímu uspokojení.
c) Pravidelný sex se ženou.
5) Skutečně je to tak jednoduché?
Jo, Princ ženy studuje přes 10 roků a myslím si, že jim už velice dobře rozumí.
Použil jsem jeho rady ke zlepšení několika manželství.
a) Sám jsem na tom byl před pěti lety ještě horší než ty. Úplně totálně jsem zbetovatěl. Manželka na mě ječela a řvala jak kráva, do sexu se jí taky nechtělo a nakonec utekla i s dětmi a mě jako nejhodnější křesťanské betě hrozilo až 8 roků vězení za domácí násilí.
A dnes? Naučil jsem se chovat aspoň trochu jako chlap a žena je jak vyměněná. 95% jejího řvaní zmizelo a místo toho se usmívá a s radostí roztahuje nohy

b) Pomohl jsem jednomu borcovi, kterému po šestnácti letech manželství odešla manželka za jiným chlapem a že se už nikdy nevrátí, že si to nenechá vzít a už s ním zkoušela mít dítě. Tak jsem mu vysvětlil to co tobě v bodě 3) Pořádně si to přes víkend prostudoval a začal se tak chovat. Ještě si tady prostudoval nějaký články k tomu, hlavně jak nemá škemrat jako zoufalec aby se mu žena vrátila. Asi za tři týdny po odchodu se měla tato žena sejít s manželem a svými rodiči, aby jim to všem oficiálně oznámila, že od manžela odchází. Borec se na to připravil a na setkání byl ve velice dobré náladě, všechny tam bavil - tchýni, tchána a i manželku. Ta z toho byla tak hotová, že manžela takto nikdy neznala a za týden už byla doma - zatím jen u maminky. Pak se brzy vrátila i k manželovi. U toho cizího borce byla jen měsíc. Jak se ten její manžel začal chovat jako chlap, tak se mu pravděpodobně zlepšila i plodnost a jeho žena teď konečně po 16 letech manželství otěhotněla. Je teď ve třetím měsíci. A s manželem je teď velice spokojená.
6) Zlepšení erekce
Když se začneš chovat k tvojí ženě dominantně a ona submisivně, výrazně ti to taky zvýší testosteron a mohlo by ti to zlepšit i erekci. Funguje to tak, že muž když zvítězí, tak se mu zvýší okamžitě testosteron v krvi. Když pravidelně vítězí, tak má testosteron dlouhodobě zvýšený a naopak, když pravidelně prohráváš se svou ženou, když tě neposlouchá nebo s tebou nechce souložit, tak ti testosteron postupně klesá a klesá, až tě žena nakonec takto vykastruje. Proto pro ni nejsi už přitažlivý, protože jsi ji nechal nad tebou vítězit a tímto i vykastrovat.
-
- Udělil poděkování: 75 x
- Obdržel poděkování: 36 x
Zdar, nic moc situace popravdě, neříkám, že by to zázračně nešlo slepit, ale podle mně to fakt nemá cenu, odstřihni se od ní co nejrychleji to jde a zachovej kontakt jen na nejnutnější bázi kvůi dětem, takováhle toxická ženská tě jen stahuje dolů a ničí. Nemá smysl tohle lepit, u ní jsi absolutně s atraktivitou a úctou na nule, nevím, co k tomu všemu vedlo a analyzovat mi to nepřísluší, ale vím, že pokud v tomhle budeš setrvávat, zabije tě to zevnitř a budeš z toho mít ještě horší psychosomatické následky, které povedou k radikálnímu zhoršení zdraví a tvé situace celkově.
Prostě tohle odpískej a nastav si v hlavě, že nový začátek bude lepší. Najdi si v práci nějaké kamarády a začni s nima chodit někam do společnosti, začni chodit do fitka nebo zkus nějaký jiný sport. Musíš si najít nějakou transformující aktivitu. Začni oslovovat holky na ulici, pomůže ti to psychicky. Promluv si s někým kdo tě zná a vypovídej se, je to stejné, jako terapie. Důležitá je rovnováha, abys nežil teď jen prací, ale vybalancoval to s těmi novými koníčky, zážitky, případně novýma holkama. Problém to nevyřeší, ale získáš trošku sebedůvěry. Dokud budete žít spolu, měj jí uplně v piči, nežárli, nebuď reaktivní, neřeš jí, zabývej se svýma věcma, popřípadě jí ukaž, že máš nějakou hojnost. Co já vím, piš si před ní s jinýma holkama, telefonuj, nic jí nevysvětluj. Tenhle vztah ve své hlavě pohřbi hodně hluboko.
Prostě tohle odpískej a nastav si v hlavě, že nový začátek bude lepší. Najdi si v práci nějaké kamarády a začni s nima chodit někam do společnosti, začni chodit do fitka nebo zkus nějaký jiný sport. Musíš si najít nějakou transformující aktivitu. Začni oslovovat holky na ulici, pomůže ti to psychicky. Promluv si s někým kdo tě zná a vypovídej se, je to stejné, jako terapie. Důležitá je rovnováha, abys nežil teď jen prací, ale vybalancoval to s těmi novými koníčky, zážitky, případně novýma holkama. Problém to nevyřeší, ale získáš trošku sebedůvěry. Dokud budete žít spolu, měj jí uplně v piči, nežárli, nebuď reaktivní, neřeš jí, zabývej se svýma věcma, popřípadě jí ukaž, že máš nějakou hojnost. Co já vím, piš si před ní s jinýma holkama, telefonuj, nic jí nevysvětluj. Tenhle vztah ve své hlavě pohřbi hodně hluboko.
-
Ahoj andrew,andrew_d píše: ↑22 zář 2022, 07:36 Zdar, nic moc situace popravdě, neříkám, že by to zázračně nešlo slepit, ale podle mně to fakt nemá cenu, odstřihni se od ní co nejrychleji to jde a zachovej kontakt jen na nejnutnější bázi kvůi dětem, takováhle toxická ženská tě jen stahuje dolů a ničí. Nemá smysl tohle lepit, u ní jsi absolutně s atraktivitou a úctou na nule, nevím, co k tomu všemu vedlo a analyzovat mi to nepřísluší, ale vím, že pokud v tomhle budeš setrvávat, zabije tě to zevnitř a budeš z toho mít ještě horší psychosomatické následky, které povedou k radikálnímu zhoršení zdraví a tvé situace celkově.
Prostě tohle odpískej a nastav si v hlavě, že nový začátek bude lepší. ... Tenhle vztah ve své hlavě pohřbi hodně hluboko.
Ani trochu s tebou nesouhlasím. Nejenže si to Benny může spravit, ale může mít vztah dokonce mnohem lepší, než předtím, v těch nejlepších chvílích. Ani není potřeba zázraky. Stačí se začít chovat jako pořádný chlap, jako alfa. Tak jak to tady popisuje Princ. Testuju to na své ženě už 4,5 roku a funguje to úplně skvěle. A snadno se to mohou naučit i druzí, viz můj příspěvek výše. Ta žena, která odešla od manžela po 16 letech je teď s ním maximálně spokojená. Že si vždy přála přesně takového muže, kterého nic nerozhodí a bude vždy v klidu. Takže to teď mají mnohem lepší, než dříve.
A i my to teď máme se ženou vynikající. Stačí se fakt naučit být v absolutním klidu a nenechat se rozhodit a ženy začnou samy roztahovat nohy

Prostě ženy chtějí pořádného chlapa, kterého nic nerozhodí. A skutečně reagují na to jak muž myslí, jak se chová. Zrovna včera jsem si to mohl potisící znovu na ženě vyzkoušet. Před týdnem jsme dostali se ženou koronavirus. A já jsem byl z toho strašně zesláblý a unavený a předvčerem večer mi připadalo, že mám nějaký oslabený myšlenky, ne jako pořádný chlap. A i žena že na mě reaguje nějak trochu podrážděněji. Proto jsem se v noci díval na nějaké Trickovo video s nejdrsnějším Arnoldem. A pak si představoval, jak se mám pořádně tvrdě dominantně bavit se ženou. Potom včera ráno, asi v 11:30 jsme se se ženou probudili. Chvíli jsme kecali a když jsem zjistil, že už nechce dál spát, tak jsem ji přikázal: "Roztáhni nohy!" Ona je roztáhnula, tak jsem jí ho tam hned zepředu vrazil a ona se začala na mě roztomile usmívat, jak nejhodnější holčička a že by to chtěla raději zezadu. Pak jsme spolu obědvali a kecali. Žena byla u toho všeho na mě velice příjemná. O něco příjemnější, než den předtím. Mockrát jsem si toho všiml, že žena reaguje na to jak myslím, ani nemusím nic říct. Když mám teď brutálně dominantní myšlenky, jak si tu moji malou holčičku použiju, tak sama roztahuje nohy a chce mi podržet, abych si s ní mohl dělat co chci. A to před pěti lety nechtěla sex vůbec.
-
Já jsem věděl, že na to budeš reagovat. V pohodě. Jenže moje škola myšlení je zas úplně jiná. Ne každá holka půjde takhle předělat, jako se to povedlo v tvém úspěšném příběhu s manželkou. A ne každý tohle alfa nereaktivní chování zvládne během krátké doby, tohle je něco, co musíš dostat do krve a trvá to dlouhé roky i pro průměrného chlapa, který navíc není tolik dole a s problémy, jako má Benny.
A co je důležitější - pokud ten vztah došel až sem, tak kdyby se mě tohle stalo osobně, tak já bych si té ženy už nedokázal vážit a otázka je, proč se snažit za každou cenu lepit takovýhle vztah dohromady? Všude kolem běhají nové, lepší holky. To, že tobě za tu práci manželka stála je super a určitě v některých případech to má opodstatnění, ale to neznamená, že to tak musí platit vždy. I kdyby nakrásně tohle dal dohromady, tak to už nikdy nebude z jeho strany takové, jako dřív, on si bude pamatovat to chování té holky a vždy tam bude ta nedůvěra. To, že se narychlo naučí nějaké tríčky, aby to překonal, z něj opravdovou alfu nebo nereaktivního chlapa neudělá. Já osobně bych tohle neměl zapotřebí a uvědomil si svou hodnotu a ukázal ji tím, že dám jasně najevo, že takovéhle chování trpět nebudu a odešel bych. Paradoxně teprve tehdy, až tohle proběhne, tu holku může získat zpátky po nějaké době, ale to už dávno nebude chtít, protože už dávno bude někde jinde
BTW lehce se to píše, ale v reálu je to samozřejmě daleko těžší. To si prostě člověk musí odžít ty rozchody a zjistit, že jsou situace, kdy už tohle nechce znova prožívat, znovu lepit nefungující soužití a znovu po sobě nechat šlapat.
A co je důležitější - pokud ten vztah došel až sem, tak kdyby se mě tohle stalo osobně, tak já bych si té ženy už nedokázal vážit a otázka je, proč se snažit za každou cenu lepit takovýhle vztah dohromady? Všude kolem běhají nové, lepší holky. To, že tobě za tu práci manželka stála je super a určitě v některých případech to má opodstatnění, ale to neznamená, že to tak musí platit vždy. I kdyby nakrásně tohle dal dohromady, tak to už nikdy nebude z jeho strany takové, jako dřív, on si bude pamatovat to chování té holky a vždy tam bude ta nedůvěra. To, že se narychlo naučí nějaké tríčky, aby to překonal, z něj opravdovou alfu nebo nereaktivního chlapa neudělá. Já osobně bych tohle neměl zapotřebí a uvědomil si svou hodnotu a ukázal ji tím, že dám jasně najevo, že takovéhle chování trpět nebudu a odešel bych. Paradoxně teprve tehdy, až tohle proběhne, tu holku může získat zpátky po nějaké době, ale to už dávno nebude chtít, protože už dávno bude někde jinde

BTW lehce se to píše, ale v reálu je to samozřejmě daleko těžší. To si prostě člověk musí odžít ty rozchody a zjistit, že jsou situace, kdy už tohle nechce znova prožívat, znovu lepit nefungující soužití a znovu po sobě nechat šlapat.
-
A ještě jedna podstatná myšlenka pro Bennyho. Benny, ty si musíš v hlavě nastavit HOJNOST. Možná ji zatím nemáš technicky, ale alespoň myšlenkově se musíš přepnout na to, že máš možnosti, že jsi super chlap a musíš tohle komunikovat a vyzařovat. Pokud budeš lepit tenhle váš vztah dohromady, tak se tímhle směrem neposuneš a ta baba to stejně vycítí. Připrav se na to o tuhle babu přijít, komunikuj to tak směrem k ní a teprve až nebo pokud ona tohle uvidí, tak máš malou šanci tohle zvrátit zpátky, pokud teda ještě budeš chtít 

-
- Udělil poděkování: 230 x
- Obdržel poděkování: 431 x
Myslim, ze obaja trpite nedostatkom socialneho zivota a ludovo povedane, riadne vam z toho zadrbalo.
Opakovane pises, ze nemas kamaratov ani iny zivot okrem vasej domacnosti - to je velmi nepritazlive
Ani jej sa to nepaci, kompenzuje si to tym tiktokom, ci co to.
Urcite sa pokuste najst si nejakych priatelov, najlepsie kazdy svojich
Opakovane pises, ze nemas kamaratov ani iny zivot okrem vasej domacnosti - to je velmi nepritazlive
Ani jej sa to nepaci, kompenzuje si to tym tiktokom, ci co to.
Urcite sa pokuste najst si nejakych priatelov, najlepsie kazdy svojich
Čau kluci, děkuji všem za přečtení a odpověď.
No momentálně ještě popíšu situaci... Našel jsem si nějaké nové kamarády ať už z práce ći kickboxu, který jsem dříve dlouhou dobu dělal, takže jsem se do toho znovu pustil.
Momentálně žijeme stále spolu a přišlo i na domluvu, že budeme pokračovat, ať už jde o to, že nemá kam jít a to doslova nejsem nějakej "****" abych nechal děti v azyláku, nějakým způsobem jsem chtěl dosáhnout nějaké dohody, začal se chovat více s nadhledem nereagovat na sračky krotit se ať už s vulgaritou atd... a ohledně jejího Tiktoku jelikož to opravdu myslí vážně a asi hledá nějaký sociální zabavení tam. A vlastně i z přesvědčení, že není můj majetek a nepřísluší mi jí to zakazovat snažím se prostě reagovat pohotově s klidnou hlavou a její rýpání obracet v humorný komentáře.
Co je, ale nejvíc shit, že stále doufám v nějakou změnu momentálně chodí spát k dětem nebo když spíme v posteli klasicky dobrou a odvalí se na stranu, asi jsem změkl a vypadlo že mě jestli může dodržet dohodu a prostě začít se ke mě chovat jak ke své polovičce natož mi odpověděla, že se nebude nutit na sílu je to vidět i z toho, že pusa je zde výjimečná a celkově sám v sobě cejtím, že to není ono cejtím hroznou prázdnotu, i přes to, že jdu zatrenovat, dám kafe s klukama přijdu domu a vše na mě padne, bavíme se spolu úplně normálně, ale jakoby z její strany vše opadlo a měla to úplně u zádě...co se týče sexu zkusil jsem jednou a těžká odmitačka ... Je možné tohle vše ještě opravit správným mindsetem a prostě nějakou dominancí nebo je tohle vše odsouzeno už k totálnímu konci ?
No momentálně ještě popíšu situaci... Našel jsem si nějaké nové kamarády ať už z práce ći kickboxu, který jsem dříve dlouhou dobu dělal, takže jsem se do toho znovu pustil.
Momentálně žijeme stále spolu a přišlo i na domluvu, že budeme pokračovat, ať už jde o to, že nemá kam jít a to doslova nejsem nějakej "****" abych nechal děti v azyláku, nějakým způsobem jsem chtěl dosáhnout nějaké dohody, začal se chovat více s nadhledem nereagovat na sračky krotit se ať už s vulgaritou atd... a ohledně jejího Tiktoku jelikož to opravdu myslí vážně a asi hledá nějaký sociální zabavení tam. A vlastně i z přesvědčení, že není můj majetek a nepřísluší mi jí to zakazovat snažím se prostě reagovat pohotově s klidnou hlavou a její rýpání obracet v humorný komentáře.
Co je, ale nejvíc shit, že stále doufám v nějakou změnu momentálně chodí spát k dětem nebo když spíme v posteli klasicky dobrou a odvalí se na stranu, asi jsem změkl a vypadlo že mě jestli může dodržet dohodu a prostě začít se ke mě chovat jak ke své polovičce natož mi odpověděla, že se nebude nutit na sílu je to vidět i z toho, že pusa je zde výjimečná a celkově sám v sobě cejtím, že to není ono cejtím hroznou prázdnotu, i přes to, že jdu zatrenovat, dám kafe s klukama přijdu domu a vše na mě padne, bavíme se spolu úplně normálně, ale jakoby z její strany vše opadlo a měla to úplně u zádě...co se týče sexu zkusil jsem jednou a těžká odmitačka ... Je možné tohle vše ještě opravit správným mindsetem a prostě nějakou dominancí nebo je tohle vše odsouzeno už k totálnímu konci ?
- Princ
- Udělil poděkování: 581 x
- Obdržel poděkování: 2607 x
Mindset se ti nezmění sám. Jestli ti na tom záleží, vyhraď si třeba hodinu denně na streetování, čtení, cvičení pro charisma...
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
-
Ahoj, píšeš:
Princ ti dobře radí, abys tomu věnoval třeba hodinu denně, ale podle mě, když jsi v takové krizi, tomu můžeš věnovat mnohem víc - třeba teď celý víkend. 10 hodin si tady studovat články co dělat po rozchodu (jsou tady asi 2 - 3 vynikající texty o tom), jak být dominantním mužem atd. pak taky něco z diskuze a můžeš mrknout i na videa na youtube streetgame - ať víš, jak takoví správní chlapi mluví a chovají se. A pak 10 hodin o tom přemýšlet a představovat si, jak to budeš dělat ty.
Základem v takové situaci jako jsi ty je skutečně neškemrat a neotravovat se sexem apod. Je potřeba aby se ta žena stala nadrženou z tebe a začala tě chtít sama. Například ten borec, o kterém píšu výše to začal bezpodmínečně dodržovat - žádný škemrání aby se vrátila. A se sexem? Řekl jí narovinu, že s ní sex nechce! Protože nebude riskovat jestli se náhodou od borca něčím nenakazila. Ať pár měsíců počká, jestli něco nechytila a pak se nechá otestovat. No nakazila se, dostala nějaký pohlavně přenosný breberky, který způsobují výtok. Nemohla se toho dlouho zbavit. No a potom po uzdravení sama celá nadržená skočila na manžela - a celkem brzo pak otěhotněla. A to jí to nešlo celých 16 let předtím. Několikrát mi už vykládala, jak je to teď s manželem super a to ho předtím nechtěla už nikdy v životě vidět
Jak píšeš, že na její rýpání reaguješ humornými komentáři - nevím, jak to vypadá, ale nemělo by to být nic proti ní, ale spíše jako komunikace s ní, navázání normálního rozhovoru. Ať si zkouší co chce, ty se s ní bav vždy v klidu a s radostí. Například kvůli nějaké blbosti na mě asi před čtvrt rokem žena ječela a řvala přes celý činžák a pak přidala něco vulgárního. Jsem jí na to v klidu řekl, že na to nemám čas a šel si něco dělat na PC. Za půl hodiny jsem za ní přišel do kuchyně a ona na mě drze, jestli bych jí řekl něco pěkného! Tak jsem jí v klidu a s dobrou náladou řekl, že přestože na mě ječí a řve jak kráva, tak jí to nebudu nijak oplácet. Ona na to, že je ráda, že mě nerozhodí každá maličkost. To byl brutální řev přes celý činžák a prý maličkost! Pak se se mnou bavila velice pěkně, jako kdyby se nic nestalo. A od té doby už skoro nekřičí a je čím dál víc nadržená
Chovat se dominantně je pro muže velice užitečné ve vztahu se ženou. A taky velice příjemné - mě to šíleně vzrušuje, když mě moje energická žena poslouchá a nechá se zcela používat k mému uspokojení. Dominance znamená, že ty říkáš a určuješ co se bude dělat. Opak je submisivita = podřízení - submisivní člověk poslouchá a podřizuje se tomu druhému. To jsi teď v tvém vztahu ty. Podřizuješ se rozhodnutí tvé ženy, že nebude sex apod. V tomto mě velice pomohla jedna Princova věta, radil, že se máme chovat k ženám jako k holčičkám. To se mi hrozně zalíbilo, protože dvě holčičky máme doma - 6 a 8 roků. A představ si to, ten základ toho správného mužského chování k manželce jsem teď převzal z toho jak jsem se choval k dětem - s dětma jsem často vesele blbnul a i když dělaly cokoliv, tak mě to nerozhodilo. Prostě jsem začal ženu brát jako svoji třetí holčičku a teď s ní blbnu taky, a dělám srandičky podobně jako s dětma předtím a taky mě už nerozhodí nic z toho co žena dělá a říká. A podobně jako těm dvěma malým holčičkám přikážu ať si uklidí hračky, tak té největší holčičce - manželce přikážu aby mi roztáhla nohy. Samozřejmě, že ji za to často chválím, jak je hodná holčička, že mně vždy tak dobře podrží
Samotného mě to překvapuje, jak to ženu vzrušuje a jak velice radostně se mnou mluví, když si třeba telefonujeme.
Přeju ti, ať to taky brzy zvládneš, myslím si, že bys to mohl mít velice dobrý, ale fakt musíš zvednout zadek a jít už s tím konečně něco udělat.
Chceš změnu, ale nepíšeš, jestli jsi pro to něco udělal, aby ses změnil. Kolik hodin jsi tady studoval články a diskuzi? Kolik hodin o tom přemýšlel, jak to máš pak uvést do praxe? Koupil sis tady nějakou knihu? Co jsi pro to ještě udělal, abys byl lepším chlapem?BennnyD píše: ↑28 zář 2022, 22:22 stále doufám v nějakou změnu
snažím se prostě reagovat pohotově s klidnou hlavou a její rýpání obracet v humorný komentáře.
co se týče sexu zkusil jsem jednou a těžká odmítačka... Je možné tohle vše ještě opravit správným mindsetem a prostě nějakou dominancí nebo je tohle vše odsouzeno už k totálnímu konci?
Princ ti dobře radí, abys tomu věnoval třeba hodinu denně, ale podle mě, když jsi v takové krizi, tomu můžeš věnovat mnohem víc - třeba teď celý víkend. 10 hodin si tady studovat články co dělat po rozchodu (jsou tady asi 2 - 3 vynikající texty o tom), jak být dominantním mužem atd. pak taky něco z diskuze a můžeš mrknout i na videa na youtube streetgame - ať víš, jak takoví správní chlapi mluví a chovají se. A pak 10 hodin o tom přemýšlet a představovat si, jak to budeš dělat ty.
Základem v takové situaci jako jsi ty je skutečně neškemrat a neotravovat se sexem apod. Je potřeba aby se ta žena stala nadrženou z tebe a začala tě chtít sama. Například ten borec, o kterém píšu výše to začal bezpodmínečně dodržovat - žádný škemrání aby se vrátila. A se sexem? Řekl jí narovinu, že s ní sex nechce! Protože nebude riskovat jestli se náhodou od borca něčím nenakazila. Ať pár měsíců počká, jestli něco nechytila a pak se nechá otestovat. No nakazila se, dostala nějaký pohlavně přenosný breberky, který způsobují výtok. Nemohla se toho dlouho zbavit. No a potom po uzdravení sama celá nadržená skočila na manžela - a celkem brzo pak otěhotněla. A to jí to nešlo celých 16 let předtím. Několikrát mi už vykládala, jak je to teď s manželem super a to ho předtím nechtěla už nikdy v životě vidět

Jak píšeš, že na její rýpání reaguješ humornými komentáři - nevím, jak to vypadá, ale nemělo by to být nic proti ní, ale spíše jako komunikace s ní, navázání normálního rozhovoru. Ať si zkouší co chce, ty se s ní bav vždy v klidu a s radostí. Například kvůli nějaké blbosti na mě asi před čtvrt rokem žena ječela a řvala přes celý činžák a pak přidala něco vulgárního. Jsem jí na to v klidu řekl, že na to nemám čas a šel si něco dělat na PC. Za půl hodiny jsem za ní přišel do kuchyně a ona na mě drze, jestli bych jí řekl něco pěkného! Tak jsem jí v klidu a s dobrou náladou řekl, že přestože na mě ječí a řve jak kráva, tak jí to nebudu nijak oplácet. Ona na to, že je ráda, že mě nerozhodí každá maličkost. To byl brutální řev přes celý činžák a prý maličkost! Pak se se mnou bavila velice pěkně, jako kdyby se nic nestalo. A od té doby už skoro nekřičí a je čím dál víc nadržená

Chovat se dominantně je pro muže velice užitečné ve vztahu se ženou. A taky velice příjemné - mě to šíleně vzrušuje, když mě moje energická žena poslouchá a nechá se zcela používat k mému uspokojení. Dominance znamená, že ty říkáš a určuješ co se bude dělat. Opak je submisivita = podřízení - submisivní člověk poslouchá a podřizuje se tomu druhému. To jsi teď v tvém vztahu ty. Podřizuješ se rozhodnutí tvé ženy, že nebude sex apod. V tomto mě velice pomohla jedna Princova věta, radil, že se máme chovat k ženám jako k holčičkám. To se mi hrozně zalíbilo, protože dvě holčičky máme doma - 6 a 8 roků. A představ si to, ten základ toho správného mužského chování k manželce jsem teď převzal z toho jak jsem se choval k dětem - s dětma jsem často vesele blbnul a i když dělaly cokoliv, tak mě to nerozhodilo. Prostě jsem začal ženu brát jako svoji třetí holčičku a teď s ní blbnu taky, a dělám srandičky podobně jako s dětma předtím a taky mě už nerozhodí nic z toho co žena dělá a říká. A podobně jako těm dvěma malým holčičkám přikážu ať si uklidí hračky, tak té největší holčičce - manželce přikážu aby mi roztáhla nohy. Samozřejmě, že ji za to často chválím, jak je hodná holčička, že mně vždy tak dobře podrží

Přeju ti, ať to taky brzy zvládneš, myslím si, že bys to mohl mít velice dobrý, ale fakt musíš zvednout zadek a jít už s tím konečně něco udělat.
-
Mě prostě to co píšeš Křesťane přijde strašně zdlouhavé. Ne vždy jde vše slepit a ani kvůli dětem nemá cenu zůstávat v nefunkčním vztahu. Samozřejmě jedna věc je postarat se o děti a druhá věc je, že jakmile začne Benny streetovat, seznamovat se, tak si vytvoří v hlavě a i třeba poměrně brzo nějakou hojnost, prostě další možnosti a zjistí, že zatímco by lepil tenhle podle mě neperspektivní vztah, tak může mít dávno na výběr z daleko lepších holek, které jsou všude kolem.
Jasně, každý zde prezentujeme nějaký ten svůj survivorship bias, ale opravit tohle je podle mě daleko težší, než si vytvořit vztah nový. Já bych tohle prostě lepit nechtěl.
A jak říká správně Princ, mindset dokážeš změnit cílenou akcí, zkušenostma. Pouze čtení teorie bohužel nepomůže. Kdyby to tak bylo, byl bych strašně rád
Jasně, každý zde prezentujeme nějaký ten svůj survivorship bias, ale opravit tohle je podle mě daleko težší, než si vytvořit vztah nový. Já bych tohle prostě lepit nechtěl.
A jak říká správně Princ, mindset dokážeš změnit cílenou akcí, zkušenostma. Pouze čtení teorie bohužel nepomůže. Kdyby to tak bylo, byl bych strašně rád

- Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
- surfernamare (03 říj 2022, 18:11)
- Hodnocení: 2.9%