Zadaná holka

Jak si najít přítelkyni, jak udržet, oživit nebo zachránit vážný vztah, partnerské štěstí, budování harémů...
Odpovědět
Solymr
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 4 x

Zadaná holka

Příspěvek od Solymr »

Začal jsem si něco s holkou z mého okolí, ale problém je, že je zadaná. Respektive ona to popisuje, že spíš vedle sebe bydlí jak spolu, chce od něj odejít, zhnusil se jí, byl jí nevěrný...

Když jsme byli spolu poprvé alespoň na chvíli sami, beze slov jsem jí začal líbat, nebránila se, co víc, opětovala to. Tyhle situace se opakovaly častěji, došlo i k lehkému mazlení, mluví o zamilovanosti...

Na Vánoce jsem jí dal menší dárek, byla za něj ráda. V kině třeba nebyla ani nepamatuje.

A teď:

1) Jak je dostat od sebe? Nemluvit o něm je základ (i když občas to poruším), brát jí na výlety, kina, večeře, ven, aby ukázala, co může mít? Musela by se od něj odstěhovat. Být jí nápomocen najít nové bydlení?

2) Jak obecně reagovat na zprávy typu "za celý den jsi nenapsal", aby to nebylo moc útočné, urážlivé, ani odpovědí nebylo pouhé "promiň, XY..."

Díky borci!
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2688 x

Zadaná holka

Příspěvek od Princ »

Solymr píše: 01 led 2023, 12:11 1) Jak je dostat od sebe? Nemluvit o něm je základ (i když občas to poruším), brát jí na výlety, kina, večeře, ven, aby ukázala, co může mít? Musela by se od něj odstěhovat. Být jí nápomocen najít nové bydlení?
Tohle bych nedělal pro holky, se kterými jsi ještě nespal.

Hlavně balit vždy víc holek paralelně, nikdy se "nezaměřovat" jen na jednu.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Princ

Zadaná holka

Příspěvek od Princ »

Vlastně tady už jsem to psal dokonale:
Princ píše: 15 srp 2021, 14:56 Holky prostě milují sex, tolik bezsexuálních rande vydrží málokdy.

Hrát si na vztah s holkou, se kterou jsi ještě nespal, bych taky nedělal. Ona si to musí trochu zasloužit, jinak to vypadá, že toužíš po vztahu s kýmkoli a hned bez vyzkoušení bereš všechno.

Pokud ti jde o kvalitní vztah, spíše spi s více holkama a pak si postupně vyber tu nejlepší.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Solymr

Zadaná holka

Příspěvek od Solymr »

A jak reagovat v situaci 2) ? Cítím, že se blíží každou chvílí.
Solymr

Zadaná holka

Příspěvek od Solymr »

Od včerejšího večera jsme si nepsali. Mám teď přiběhnout s nějakou obecnou zprávou "co dělala dneska celý den?" nebo čekat co napíše a pakliže to bude to ublíženecké "ani jsi za celý den nenapsal", tak jak reagovat? Nějak jí popíchnout ve smyslu, že čekám taky trochu iniciativy od ní?

NEbo na ní zatlačit zprávou "Ahoj, vidím, že celý den nepíšeš, tak to asi nemáš až takový zájem"?
Coyge
Udělil poděkování: 17 x
Obdržel poděkování: 10 x

Zadaná holka

Příspěvek od Coyge »

To záleží holka od holky. S jednou mám běžně konverzace "Jak si se dnes měla?" atd. a vím, že jí to potěší. Ptá se mě na to samý i to často sama iniciuje.

"Ani jsi za celý den nenapsal?" Napsal bych, že jsem byl zaneprázdněn. Tím holce ukážeš, že taky něco děláš a máš "zábavný" život :). Pak bych změnil téma konverzace
Tito uživatelé poděkovali autorovi Coyge za příspěvek:
Skylake (02 črc 2023, 09:41)
Hodnocení: 2.9%
Solymr

Zadaná holka

Příspěvek od Solymr »

No, právě, potřebuji ukázat, že nejsem z ní až tak paf. Ideálně aby iniciativu přebrala ona - častější psaní, návrhy na nějaké aktivity (kino, večeře). Já už se zmínil o něčem na tento týden, uvidím, jestli se toho chytne.
křesťan
Udělil poděkování: 46 x
Obdržel poděkování: 59 x

Zadaná holka

Příspěvek od křesťan »

Solymr píše: 01 led 2023, 12:11 Na Vánoce jsem jí dal menší dárek, byla za něj ráda. V kině třeba nebyla ani nepamatuje.

A teď:

1) Jak je dostat od sebe? Nemluvit o něm je základ (i když občas to poruším), brát jí na výlety, kina, večeře, ven, aby ukázala, co může mít? Musela by se od něj odstěhovat. Být jí nápomocen najít nové bydlení?
Nevím, jestli je to dobrý nápad kupovat si ženu tolika věcma. Já když jsem neměl nic, tak to bylo s holkama nejlepší. Ženy zvaly mě do kina, braly mě na večeři nebo mi kupovaly nejdražší nanuky ;) Když jsem měl pak později spoustu peněz, tak jsem nějakou dobu myslel taky jako ty, že je dobré ženě něco dát. NIC! Musíš být pořádný chlap a ty ženy musí naopak tobě chtít něco dát a hlavně ti dát 8-)

Teď nevíš, proč s tebou ta žena je. Kvůli tobě nebo kvůli těm dárkům?!
Solymr

Zadaná holka

Příspěvek od Solymr »

Před asi 3 dny jsem jí napsal něco ve smyslu "kdy se uvidíme, kdy má čas" bez následné konverzace a dnes mi napíše úplně mimo tenhle dotaz? Jak jí trochu "usměrnit"? Je to mladá holka😆
Princ

Zadaná holka

Příspěvek od Princ »

Pracuju s lidmi, kteří hodně chtějí sbalit konkrétní holku, přes 10 let. Často aby mě motivovali, jsou nastavené různé bonusy, např. milión korun pro mě, pokud se to povede do určeného data... A pokud se to má povést, hlavně spolu MASIVNĚ streetujeme, rozvíjíme paralelní vztahy, úplně transformujeme myšlení daného žáka. Abychom podstatně zvrátili šance, vracím ho nakonec jako úplně nového člověka.
Solymr píše: 08 led 2023, 10:39 Před asi 3 dny jsem jí napsal něco ve smyslu "kdy se uvidíme, kdy má čas" bez následné konverzace a dnes mi napíše úplně mimo tenhle dotaz?
Pokud se to stává, často není splněno něco z tohohle:
Princ píše: 15 srp 2021, 14:56 Holky prostě milují sex, tolik bezsexuálních rande vydrží málokdy.

Hrát si na vztah s holkou, se kterou jsi ještě nespal, bych taky nedělal. Ona si to musí trochu zasloužit, jinak to vypadá, že toužíš po vztahu s kýmkoli a hned bez vyzkoušení bereš všechno.

Pokud ti jde o kvalitní vztah, spíše spi s více holkama a pak si postupně vyber tu nejlepší.
Není to ve stavu, kdy by stačilo přidat jeden, dva komunikační triky a vše by bylo hotovo, měl bys vztah a svádění už nikdy nemusel řešit :) Tady je třeba budovat pevné základy, přejít skrze intenzivní akci na úplně jiná myšlenková paradigmata (hojnost, paralelní práci, náročný výběr...).

Jakmile máš rozděláno málo jiných holek a jakmile se bojíš, co když ti napíše "náročnou otázku" a ty nezareaguješ perfektně, jsi pod tou holkou - šance sbalit ji je malá a to je ještě dobře, protože i v případě úspěchu by takový vztah byl předem předurčen k záhubě. Celé řešení jsem jedním slovem vepsal rovnou do názvu webu.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
fanfunflan
Udělil poděkování: 28 x
Obdržel poděkování: 55 x

Zadaná holka

Příspěvek od fanfunflan »

Mna by zaujímalo, čím si tá žena vytvorila u teba takú hodnotu, že jej chceš obetovať toľko energie..
No pokiaľ nezmeníš mind-set, je to pravdepodobne dopredu odsúdené na zánik..
Ešte si s ňou ani nespal a už ju dávaš do role obete a seba do role záchrancu..prečo jej chceš hneď pomáhať pri hľadaní bývania, riešiť za ňu veci, ktoré by mala riešiť sama a rozmýšľaš nad tým, ako jej ukázať čo všetko jej môžeš dať?
Sám píšeš, že jej potrebuješ ukázať, že z nej nie si paf, pritom je jej evidentne jasné, že si.. overthinking nad tým, čo odpíše, neodpíše, analyzovanie správ... pokiaľ budeš takto emočne zaangažovaný, robíš tieto veci strojene a žena to vycíti..
A hlavne pravidlo, ktoré platí pri zadaných ženách - každá jedna, ktorá si s tebou začne, ti bude rozprávať o svojom partnerovi len v negatívnom svetle, aby svoje konanie sama pred sebou ospravedlnila.. čím viac sa v jej vzťahu budeš vŕtať, tým menšiu šancu na úspech máš.. ja osobne tieto reči o iných chlapoch úplne ignorujem, nedávam im žiadnu pozornosť a riešim to, čo je mojim cieľom..bez ohľadu na to, či mi žena vykladá o tom, že jej partner nekúpil na valentína kvety až po to, že ju týra.. je to akási hra, do ktorej ťa chce vtiahnúť.. uvedom si, že vo vzťahu je ona, nie ty.. ty rieš iba ju..to, ako sa ona zachová, je už len jej rozhodnutie.. a ver tomu, že keď sa emočne zaangažuje ona, tak veľmi rýchlo si to bývanie a rozchod porieši aj bez tvojej pomoci.. :D
Ty zatiaľ rozlož svoju energiu k viacerým ženám a nekoncentruj sa len na jednu, ktorá ti zatiaľ okrem svojich "vzťahových problémoch" a nejakého maznania, nedala nič.. plytváš tým akurát svojim časom..
Tito uživatelé poděkovali autorovi fanfunflan za příspěvek (spolu 2):
Professore (28 bře 2023, 21:47) • surfernamare (29 bře 2023, 11:18)
Hodnocení: 5.7%
Odpovědět