Red flagy

Jak si najít přítelkyni, jak udržet, oživit nebo zachránit vážný vztah, partnerské štěstí, budování harémů...
Reginald
Udělil poděkování: 15 x
Obdržel poděkování: 2 x

Red flagy

Příspěvek od Reginald »

Jaké je podle vás seznam red flagů, když jde o výběr holky na dlouhodobý monogamní vztah ?
Vězte, že štěstí spočívá ve svobodě a svoboda v odvaze.
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

Red flagy

Příspěvek od Professore »

Drevo pri sexe. - Viem že to znie čudne, ale väčšinou mi sedí, že ak holka nevie byť aktivna v posteli, nie je aktívna v spolužití.
Nevie variť, ani ostatné ženské roboty - ako chlap by si ich mal ovládať tiež, ale v zmysle optimalizácie ojedinelých pripadov. Z dlhodobého hľadiska to určite nechceš
Nevie sa revanšovať, vie len brať
Sebevztahovačná, sebestredná
Nízka úroveň komunikačných schopností
Nerešpektuje ťa, nepočúva, nemá ťa v úcte
Snaha o hlavné slovo vo vzťahu
Extrémna baculka - furt ti bude bedákať aká je tučná, škaredá a pod.
Nie je ti vyzorovo sympatická- ženy potrebujú počúvať aké sú krásne
Nevie sa správať v spoločnosti- Sem-tam sa nejaké faux pas stane každému, ale nie každých 5 minút, alebo budeš tŕpnuť, čo sa stane keď otvorí ústa
Pije viac ako ty
V správaní je princezná/pubertiačka
Má v hlave nasraté - nevie sa o ničom baviť

Mne osobne vadí ak nevie základné tance(valčík, polka) alebo je športový typ(ja som antišport)

Veľa vecí je zase individuálne, že mne to nevyhovuje, ale niekto bude chcieť opak
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
Reginald (16 kvě 2023, 20:34)
Hodnocení: 2.9%
Lose your mind and come to your senses.
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Red flagy

Příspěvek od surfernamare »

Neverim na toto, myslim, ze je to viac popularna tema ako nieco skutocne
Proste ak ti na nej vadi viac veci alebo sa vase dlhodobe ciele nedokazu zladit, tak to asi nepojde. A ak je ti s nou dobre, tak ju asi neopustis kvoli tomu, ze na internete pisali ze to je nejaka vlajka
MindMess
Udělil poděkování: 34 x
Obdržel poděkování: 81 x

Red flagy

Příspěvek od MindMess »

• Thrist trapy (odhalené a vyzývavé fotky) na sítích
• Vysoký body count
• Hodně mužských kamarádů
• Feministka (ta moderní)
• Mluvení o EX
• Psychické problémy (hysterky jsou boží v posteli, ale ve vztahu Ti udělají ze života peklo)
• Vysoká konzumace alkoholu
• Fotky z exotických lokací bez přítomnosti muže/kamarádek
• Vysoký počet sledujících na sítích (obvykle narcistní rysy)
• "Party girls"
Tito uživatelé poděkovali autorovi MindMess za příspěvek (spolu 2):
Reginald (16 kvě 2023, 20:34) • Professore (16 kvě 2023, 21:14)
Hodnocení: 5.7%
Reginald
Udělil poděkování: 15 x
Obdržel poděkování: 2 x

Red flagy

Příspěvek od Reginald »

MindMess píše: 16 kvě 2023, 16:00 • Fotky z exotických lokací bez přítomnosti muže/kamarádek
• "Party girls"
Myslíš, že fotky z luxusních dovolených značí "Eskort" když se jedná o studentku nebo holku s normální prací, aby si mohla dovolit drahou dovolenou ?
A u "Party girls" předpokládáš, že bude mít větší sklony k nevěře než holka z kroužku vyšívání ? :D
Jinak díky za dobré příklady
Vězte, že štěstí spočívá ve svobodě a svoboda v odvaze.
Professore

Red flagy

MindMess píše: 16 kvě 2023, 16:00 • Thrist trapy (odhalené a vyzývavé fotky) na sítích
Doplnil by som retušovanie fotiek, akonáhle sa hanbí, tak už buď niečo skrýva alebo by som nabral podozrenie na pocit menejcennosti.
surfernamare píše: A ak je ti s nou dobre, tak ju asi neopustis kvoli tomu, ze na internete pisali ze to je nejaka vlajka
Nikto mu nekáže danú holku odkopnuť kvôli red flagu. Len zostane milenkou/kamoškou ako dočasne riešenie bez možnosti postupu do finále. Ono všetky tie veci sa aj tak nedajú zistiť behom pár stretnutí. Myslím si, že keby mala aj holka 9/10 red flagov, tak chlapec by ju neodkopol, lebo bude dávno zamilovaný.

Najlepšie riešenie by som navrhoval spísať si vlastnosti partnerky na papier a pripadne rozkategorizovať na veľmi dôležité (neustupim ani o milimeter), dôležité (cól sem cól tam) a menej dôležité . A potom podľa toho riešiť red flagy.
renson
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Red flagy

Příspěvek od renson »

ja mam skor problem, ze vidim vsetky tie redflagy, ktoré mi nevyhovuju a tu zenu mam napriek tomu rad a ked sa so mnou rozisla, tak miesto odlahnutia som upadol do deprese :|
Professore

Red flagy

Skôr smútkom či úzkosťou. Depresia je vážny duševný stav a musel by si spĺňať viacero podmienok. A pochybujem, že v stave depresie by si tento prispevok sformulovať takýmto spôsobom.
Ak napriek tomj si myslis že ide o depresiu zak treba vyhľadať odbornú pomoc
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Red flagy

Příspěvek od surfernamare »

Tak vybuduj hojnost
Zien je na svete tolko, ze sa vazne neoplati emocne angazovat s nejakou, ktora ma vyrazne chyby
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Professore (24 bře 2024, 11:16)
Hodnocení: 2.9%
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Red flagy

Příspěvek od andrew_d »

To znám, mám to stejně. Mám tendenci hledat pozitiva na lidech spíš než důvody, proč to nejde. Moje řešení je vždy si tu holku ve své mysli trošku jakoby pomluvit nebo očernit, občas pomůže i vyříkat si to s ní nebo se trošku rozhádat. Prostě nesmíš jí vidět jako bohyni, ale trošku si jí v sobě zkazit, najít si ty negativa, že ti ublížila. Pak teprve můžeš zapomenout. A po nějaké době až to přejde, tak se třeba zas můžete bavit normálně.

renson píše: 22 říj 2023, 11:15 ja mam skor problem, ze vidim vsetky tie redflagy, ktoré mi nevyhovuju a tu zenu mam napriek tomu rad a ked sa so mnou rozisla, tak miesto odlahnutia som upadol do deprese :|
Vladis
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x
Kontaktovat uživatele:

Red flagy

Příspěvek od Vladis »

Přítelkyně (nebo potenciální přítelkyně) řekne "chci navštívit kámoše (jednoho) v jiném městě/zemi na víkend, přespím u něho".
Za mne nepřekonatelnej red flag (nebo alespoň jsem nepoznal okolnosti za kterých bych to akceptoval) ale překvapuje mě,kolik holek tohle považuje za něco normální, a můj přístup za nepřiměřeně zarleni nebo co.
Jak to máte vy?
andrew_d

Red flagy

Příspěvek od andrew_d »

Tak tohle může říct holka se statusem FWB a budeme OK, ale u monogamní přítelkyně bych tohle nedal. Naštěstí monogamní přítelkyni už nehledám a snažím se být na druhé straně barikády, tzn. ten kamarád, u kterého ta zadaná holka spí (ať už to pak doma oznámí nebo ne) :lol:
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Red flagy

Příspěvek od Princ »

Vladis píše: 20 bře 2024, 11:29 překvapuje mě,kolik holek tohle považuje za něco normální, a můj přístup za nepřiměřeně zarleni nebo co.
Jak to máte vy?
Ona to může být i komunikační strategie, kdy jen hraje, že to považuje za naprosto normální věc, aby vytvořila větší pocit viny, lépe gaslightovala :)

Každopádně já osobně nečekám, že by se většině holek povedlo být 100% věrné :) Když mi bude věrná, beru to jako bonus :D ale nezakládám na tom a nevysledovávám to.

Je to jak existence posmrtného života :D Chceš aby existoval, možná pro to občas vidíš nějaký náznak, jsi tomu případně otevřen... ale 100% nevíš a vydupat si to nejde :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Professore

Red flagy

andrew_d píše: 21 bře 2024, 07:07 Tak tohle může říct holka se statusem FWB a budeme OK, ale u monogamní přítelkyně bych tohle nedal. Naštěstí monogamní přítelkyni už nehledám a snažím se být na druhé straně barikády, tzn. ten kamarád, u kterého ta zadaná holka spí (ať už to pak doma oznámí nebo ne) :lol:
Po poslednej holke fakt rozmýšľam, či ten monogammný vzťah ma zmysel. Aby som pri kazdej holke počúval, že tretie rande je na sex skoro, som ako inì chlapi a že mi ide len o sex a ako mám vydržať, lebo keby som ju miloval ... toto už fakt nedávam. Nemám problém so vzťahom ako takým, ale toto pocuvať nemienim. Už sa ti ani nečudujem, že riešiš ženy len na sex a plus minus na jednu noc.
Na jednej strane nadávajú že chlapom ide iba o to jedno a na druhej strane plno diskusnych for či YouTube videi, že chlap nechce sex alebo ako muž podvádza ženu. Veď tie stvorenia ani samé nevedia čo vlastne chcú. Na jednej strane holka vedomá si, že zostane sama v živote, ale potencionálneho partnera odozenie žiarlivostnými výstupmi a sexuálnym zakazom. Na jednej strane jej vadia citové výlevy, ale na druhej strane nechce sex, lebo tam nie je laska. Toto je fakt na Bohnice, či jak sa to tam volá.

Fakt je asi rozumnejšie zbaliť random holku, vzájomne si užiť a nech ide svojou cestou. A neriesit tie dristy o spoznavani, vzájomnej ucte a láske a hrejivych pocitoch. Nemyslím to tak, že treba ku holke prístupovať bez úcty ale nepáči sa mi dvojaký meter, že ona hovorí o láske ale pritom mi ju nechce ani prejaviť a aj nechce aby som jej ju ja prejavil.
andrew_d

Red flagy

Příspěvek od andrew_d »

Tohle je celé o nastavení, z jakého frameu vstupuješ do interakce nebo vztahu. Ty bohužel nemáš ten vibe fuckboy (proto kluby, fitko, odvázanější oblečení) a proto k tobě holky přistupují jako k providerovi. Tzn. občas zakusíš takovýhle shaming. Já se zas potýkám s tím, že mě používají holky jako validaci a dostat je k něčemu dlouhodbějšímu je problém. Nehledám jen holky na jednu noc, ale tou nocí to začíná. Rád tvořím smysluplnější vztahy a pouta. Ale většina žen, které potkám, na to není stavěna z různých důvodů.
Professore píše: 23 bře 2024, 07:03 Po poslednej holke fakt rozmýšľam, či ten monogammný vzťah ma zmysel. Aby som pri kazdej holke počúval, že tretie rande je na sex skoro, som ako inì chlapi a že mi ide len o sex a ako mám vydržať, lebo keby som ju miloval ... toto už fakt nedávam. Nemám problém so vzťahom ako takým, ale toto pocuvať nemienim. Už sa ti ani nečudujem, že riešiš ženy len na sex a plus minus na jednu noc.
Odpovědět