cca před měsícem mi skončil po dvou letech vztah s přítelkyní.
Měli jsme ve vztahu krizi, časté hádky, chtěla se méně vidět a nakonec z ní vypadlo, že už mě nemiluje.
Nějakou dobu jsem pozoroval změny na jejím chování, takže si myslím, že konec vztahu už měla promyšlený dříve.
Oba jsme si navzájem přiznali, že už to neni takový jako dřív.
Dali jsme si takovou menší pauzu (na promyšlení) a rozchod nakonec přišel z její strany.
To, že mě přestala milovat jsem docela blbě snášel a dodnes neznám pravý důvod.
Z rozchodu ještě nejsem úplně ok, myslím na ní a citově jsem se určitě ještě neodpoutal.
Vzhledem k tomu, že mě dost přitahuje, tak bych s ní chtěl alespoň příležitostně spát.
Už teď vím, že sex s ní bude prostě super.
Po rozchodu jsme se viděli dvakrát, dali jsme jídlo a chvíli pokec.
Je vidět, že se moc nezajímá o to, jak se mám a spíš mi po chvíli rozhovoru začala vyčítat, že dávám najednou hodně stories na instagramu,
že chodím na badminton s jednou holkou, a že to byl náš sport. Vypadala smutně. Když jsme se loučili, tak jsme se dokonce objímali a bylo to
fakt hezký, i na ní jsem viděl radost. Další den už prakticky nepsala a byla zase bez zájmu, jednoduché odpovědi po dlouhé době bez zájmu o mě.
Další schůzka byla více odtažitá, občas si napíšeme, ale necítím z toho moc zájem.
Nedávno jsem se s jednou holkou vyspal, ale fakt jsem cítil, že je ten sex takový prázdný.
Je tu nějaká možnost dostat ex do postele?
Měl bych zásadně změnit přístup? Jak mám třeba postupovat?
Vím, že to není ideální a je lepší hledat jiné holky, ale dost na sex s ex myslím.
Díky moc za odpovědi