Láska

Jak si najít přítelkyni, jak udržet, oživit nebo zachránit vážný vztah, partnerské štěstí, budování harémů...
Odpovědět
Coyge
Udělil poděkování: 17 x
Obdržel poděkování: 7 x

Láska

Příspěvek od Coyge »

Co pro vás znamená láska? Jak ji definujete? Jak poznáte, kdy už jste "doopravdy" zamilovaní?

Někdy přemýšlím, co to vlastně je :) každý lásku definuje jinak.

Už se mi stalo, že jsem byl do holky "zamilovaný", ale nedokázal jsem jí říct ,,Miluju tě", protože jsem vlastně necítil, že by to byla pravda :)

Bavil jsem se o tom i s přáteli. Mají/měli dlouhodobé vztahy a také občas řešili v sobě Jsem do ní vlastně zamilovaný? Miluju jí? (i když tento stav netrval moc dlouho)

Rád bych něco o lásce slyšel i z této komunity, díky ;)

Princ
Udělil poděkování: 581 x
Obdržel poděkování: 2607 x

Láska

Příspěvek od Princ »

Láska má mnoho definic a zamilovanost je ještě další zvláštní slovo k tomu.

Je problematické, když se to plete, protože pak se někdo jde vyznávat spolužačce a myslí u toho na neoplatonické argumenty, jak láska je smysl existence :), zapomínaje, že tam se myslela jiná láska.

Z hlediska agapé miluju všechny ženy, zato nějak posedle zamilovaný do jedné bych moc být nechtěl :) To je spíš jak drogová závislost. Zažil jsem to, vyburcovalo mě to k nějakým těm nadlidským výkonům :), ale žižekiánsky bych řekl, že tahle love is evol, že jsem pak zanedbával své ostatní holčičky, kterých tu mám několik miliard :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
martin123 (31 říj 2022, 22:45)
Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
křesťan
Udělil poděkování: 33 x
Obdržel poděkování: 53 x

Láska

Příspěvek od křesťan »

Ahoj, doporučuju si nejdříve ujasnit ty definice lásky, než se o tom začneš bavit s kámošema nebo vyznávat lásku nějaké holce. Abys věděl, co jí to vlastně říkáš ;)

Pro mě jako křesťana je hlavní láska agapé - to je příkaz milovat všechny lidi bez rozdílu, myslet na jejich dobro. Dokonce milovat nepřátele. Jak vidíš, je to příkaz, není to nějak založené na pocitech apod. Stejně takto by měl milovat i správný alfa samec, i když ho holka na ulici vulgárně odmítne nebo manželka drsně pošle do prdele, tak přesto myslet jen na lásku a dobro pro tuto ženu.

Další druh lásky je erós - láska erotická, nadrženost, chtíč, sexuální touha k určité ženě a to jak tělesná tak i duševní.

Zamilovanost - počáteční zblbnutí se do ženy.

Další doporučuju nastudovat na Wikipedii pod heslem láska. Mají to tam dobře napsané.
Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek:
Skylake (01 pro 2022, 20:05)
flow
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Láska

Příspěvek od flow »

tak ja sa po 10sáté zamilovávám tak ja neviem úplne
one love
aldot
Udělil poděkování: 399 x
Obdržel poděkování: 212 x

Láska

Příspěvek od aldot »

Nebudem otvárať tému, ale.mam otázku, ktorá sa sem tiež hodí.

Ako byť nesebecky pri streete/balení/... ?
princ to definoval ako "idem šíriť dobro" respektíve "idem žene darovať lásku".
Ako sa dostať do takeho stavu?

Viem, že v prvom rade chcem po žene sex, aby naplnila moju potrebu, čo považujem za normálne. Viem takisto, že sex je činnosť, kde viacmenej uspokojenim svojich potrieb naplním aj potreby tej dotyčnej.

Ale i napriek tomu som obvinený že mi ide "iba o sex" respektíve "chceš vzťah aby si mal dennodenne sex".
Sám beriem vztah ako vzájomne doplnenie si potrieb napríklad, žena mne dá sex a zároveň ja jej za to porubem drevo. Resp. Nie že za každú činnosť ma pomiluje, ale že vlastne vstupujem do vzťahu s tým, že tam bude sex a na zaklade neho som ochotný fungovať aj v prospech ženy.
Možno niekde robim chybu, len neviem sa na to pozrieť z nadhľadu.
Bývalka ma presviedča že princípom vzťahu je, aby sa muž tešil zo ženinho šťastia, no vo vztahu kde to muž robí je síce "porozumenie a tolerancia" no chýba tam to zdravé sexuálne napätie.
Gnothi seauton
martin123
Udělil poděkování: 554 x
Obdržel poděkování: 334 x

Láska

Příspěvek od martin123 »

"Ona mi da sex a ja ji za to porubu drevo" mi zni divne trochu- jako bys ty ji tim sexem nic nedaval. Ja se ve vztahu citim, ze vylozene tim sexem davam napr.
Tito uživatelé poděkovali autorovi martin123 za příspěvek:
surfernamare (19 črc 2023, 12:30)
surfernamare
Udělil poděkování: 230 x
Obdržel poděkování: 431 x

Láska

Příspěvek od surfernamare »

Idealny stav je, ked ja davam sex a ona mi za to porube drevo :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek (spolu 2):
aldot (19 črc 2023, 15:57) • křesťan (19 črc 2023, 17:30)
Hodnocení: 5.7%
Odpovědět