Nejlepší kamarádka s výhodami může to fungovat?

Jak si najít přítelkyni, jak udržet, oživit nebo zachránit vážný vztah, partnerské štěstí, budování harémů...
Odpovědět
Gash101
Udělil poděkování: 11 x
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od Gash101 »

Poznal jsem svojí nejlepší kamošku s výhodami přes holku se kterou jsem měl začínat vážný vztah, ale nezačal. Tu jeji jeji kámošku (moji bfwb) jsem pozval ven i když to od své kamaradky měl zakázané a dlouhou dobu nevěděla, že se bavíme. Pili jsme na party a pak i líbali, přespala u mě a měli jsme sex. Domluvili jsme se že za dva týdny se uvidime znovu a půjdeme na akci a ona, že přespím u ní.

Ten den po 2 týdnech jsme si povidali a řekl jsem jí že pokuď chcem mít takovej typ kamarádství tak si budem muset dát pravidla. Navrhla že nechce s nikym jiným spát jen semnou. A já zase, že můžeme mít s někým něco, krom sexu, ale jenom ,když tam ten druhej není. Ona dodala, že nepotřebuje mít s nikým nic kromě mě.

Došli jsme k závěru, že budeme spát jen spolu a kdyby se náhodou něco stalo a jeden se vyspal s někým jiným tak si o tom promluvíme. A že když budeme někde spolu nebo prostě na jednom místě tak nesmíme s nikym nic mít.

Takhle to trvá už měsíc a zatím spokojenost. Máme spolu úžasnej vztah, moc si rozumíme, máme stejný názory, přijdu si jakoby nám naklonovali mozky. Jsme fakt hodně stejní, když se mi něco přihodí nebo jí tak to spolu probíráme aji historky co se nám přihodilo.

Předposlední den co jsme byli spolu tak jsme leželi na posteli a lehla si na mě a řekla mi "tohle mi chybělo„. Po chvili mi řekla" né to nebudu dělat„ a stejně to několikrát udělala tak jsem ji rekl vklidu mě to nevadí ona „ale tohle kamarádi nedělají „. Druhý den ráno jsem jí řekl "taky jsi mi chyběla„ ona: "fakt?„ ja: "jóo„.

Jinak řikáme si dopředu kdy se potkáme a kam půjdeme. Máme naplanovanou dovolenou, různý fesťáky atd. Ruší i plany když s ní někm chci jít. Řikal jsem jí že budu někde na akci a hned se mě ptala "takže si mam dát volno na celej víkend?„ i když jsem jí nezval :D odpověděl jsem "klidně můžeš„ Tak jsem jí řikal "přijdu si jak ve vztahu„ ona:" vádi ti to ? „ já:"ne„. Jde o to že bych klidně sní chodil, ale je o 5 cm vyšší :D. A v životě neměla žádnej vztah.

Tak si říkám, jestli tohle může fungovat příjde, že se oba namotáváme ale i tak si nejsem jistej co opravdu chce. Já popravdě bych chtěl, aby to vydrželo tak jk to je a kdyz uz tak ,abych byl v pozici, že si můžu vybrat co chci.
Vadilo jí, že když jsme někde byli, že se nás furt ptali jestli spolu chodíme. Už to pomalu chtěla ukončit, ale vysvětlila mi to jako výbuch emocí. Pak prý i brečela, když jsem usl ale prý to bylo kvuli něčemu jinému.
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2688 x

Příspěvek od Princ »

Pokud máte dobrý sex a ještě k tomu jste dobří kamarádi, to je celkem vztahové kombo :) Výška nevím, jak s tím souvisí.

Není mi jasná ta exkluzivita - proč si jako kamarádi na sex dáváte pravidla ohledně jiných lidí?

Hlavně ber v potaz, že existují i otevřené vztahy, kdy máš například nějakou hlavní holku a občasný sex bokem, se kterým ona počítá (královský systém).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
martin123 (27 bře 2023, 23:04) • Gash101 (04 dub 2023, 17:39)
Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Will.Randy
Udělil poděkování: 3 x

Příspěvek od Will.Randy »

Mal som pár krát podobný vzťah s kamarátkou alebo s kamarátkami a nikdy to neostalo pri kamarátstve s výhodami :D Stále keď sa začala správať tak ako opisuješ, aj keď náznaky takého správania tam boli od začiatku, to stále prerástlo do niečoho viac... Väčšinou z jej strany aj keď som jej jasne na začiatku povedal, že nemám záujem o vážny vzťah. Neviem či to je mnou, ale je to vec, ktorú riešim už dlhšie, že každé dievča, s ktorým sa zoznámim sa na mňa až príliš naviaže a namotá a ja jej neviem vysvetliť, že s ňou nechcem ísť do vážneho vzťahu :D A ešte takou mojou nevýhodou je, že často krát neviem povedať nie a stretávam sa s ňou ďalej a o to ťažšie to potom je... Ale nemusí to byť tvoj prípad, mne len tvoj opis pripomenul chovanie pár dievčat, s ktorými som sa stretával a stretávam
Tito uživatelé poděkovali autorovi Will.Randy za příspěvek:
Gash101 (04 dub 2023, 17:38)
Hodnocení: 2.9%
surfernamare
Udělil poděkování: 251 x
Obdržel poděkování: 468 x

Příspěvek od surfernamare »

To co popisujes vyzera, ze ste sa do seba zamilovali
Nepremyslaj nad tym, co by chcela ona (sama to nevie), ale nad tym co chces ty
Konaj podla toho, ci ty sam chces vztah alebo nie. Takyto "stav medzi" sa neda udrzat, holky to nemaju rady a zacnu byt potom protivne.
Vadilo jí, že když jsme někde byli, že se nás furt ptali jestli spolu chodíme
Urcite vadilo, lebo nevedela co ma odpovedat.

Neponukaj sa jej tak moc na podnose, trochu ju aj poskadli niekedy. Napr. ked povie "toto by som nemala robit", tak ty ju jemne odstrc a povedz "no to teda nemala". "Mam si dat volno celej vikend" odpovedz jej "len na nedelu, v sobotu uz nieco mam". Nehovor jej "prijdu si jak ve vztahu", "chybis mi", s tym nech zacne ona

Btw moze to fungovat, coby nie :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Gash101 (04 dub 2023, 17:38)
Hodnocení: 2.9%
Will.Randy
Udělil poděkování: 3 x

Příspěvek od Will.Randy »

surfernamare píše: 29 bře 2023, 11:47 To co popisujes vyzera, ze ste sa do seba zamilovali
Nepremyslaj nad tym, co by chcela ona (sama to nevie), ale nad tym co chces ty
Konaj podla toho, ci ty sam chces vztah alebo nie. Takyto "stav medzi" sa neda udrzat, holky to nemaju rady a zacnu byt potom protivne.
No väčšinou to bola zamilovanosť z jej strany :D
A to je ten problém, že viem čo chcem a väčšinou to nie je ona, ale ona to nechápe :D
Áno s tým stavom medzi máš pravdu... Ďakujem za radu, musím v takom ohľade pozerať viac na seba a "neobetovať sa" pre ňu len preto, že jej nechcem ublížiť
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

Příspěvek od Professore »

to je ten problém, že viem čo chcem a väčšinou to nie je ona, ale ona to nechápe :D
Ká.o, som na tom podobne. Len dokolečka hovoriť "nie" a vyhýbať sa čomukoľvek blízkemu. Taká mäkká ignorancia, že komunikuješ len to najnevyhnutnejšie.
Lose your mind and come to your senses.
Odpovědět