neklade osobní otázky

Jak si najít přítelkyni, jak udržet, oživit nebo zachránit vážný vztah, partnerské štěstí, budování harémů...
Odpovědět
tomasoft
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

neklade osobní otázky

Příspěvek od tomasoft »

Ahoj,

mám v práci atraktivní kolegyni (vdanou), při interakci projevuje znaky poměrně vysokého zájmu (flirt, validace, komplimenty, doteky,...), ale při konverzaci se neptá nikdy na nic osobního. Myslím, že ani na můj věk se nezeptala. O sobě toho vypráví docela dost.

Můj názor je ten, že hledá pouze chlapa na FB. Prosím o váš názor.
fanfunflan
Udělil poděkování: 29 x
Obdržel poděkování: 56 x

neklade osobní otázky

Příspěvek od fanfunflan »

A načo sú ti od nej osobné otázky?
Ešte si sa s ňou ani nevyspal a už máš v podvedomí sny o tom, ako budete tvoriť krásny párik a rozvedie sa kvôli tebe,či? :D

Ťažko sa to hodnotí iba na základe tvojho pohľadu, niektoré ženy prejavujú tieto znaky záujmu, avšak keď začneš sledovať dôkladne jej správanie, zistíš, že sa takto rozpráva s každým chlapom a koketnosť vychádza z jej povahy..
Ak sa takto správa iba k tebe, tak tam je vzájomná príťažlivosť, easy as that..

Každopádne nie je podľa mňa moc dobré, že sa nad ňou vôbec zamýšľaš..
Tie 2 premenné (vydatá + kolegyňa) nie sú bohvie čo :D
S vydatou ženou by som si nič nezačínal kvôli základným morálnym zásadám (klasický vzťah neriešim, ale nechcel by som byť činiteľom rozbitého manželstva) a začať si s kolegyňou je tiež dosť riskatný krok, hlavne ak chceš v tej práci dlhodobo ostať.. ja už som kvôli tomu menil parkrát zamestnanie, pretože ver tomu, že neexistuje nič horšie, ako keď sa s tou kolegyňou potom niečo doserie a musíte spolu tráviť v práci celé dni.. :D

Radšej sa zameraj na iné holky, streetuj, spoznávaj ženy a vydatú kolegyňu vyhoď z hlavy :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi fanfunflan za příspěvek (spolu 2):
surfernamare (02 zář 2024, 22:39) • Professore (04 zář 2024, 12:01)
Hodnocení: 5.7%
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

neklade osobní otázky

Příspěvek od andrew_d »

Když to nebudeš ty, bude to někdo jiný. Pravděpodobně to manželství je už nějak rozbité a ty bys byl jenom poslední kapka, ale většinou to nebude čistě kvůli tobě, protože jsi rozbil 100% fungující vztah. Mě přijde, že spousta holek co potkávám je buď v šedé zóně nebo zadaná. Kdybych to měl ještě nějak víc selektovat jen na ty single, tak už snad nemám žádný sex :D
fanfunflan píše: 31 srp 2024, 16:53 S vydatou ženou by som si nič nezačínal kvôli základným morálnym zásadám (klasický vzťah neriešim, ale nechcel by som byť činiteľom rozbitého manželstva)
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

neklade osobní otázky

Příspěvek od surfernamare »

Povazoval by som to za znak, ze chce iba sex a nic viac. A ofc nejaku validaci, ale aj sex :D
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

neklade osobní otázky

Příspěvek od Professore »

andrew_d píše: 02 zář 2024, 11:47 Když to nebudeš ty, bude to někdo jiný. Pravděpodobně to manželství je už nějak rozbité a ty bys byl jenom poslední kapka, ale většinou to nebude čistě kvůli tobě, protože jsi rozbil 100% fungující vztah. Mě přijde, že spousta holek co potkávám je buď v šedé zóně nebo zadaná. Kdybych to měl ještě nějak víc selektovat jen na ty single, tak už snad nemám žádný sex :D
Šťastne zadaná by určite nehladala sex, takže súhlasím s tebou.
A rozpad vzťahu? Ten už je dávno v riti. Tou príčinou by si bol presne ako spomínaš len oficiálne.

Ja by som rozlisoval:
Sex s vydatou
Vzťah s vydatou

To prvé neriešim, z dôvodov vyššie. A to druhé by som nerobil, lebo keď sa čosi poserie tak ti bude do smrti vyčítať ako sa mala dobre a ty si ju odtiaľ zlanaril. Síce by sa ti to nepodarilo, keby jej bolo dobre, ale to už ona nerieši no obviňovať bude teba.
Lose your mind and come to your senses.
tomasoft
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

neklade osobní otázky

Příspěvek od tomasoft »

Ano, souhlasím
surfernamare píše: 02 zář 2024, 22:40 Povazoval by som to za znak, ze chce iba sex a nic viac. A ofc nejaku validaci, ale aj sex :D
Dobrý postřeh.
Professore píše: 04 zář 2024, 12:07 A rozpad vzťahu? Ten už je dávno v riti. Tou príčinou by si bol presne ako spomínaš len oficiálne.
Neptala se třeba ani na můj věk. Po měsíci, kdy jsem nebyl v práci, se mě ani nezeptala, jak jsem se měl (ale doteků/objímání od ní bylo spoustu).
fanfunflan píše: 31 srp 2024, 16:53 A načo sú ti od nej osobné otázky?
Ešte si sa s ňou ani nevyspal a už máš v podvedomí sny o tom, ako budete tvoriť krásny párik a rozvedie sa kvôli tebe,či? :D
Když k nám nastoupila, vůbec jsem si jí nevšímal, flirtovat se mnou začala sama, já se nijak nesnažil.
Ťažko sa to hodnotí iba na základe tvojho pohľadu, niektoré ženy prejavujú tieto znaky záujmu, avšak keď začneš sledovať dôkladne jej správanie, zistíš, že sa takto rozpráva s každým chlapom a koketnosť vychádza z jej povahy..
Ak sa takto správa iba k tebe, tak tam je vzájomná príťažlivosť, easy as that..
Morálku bych v dnešní uvolněné době neřešil. Ale nechám ji být, jelikož jí vídám pracovně téměř každý den, management vztahu by byl dost problematický a měnit zaměstnání se mi případně kvůli ní nechce.
Každopádne nie je podľa mňa moc dobré, že sa nad ňou vôbec zamýšľaš..
Tie 2 premenné (vydatá + kolegyňa) nie sú bohvie čo :D
S vydatou ženou by som si nič nezačínal kvôli základným morálnym zásadám (klasický vzťah neriešim, ale nechcel by som byť činiteľom rozbitého manželstva) a začať si s kolegyňou je tiež dosť riskatný krok, hlavne ak chceš v tej práci dlhodobo ostať.. ja už som kvôli tomu menil parkrát zamestnanie, pretože ver tomu, že neexistuje nič horšie, ako keď sa s tou kolegyňou potom niečo doserie a musíte spolu tráviť v práci celé dni.. :D
Odpovědět