HolkaChceRadu píše: ↑28 pro 2018, 11:53
Scissors: nechapu, co proti vam maji. Mozna je to skladbou tamniho diskusniho fora...
Dlouho jsem tam nebyl. Ale některé ty holky mi přišly naopak docela chytré, pohotové a vtipné. Spíš bych řekl, že antipatie vznikají kvůli nepochopení. Jestliže je ovšem ve světě zajetý určitý mainstream, přičemž my jdeme spíše proti proudu, pak se s tím musí zkrátka počítat.
Před časem mi jedna ze zdejších holek psala do zprávy. Kontaktovala mě sama od sebe. Nejdřív byla taky skeptická, ale podařilo se mi jí náš postoj celkem vysvětlit. Záleží tedy také hodně na tom, nakolik dokáže mít člověk skutečně otevřenou mysl.
B.G. píše: ↑28 pro 2018, 18:17
Ale něco mi tu smrdí, mělo by se prověřit, jestli jsi skutečně holka a nebo jestli si tu někdo dělá srandičky
Pokud bylo toto myšleno vážně, tak mi opět poněkud uchází pointa. Proč by se to mělo jako prověřovat? Jestli si někdo dělá srandičky, tak co jako? Bude konec světa?
Mně je třeba úplně jedno, jestli si tu někdo dělá šprťouchlata

Myslím, že moje ego to fakt ustojí
HolkaChceRadu píše: ↑28 pro 2018, 19:19
neni mi moc jasny to s temi testy.. to jako kdyz vam holka zrusi rande, nebo se zacne vykrucovat, tak to musi byt vzdycky test? Jak poznate, jestli vas testuje nebo proste opravdu nema zajem??
Poznat se to dá podle kontextu, úrovně zkušeností a sociální inteligence. Někdy se dá opravdu vytušit, že ta holka fakt nemá zájem. To je pak nejlepší jí prostě popřát hezký den a hodit to za hlavu. Pokud je to ale třeba nějaká mezní situace, nebo to člověk prostě ještě nepozná, tak se řídím jednoduchou poučkou: Považuj za test prostě úplně všechno. Snahou o překlenutí dané situace se totiž zdokonalujeme