Začátky

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Montas
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Začátky

Příspěvek od Montas »

Už tak měsíc se dokopávám jenom napsat sem, mám prostě špatnej pocit ze sebe :D
Streetgame fórum jsem objevil asi v 2016 a říkal jsem si, že se mi to s holkama nějak vyvrbí, ale teď po 4 letech pořád nic.
Takže je mi 17 v životě jsem neměl žádnej vztah, ale můžu si za to sám, když jsem byl mladší, tak o mě holky měly zájem, ale já je odmítal, protože jsem chtěl jen ty nejlepší, ale nedával jsem to vůbec najevo...

I přesto jaká je teď doba, tak bych na sobě zapracovat, ale vůbec nevím, jak začít. Posledních pár let už nemám vůbec žádnou sebejistotu, takže třeba i u tabule přehupuju z jedný nohy na druhou a nemyslím si, že bych zvládl oslovit holku s mým mindsetem a uspět.
Tak jsem začal chodit na omegle, že tam bych mohl něco zvládnout, ale spíš tam ztrácím čas.

Co byste mi doporučovali pro začátek?
Samozřejmě mám v plánu zajít i na kurzy, ale nechci jít úplně s 0 na kurz.
PS: Sorry za "slohovku" neumím vyjádřit svý pocity, jak se cítím :D

surfernamare
Udělil poděkování: 214 x
Obdržel poděkování: 425 x

Začátky

Příspěvek od surfernamare »

17 je super vek, my sme tu niektori zacali v 27 alebo 37 ;)
Precitaj si vsetky clanky, kludne aj zaradom, vsetky su uzitocne. Super je aj Zephov dennik tu na fore.
Montas

Začátky

Příspěvek od Montas »

Dobře, díky za radu
Durua
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 1 x

Začátky

Příspěvek od Durua »

Nejsem velmi zkušený,a je mí taky 17.Navrhuju spojit síly.Tak oba budeme rozvinovat se rychlejí,než zvlášť :D
Ratchet

Začátky

Příspěvek od Ratchet »

Durua píše: 05 lis 2020, 23:28 Nejsem velmi zkušený,a je mí taky 17.Navrhuju spojit síly.Tak oba budeme rozvinovat se rychlejí,než zvlášť :D
Taky nejsem moc zkušený a chtěl bych nabrat zkušenosti. Kdyby to šlo, tak bych taky rád spojil síly. :D
Princ
Udělil poděkování: 579 x
Obdržel poděkování: 2564 x

Začátky

Příspěvek od Princ »

Až budeš mít 5 příspěvků, otevře se ti sekce Srazy, kde desítky lidí z různých měst hledají parťáky. Sem to nepatří.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Ratchet

Začátky

Příspěvek od Ratchet »

Nevím, jestli to patří sem. Ale chtěl jsem se zeptat, jestli jsou nějaký kurzy? Nikde na forum je nemůžu najít
Princ

Začátky

Příspěvek od Princ »

Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Ratchet

Začátky

Příspěvek od Ratchet »

Díky
Ladieslove
Udělil poděkování: 24 x
Obdržel poděkování: 20 x

Začátky

Příspěvek od Ladieslove »

Montas píše: 29 říj 2020, 20:52 Už tak měsíc se dokopávám jenom napsat sem, mám prostě špatnej pocit ze sebe :D
Streetgame fórum jsem objevil asi v 2016 a říkal jsem si, že se mi to s holkama nějak vyvrbí, ale teď po 4 letech pořád nic.
Takže je mi 17 v životě jsem neměl žádnej vztah, ale můžu si za to sám, když jsem byl mladší, tak o mě holky měly zájem, ale já je odmítal, protože jsem chtěl jen ty nejlepší, ale nedával jsem to vůbec najevo...

I přesto jaká je teď doba, tak bych na sobě zapracovat, ale vůbec nevím, jak začít. Posledních pár let už nemám vůbec žádnou sebejistotu, takže třeba i u tabule přehupuju z jedný nohy na druhou a nemyslím si, že bych zvládl oslovit holku s mým mindsetem a uspět.
Tak jsem začal chodit na omegle, že tam bych mohl něco zvládnout, ale spíš tam ztrácím čas.

Co byste mi doporučovali pro začátek?
Samozřejmě mám v plánu zajít i na kurzy, ale nechci jít úplně s 0 na kurz.
PS: Sorry za "slohovku" neumím vyjádřit svý pocity, jak se cítím :D
Na kurs běž klidně s mínusem.....absolutně to nic neznamená....mě je 42, holek jsem měl i na místní poměry dost...a na kursu jsem si připadal jako panic, který konečně "prozřel"....čtení článků, fór, hledání tipů&tricků...ne to se vyser...je to ztráta času...kurs na ulici Ti ukáže real world...za mě - mám firmu, snad se nám daří...ale pokud by se mě někdo zeptal na 5 mých nej investic z životě...tutově by mezi nimi byl Bootcamp se Zephem...
...."mysl boha a pohled šelmy"..( citace a překlad ze slovenského originálu tracku od Kali ft. Majk Spirit - Nedotknutelný..:-) )
surfernamare
Udělil poděkování: 214 x
Obdržel poděkování: 425 x

Začátky

Příspěvek od surfernamare »

Nemyslis, ze je dobre si aspon nejake clanky pred kurzom pozriet?
Ked si predstavim situaciu, ze absolutne nepoznam streetgame a instruktor ma posle za matkou s dcerou.. Nielenze by som asi ušiel, lebo by to bol pre mna totalny šok, ale ani by som nepoznal ten zakladny princip, najprv zbalit matku a potom dceru. Usetril by som tak minimalne jednu facku od matky :D
Princ

Začátky

Příspěvek od Princ »

Ona existuje početná skupina lidí, kteří nic nečetli, při své první návštěvě webu rovnou koupili kurz a přišli. Učím jich každý rok desítky, umím s tím pracovat. Že by student dostal facku se ještě nikdy nestalo (a to ne proto, že bychom se nepouštěli do pořádně šílených situací).

Ono před prvním streetem vůbec nevíš, jak na tom jsi, co ti vlastně půjde a co ne, co bys měl vůbec číst...

Klavír se trénuje u klavíru a street se trénuje na streetu. Před prvním tréninkem boxu o tom nemusíš přečíst několik knížek. Nemusíš přečíst nic. Všechno se to tvoří "s rukama v díle", všechno se to dělá až v praxi.

Dobrá příprava je nemožná. Ještě jsem neviděl, že by se někdo na kurz dobře připravil, že by tím nestreetováním neztratil čas.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
LukeS

Začátky

Příspěvek od LukeS »

Princ píše: 08 lis 2020, 11:35 Ona existuje početná skupina lidí, kteří nic nečetli, při své první návštěvě webu rovnou koupili kurz a přišli. Učím jich každý rok desítky, umím s tím pracovat. Že by student dostal facku se ještě nikdy nestalo (a to ne proto, že bychom se nepouštěli do pořádně šílených situací).

Ono před prvním streetem vůbec nevíš, jak na tom jsi, co ti vlastně půjde a co ne, co bys měl vůbec číst...

Klavír se trénuje u klavíru a street se trénuje na streetu. Před prvním tréninkem boxu o tom nemusíš přečíst několik knížek. Nemusíš přečíst nic. Všechno se to tvoří "s rukama v díle", všechno se to dělá až v praxi.

Dobrá příprava je nemožná. Ještě jsem neviděl, že by se někdo na kurz dobře připravil, že by tím nestreetováním neztratil čas.
Díky za tohle, hrozně užitečný poznatek!
Odpovědět