Jak dostat ex do postele

Jak si najít přítelkyni, jak udržet, oživit nebo zachránit vážný vztah, partnerské štěstí, budování harémů...
Odpovědět
holy97
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Jak dostat ex do postele

Příspěvek od holy97 »

Ahoj,

cca před měsícem mi skončil po dvou letech vztah s přítelkyní.
Měli jsme ve vztahu krizi, časté hádky, chtěla se méně vidět a nakonec z ní vypadlo, že už mě nemiluje.
Nějakou dobu jsem pozoroval změny na jejím chování, takže si myslím, že konec vztahu už měla promyšlený dříve.
Oba jsme si navzájem přiznali, že už to neni takový jako dřív.
Dali jsme si takovou menší pauzu (na promyšlení) a rozchod nakonec přišel z její strany.
To, že mě přestala milovat jsem docela blbě snášel a dodnes neznám pravý důvod.

Z rozchodu ještě nejsem úplně ok, myslím na ní a citově jsem se určitě ještě neodpoutal.
Vzhledem k tomu, že mě dost přitahuje, tak bych s ní chtěl alespoň příležitostně spát.
Už teď vím, že sex s ní bude prostě super.

Po rozchodu jsme se viděli dvakrát, dali jsme jídlo a chvíli pokec.
Je vidět, že se moc nezajímá o to, jak se mám a spíš mi po chvíli rozhovoru začala vyčítat, že dávám najednou hodně stories na instagramu,
že chodím na badminton s jednou holkou, a že to byl náš sport. Vypadala smutně. Když jsme se loučili, tak jsme se dokonce objímali a bylo to
fakt hezký, i na ní jsem viděl radost. Další den už prakticky nepsala a byla zase bez zájmu, jednoduché odpovědi po dlouhé době bez zájmu o mě.
Další schůzka byla více odtažitá, občas si napíšeme, ale necítím z toho moc zájem.

Nedávno jsem se s jednou holkou vyspal, ale fakt jsem cítil, že je ten sex takový prázdný.

Je tu nějaká možnost dostat ex do postele?
Měl bych zásadně změnit přístup? Jak mám třeba postupovat?
Vím, že to není ideální a je lepší hledat jiné holky, ale dost na sex s ex myslím.

Díky moc za odpovědi :D

surfernamare
Udělil poděkování: 230 x
Obdržel poděkování: 431 x

Jak dostat ex do postele

Příspěvek od surfernamare »

Z rozchodu ještě nejsem úplně ok, myslím na ní a citově jsem se určitě ještě neodpoutal.
Kym neodstranis toto, tak ju do postele nedostanes
V podstate si v klasickej pozicii, ze si zamilovany do holky, ktora ta nechce. Riesenie je teda streetovat :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek (spolu 2):
aldot (26 úno 2023, 09:19) • fanfunflan (02 bře 2023, 02:58)
Hodnocení: 5.7%
surfernamare

Jak dostat ex do postele

To, že mě přestala milovat jsem docela blbě snášel a dodnes neznám pravý důvod.
Btw cital som tvoj prvy prispevok a pravy duvod si v nom celkom zhrnul
aldot
Udělil poděkování: 399 x
Obdržel poděkování: 212 x

Jak dostat ex do postele

Příspěvek od aldot »

Mels bych zmenit mindset.
1. Pracovať na sebe(mentálne i fyzicky)
2. Stretávať ďalšie holky najlepšie cez street

Samozrejme, rob to kvôli sebe. Krestan to tu už veľakrát dopodrobna rozpisoval, základ je budovať dominanciu. A potom ti bude šumafuk jestli ti dá ex nebo jina
Gnothi seauton
BaličMichal
Udělil poděkování: 79 x
Obdržel poděkování: 108 x

Jak dostat ex do postele

Příspěvek od BaličMichal »

Ahoj, sám jsem si před půl rokem prošel rozchodem ze strany moji ex. Poté jsme spolu ještě několik měsíců spali než jsem si uvědomil, jak důležité je s ex nejdřív přerušit emoční pouto a až pak teprve si navázat sex..

Na prvním místě bych ti poradil zbavit se emočního pouta. Ze zkušenosti vím, jak mě ten sex po rozchodu psychicky ničil. I když jsme měli hezky víkend, cely tyden potom když jsem viděl jak je s jinými a už mi nepíše tolik atd byl hroznej pocit.

Na to je nejlepší poznávat spoustu novych žen, přerušit úplně kontakt s ex a zároveň si musíš uvědomit, že i když měla tvoje ex určitě spoustu skvělých vlastnosti, taky bylo určitě spousta věci, které se ti na ni nelíbily a je dobrý si uvědomit, ze někde venku je žena, která je ve finále ještě lepší než tvoje ex.
Tito uživatelé poděkovali autorovi BaličMichal za příspěvek:
aldot (26 úno 2023, 09:21)
Hodnocení: 2.9%
holy97

Jak dostat ex do postele

Příspěvek od holy97 »

Děkuji všem za rychlou reakci. :D

surfernamare, aldot: Máte pravdu, musím se z toho rozchodu primárně dostat a místo ex mít v hlavě osobní rozvoj, tzn.
streetgame a další činnosti, které mě posunou dále. V tom vztahu jsem nejspíš dost betil a nedokázal jsem včas nastavit nějaké hranice, takže ze mě pravděpodovně necítila ani tu dominanci, což budou asi hlavní důvody, proč mě přestala milovat. Těžce se to nese, ale věřím, že to pro mě bude tak silná zkušenost, že se posunu a příště budu ve všech ohledech moudřejší.

BaličMichal: Zajímavá zkušenost, dost se mi líbí tvůj názor. Když pomyslím na sex s ex, tak jsem z toho tak vzrušenej, že mi přijde, že už to se mnou žádná jiná holka takhle nedokáže. Pak mám pocit, že už se do žádné jiné nedokážu tolik zamilovat. :roll: Hádám, že je to způsobené tím, že jsem k ní stále emočně připoutaný a nemám správný mindset. Budu se snažit pouto přerušit, dost omezím komunikaci s ex a začnu na sobě pracovat, poznávat dost nových holek skrze streetgame. Nebude to jednoduché, city jsou city a s tím člověkem jsi zažil hromadu pěkných chvil..ale doufám, že si za nějakou dobu řeknu, že to stálo za to. :)

Měl bych ještě pár otázek. Za odpovědi budu moc rád. :idea:

Dokážu ještě milovat nějakou holku stejně hodně nebo víc, když byla ex pro mě taková ta "největší láska" ?
Jak reagovat, když se mi třeba ex teď v blízké době ozve, něco mi napíše? Jestli se chovat trochu odtažitě, bez zájmu a v případě
návrhu na setkání to odmítnout, dokud z toho nebudu venku? Dodal bych, že celou dobu po rozchodu se chovala odtažitě ona.
Je reálné, že když časem vycítí nějakým způsobem mojí změnu, že jí zase začnu přitahovat?

Moc díky.
aldot
Udělil poděkování: 399 x
Obdržel poděkování: 212 x

Jak dostat ex do postele

Příspěvek od aldot »

Dokážu ještě milovat nějakou holku stejně hodně nebo víc, když byla ex pro mě taková ta "největší láska" ?
Eckhart Tolle, Nová Zeme

Mimochodom, zalubenosť nie je láska.
Gnothi seauton
holy97

Jak dostat ex do postele

Příspěvek od holy97 »

Díky za tip na knihu, rád si jí přečtu. :)

Co si pls myslíte o těch ostatních věcech viz příspěvek výše? Jak mám případně reagovat, pokud se mi v blízké době ex ozve a jestli je reálné, že jí začnu po nějaké době přitahovat, když ze mě vycítí mega změnu?

Děkuju moc
Princ
Udělil poděkování: 581 x
Obdržel poděkování: 2607 x

Jak dostat ex do postele

Příspěvek od Princ »

holy97 píše: 26 úno 2023, 20:05 Když pomyslím na sex s ex, tak jsem z toho tak vzrušenej, že mi přijde, že už to se mnou žádná jiná holka takhle nedokáže.
S některýma holkama máš extra dobrou kompatibilitu, s jinýma horší, s dalšíma špatnou... Podobně vysokou kompatibilitu nenajdeš hned, ale často po pěti holkách, deseti, patnácti... už ano.

Je tedy normální, že po rozchodu má člověk pár horších sexů a lekne se :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
aldot (28 úno 2023, 11:44)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
surfernamare

Jak dostat ex do postele

No samozrejme. Dokonca sa velmi pravdepodobne stane, ze sa budes sam seba pytat, co si na tej ex vlastne videl
Je reálné, že když časem vycítí nějakým způsobem mojí změnu, že jí zase začnu přitahovat?
Realne je, ze ked spravis na sebe zmenu, nebude ta uz viac pritahovat ona. To aku mas holku je v istom zmysle odrazom toho, aky momentalne si. Takze ta holka bude pre teba zrazu nizsia liga
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
aldot (01 bře 2023, 04:51)
Odpovědět