Úspěšnost v barech

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Abk
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Abk »

Jakou máte zhruba procentuální úspěšnost na lovu v baru, na diskotece atd.? Přijde mi, že jsou všichni dnes rozdělení ve skupinkách a často nepřátelští k "vetřelcům". Sám mám úspěšnost dost mizivou a to ještě jen, když narazím na osamělou ženskou. Jak to vidíte vy?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Abk za příspěvek:
Satch (08 kvě 2022, 04:43)
Hodnocení: 2.9%

Hurvajs
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 3 x

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Hurvajs »

Mám stejný zkušenosti. Skupinky se většinou s nikým nebaví, tancujou si v kolečku, takže k ostatním zády. Často pozoruju, že pak celá ta skupinka jak přišla, tak zase odešla, ikdyž to na ně zkoušelo spousta chlapů. Těžko se mi taková skupinka"rozbíjí", protože mě nevidí přicházet, nejde nic říct v tom hluku a ony si jedou ve stylu "wohooo paříme si s holkama, nechte nás bejt". Dvojičky tě sice vidí líp, ale zase často reagujou na jakoukoliv pozornost otočením se pryč nebo naznačí, že tancujou spolu s kamarádkou.
Ale je potřeba pořád zkoušet a nakonec se vždycky narazí na nějaký, který budou reagovat pozitivně. Pak se mi stává, že pokud získám kontakt na díze, většinou je na nic; buď nekomunikuje vůbec, nebo napíše: Promiň já byla včera moc opilá. Čeká mě ještě spousta práce 😀
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hurvajs za příspěvek:
Satch (08 kvě 2022, 04:44)
Abk

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Abk »

Jo no, taky se snažím hledat jiné společenské akce.
andrew_d
Udělil poděkování: 56 x
Obdržel poděkování: 21 x

Úspěšnost v barech

Příspěvek od andrew_d »

ano, ty kontakty z baru nebo disco, tam mam taky hodne spatnou konverzi. chce to dohrat nejlip ten samy vecer :D pristi den, pokud tam bylo dobre spojeni, se treba ozvou, ale vetsinou s tim ze byly opile, zadane nebo to nejak vysumi pripadne se u nich ozve vina. nejlepsi je proste jit se bavit v nejake skupince s kamarady/kamaradkami a nebrat ten vecer tvrde jako ze hledam za kazdou cenu sex a uzivat si tu kazdou interakci, pak to ty holky vyciti z tebe. je tady potreba fakt nejaka metagame, jak se o tom vsude pise. jinak ty skupinky se behem vecera uplne rozbijou a vsechno se to promicha a pak neni problem, ze ty holky obcas dorazi i samy, proste nejak pritancujou :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
surfernamare (10 kvě 2022, 13:19)
Polda.1

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Polda.1 »

Trick má kurz na kluby. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Polda.1 za příspěvek:
Princ (08 kvě 2022, 09:45)
Princ
Udělil poděkování: 579 x
Obdržel poděkování: 2564 x

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Princ »

Abk píše: 05 kvě 2022, 20:35 Jakou máte zhruba procentuální úspěšnost na lovu v baru, na diskotece atd.?
Skoro vždy odejdu s nějakou holkou domů.
Abk píše: 05 kvě 2022, 20:35 Přijde mi, že jsou všichni dnes rozdělení ve skupinkách
Nejde čekat, až se kluby změní. Člověk se skupinkám a dalším specifikům musí přizpůsobit a naučit se s nimi pracovat ve svůj prospěch.
Polda.1 píše: 08 kvě 2022, 09:38 Trick má kurz na kluby. :D
Jo jmenuje se Král klubů a mě samotnému zlepšil výsledky :)

Měl jsem výhodu, že jsem to nejdřív viděl na vlastní oči :) Trick si přede mnou odvedl na pokoj Miss hotelu, zatímco ho pronásledovala tamní animátorka a zadaná Polka ho chytala za zadek a šeptala mu sprosťárny vždy, když její manžel zmizel :) Proto jsem ho později tvorbou Krále klubů pověřil.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
křesťan (08 kvě 2022, 12:26) • Neolick (12 srp 2022, 21:11)
Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
surfernamare
Udělil poděkování: 214 x
Obdržel poděkování: 425 x

Úspěšnost v barech

Příspěvek od surfernamare »

Těžko se mi taková skupinka"rozbíjí", protože mě nevidí přicházet, nejde nic říct v tom hluku a ony si jedou ve stylu "wohooo paříme si s holkama, nechte nás bejt". Dvojičky tě sice vidí líp, ale zase často reagujou na jakoukoliv pozornost otočením se pryč
To je iba test, zrejme mas spatnu rec tela uz ked tam prides
Ja by som tomu tiez neveril, keby som jedneho instruktora nevidel v praxi, ako dokazal uplne prirodzene pritiahnut holku, ktora odo mna doslova utekala :lol:
Pirat
Udělil poděkování: 3 x
Obdržel poděkování: 2 x

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Pirat »

Polda.1 píše: 08 kvě 2022, 09:38 Trick si přede mnou odvedl na pokoj Miss hotelu, zatímco ho pronásledovala tamní animátorka a zadaná Polka ho chytala za zadek a šeptala mu sprosťárny vždy, když její manžel zmizel Proto jsem ho později tvorbou Krále klubů pověřil
Ty jo, to bych chtĕl zažit :shock: :D

Je potřeba na sobĕ makat). Kolik hodin tím pádem je potřeba ztravit každý den, abych toho mohl dosáhnout? :)
Princ
Udělil poděkování: 579 x
Obdržel poděkování: 2564 x

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Princ »

Záleží, jak dobrý už jsi, jestli máš učitele a taky na způsobu a kvalitě té práce, kterou provádíš.

(K poslednímu bodu: někteří lidé jsou schopni "streetovat a zároveň nestreetovat", tedy formálně něco dělat, ale úplně špatným způsobem, například každý den chodit na stejný plácek, oslovovat jenom samotné holky, utíkat po minutě s číslem, zkoušet dokola pořád to samé... To pak většinou nefunguje ani při vynaložení velkého množství času.)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Pirat
Udělil poděkování: 3 x
Obdržel poděkování: 2 x

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Pirat »

Dĕkuju za odpovĕď, Prince
Princ píše: 20 kvě 2022, 07:57 Záleží, jak dobrý už jsi, jestli máš učitele a taky na způsobu a kvalitě té práce, kterou provádíš.
Já jsem teda příznám, :) že jsem na úplnĕ začáteční úrovní, dál už než začatečnĕj nemůže být :lol:

Mám zkušenost s tím, že oslovím holku (resp. 7 krát za sebou) v nákupním středisku komplimentem, to je vše :D

Ještĕ k tomu umím využívat principy komunikace od Karnegi, dál než friendzóna jsem ještĕ nikdy nebyl (možná líbání na tvář) a dotýky s jednou holkou, která sama o sobĕ byla docela lehká na chování.

Vidím ostrý zájem o holek (protože dĕlám seberozvoj a nemám špatnĕ zvyky, kromĕ produktivní leností v nĕkterých oblastech života), ale vůbec neumím to využivat ve svůj prospĕch a hroznĕ se toho bojím :cry: nemyslím si, že by to nebylo pro mĕ, naopak, jsem si jistý že je to moje cesta, že mnĕ to bude dávat smysl.

Dle mého názoru to bude trvat příblížnĕ 14 dny full in zklámání a zkušeností, než se to začné být aspoň na úplnĕ jiné úrovní, což dávám teď sebe jako challenge.
Parařech
Obdržel poděkování: 0

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Parařech »

Jak je to s časem ?

Máte najaký čas kdy je snažší nejakou holku sbalit ? Brzo, nebo naopak pozde večer ?
Vojta_Frodo
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 0

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Vojta_Frodo »

V barech, na zábavách, klubech ......, mám největší úspěšnost při seznámení na parketu, kde už se mi dostkrát stalo, že jsem se přímo u tančení hned začal s holkou líbat, ale zároveň se mi dostkrát stalo, že mi potom utekla a nedotáhl jsem to do konce. U tančení je to více uvolňující plus nemusíte se tam moc spolu vůbec bavit. Určitě na to má velký vliv když si užíváš hudbu.
Professor

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Professor »

Kluby su jak Tinder, mindset je nastaveny na mingling a baleni ale stale musis pocitat s tym ze plati to iste zakladne pravidlo ze 80% holiek chce top 10% chlapov - tym padom musis ukazat ze tam patris a ide to.
Je to najjednoduchsie miesto kde sa dostat do intimneho kontaktu rychlo ale hras na hrane, lebo musis s tym musis balancovat komfort.

Celkovo su kluby super easy ked ste von partia viac chalanov. To ich predstavis svojej partii ako excuse + je viac prirodzene zvysovat status. Co pomaha: maj naviac fun z celeho klubu, musi byt jasny status kto je tu king. Bav sa najprv s kazdym.
Hurvajs
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 3 x

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Hurvajs »

Ahoj, mám dotaz, jak nejlíp začít tancovat s holkou na parketu, když vždycky stojí v kolečku kamarádek, tudíž jsou všechny zády k okolí. Přijít zepředu nejde, klepat ji na rameno "hej hej tady jsem otoč se" se mi taky nezdá...asi nejlíp mi přijde, že funguje drze přijít zezadu, čapnout za prdel a začít se kroutit a buď se začne kroutit taky a nebo odejde. Nebo ještě existuje nějaká technika, o který nevím?
V případě, že na sebe vidíme, jsem asi dělal pitomost, že jsem nakráčel, snažil držet oční kontakt, úsměv atd. a nabídl svou ruku jakože výzvu k tanci a pak čekal, jestli přijme nebo odmítne. Je tedy lepší ji rovnou popadnout ruku "bez dovolení" a třeba hned zkusit s ní udělat otočku?
Coyge
Udělil poděkování: 16 x
Obdržel poděkování: 6 x

Úspěšnost v barech

Příspěvek od Coyge »

Parařech píše: 23 čer 2022, 16:27 Jak je to s časem ?

Máte najaký čas kdy je snažší nejakou holku sbalit ? Brzo, nebo naopak pozde večer ?
Před půlnocí bych nezačínal. Do tý doby se třeba "rozehřívám" - sem tam si jdu s někým zatancovat/pobavit se, prostě rozšiřovat sociální okruh.

Po půlnoci je atmosféra uvolněnější a seznamování jde o dost lépe, aniž bys ses musel snažit tolik, jako třeba ve 21 hod ;)
Odpovědět