Chci získat zpět pozornost svojí ex

Jak si najít přítelkyni, jak udržet, oživit nebo zachránit vážný vztah, partnerské štěstí, budování harémů...
Odpovědět
Greendude
Udělil poděkování: 11 x
Obdržel poděkování: 5 x

Příspěvek od Greendude »

Zdravím, pár vláken jsem tu po sobě zanechal z průběhu vztahu. Momentálně se má situace tak, že jsem se týden zpět dozvěděl, že si píše s kolegou z práce a to díky její nejlepší kamarádce, která je shodou okolností profesionální roztahovačka a úplnej degeš. Dozvěděl jsem se to úplně zoufalým způsobem a to tím, že jsem jí zasáhl do soukromí a přečetl si to přímo z Fb. Psala o něm jak se jí líbí a jak napsal první a kamarádka ji v tom samozřejmě podporovala, protože nevěra je její hobby.

Vztah: Bylo to super, ze zacatku jsme spolu pořád spali a vse bylo perfektní, kamaradili jsme a meli jsme zdravý vztah, pak se vyrojili problemy s jejim nízkým sebevědomím a byla to jen samá hádka, kdy jsem to chtěl vyřešit ale ona jen mlcela. Přiznávám že jsem to dost pobetil, když jsem cítil že to jde do kopru, snažil jsem se zachovat chladnou hlavu a dominantní postoj. Což ji nasralo jeste víc, moc jsem s ni nechodil ven, jelikoz jsem byl zasekaný u PS. Což jsem posral na plné čáře, protože jsem budil dojem, že o ní nemám zájem. Skrze ty hádky, jsem ztratil na mesic zajem s ni spát a to byl taky kámen úrazu.

Za sebe můžu říct že ackoliv tam z jeji strany bylo dost chyb, ktere bych drive neakceptoval jako například že nevařila, tak ji miluju do teď. U ní jsem věděl, že by mě nepodvedla, skoro neustále semnou měla mnohonásobný orgasmus, kdy jsem se po tom nemusel ani sprchovat, jelikoz me osprchovala ona, dle jejich slov to byl ten nejlepší sex, co kdy v životě měla. Já mám problém s tím, že mám chladné emoce, umím se přemoct a vypustit je ale záleží na situaci.

Když jsem zjistil že si píšou, tak mě to pořádně nasralo, protože mi třeba den pred tím říkala jak me miluje a ze chce aby bylo zase dobre. Tak mi to v praci nedalo, vzal jsem si volno a jel domu, kde spala po nocni. Kdyz mi sla otevrit, mjsto toho abych s ni hodil rec a snazil se to treba nejak zachranit nebo ji uz nekam vzal. Vybouchnul jsem, byl jsem dost toxic a rekl ji at se teda vystehuje, kdyz si pise s borcem. Poslechl jsem si samozřejmě jak jsem nejhorsi apd.. Sebral jsem se a odjel to ventilovat k rodicum a pomoct tatovi. Kdyz jsem se vecer vratil, jeste byla doma, cekala sbalena na brachu. Konečně jsme si normálně promluvili. Rekla mi ze ji strasne mrzi ze to tak dopadlo a ze si s tim klukem nic nepsala ze mi to klidne ukaze, coz jsem odmitl protoze uz tak jsem se cítil jak chuj, ze ji lezu do mobilu. Rekla mi ze by se chtela casem vidat a ze ted chce byt sama. Pomohl jsem ji teda nalozit veci, drzel jsem pláč a rozloucil se.

Od te doby ubehlo 7 dní a já z toho nespim, nejim, vsechny s radama at si najdu jinou posilam nekam a strasne doufam, ze se to vrati. Jsem ochotny se pro ni zmenit a prestat betit, protoze fnukani mi v nicem nepomuze. A samozřejmě jsem to dosral jeste vic, kdyz uz ta deprese byla tak neunosna, ze jsem se ji snazil presvedcit ze se zmenim a at se vrati. Na čež mi napsala opet, ze potrebuje cas, ze chce byt s kamaradkami a ze je tu sance ale ne ted. Od te doby se snazim srzet distanc, ignorovat prispevky co pridava, nepsat ji ani nereagovat. Mel jsem hodne holek ale z tech vsech citim ze je tahle ta co me chytila za srdce a vzala si ho s sebou. Chci zacit cvicit a dodelat si tetovani ktere jsem chtel uz driv, ji navic tetovani a svaly berou, coz by mohlo byt +. Ale i tak píšu sem vám, zkušeným.. Jak na ní?
Jak jí mám začít chybět?
Jak jí přimět se vrátit?
Jak v ní vzbudit dojem, že už mi může věřit, že se měním pro ní.. díky za respond

Když jsem zjistil, že

Příležitost je jako dveře
Pokud je neotevřete
Nezjistite co za nimi je.
Uniq
Udělil poděkování: 6 x
Obdržel poděkování: 12 x

Příspěvek od Uniq »

Zmen sa pre seba, nie pre nu. Urob presne to, co pises - zacni cvicit, urob si to tetovanie.
křesťan
Udělil poděkování: 33 x
Obdržel poděkování: 53 x

Příspěvek od křesťan »

Ahoj, škoda, že jsi neřešil ten svůj problém už dávno. Tady ses před 2,5 roky ptal v čem je tvoje chyba a připadá mi, že jsi to tehdy neřešil a nevyřešil:
viewtopic.php?t=4231
Náhodou tam někdo před pár dny napsal několik odpovědí a i já. Doporučuju si to přečíst.
A tady Princův článek k tomu co tě zajímá:
https://streetgame.cz/jak-ziskat-zpet-b ... -partnera/

Předtím jsi měl problém, že jsi se neuměl bavit s přítelkyní - místo aby sis s ní v klidu a s dobrou náladou pokecal, tak ses s ní hádal i kvůli maličkostem. A teď jsi ji navíc kvůli tomu nevyřešenému vztekání vyhodil.

Co s tím? Dá se to vyřešit?

Určitě. Mně se to taky podařilo. S ženou jsme se před pár roky taky hádali kvůli blbostem a zbytečnostem nebo spíše řvali jsme jak tygři, protože jsme trochu větší a přeplnění energií ;) A žena taky před pár lety odešla. Začal jsem se pak ale chovat jako dominantní chlap, vždy s dobrou náladou a kterýho nic nerozhodí a je to teď úplně vynikající - žena je teď veselá, nadržená a velice ráda submisivní 8-) Doporučuju přečíst moje ostatní příspěvky, jak jsem to vyřešil:
search.php?author_id=3081&sr=posts

Samozřejmě doporučuju pak prostudovat i rady mnohem zkušenějších kolegů tady, protože já jsem v tom ještě začátečník. Jen jsem ti chtěl na mém příkladu ukázat, že to jde velice snadno, když s tím něco budeš chtít udělat.
surfernamare
Udělil poděkování: 230 x
Obdržel poděkování: 431 x

Příspěvek od surfernamare »

Ja by som ti poradil: najdi si nejaku, ktora vie varit a dokaze akceptovat tvoje chladne emoce :D

Ale ked uz sa chces zmenit:
1. Neposudzuj ludi takymto spôsobom:
profesionální roztahovačka a úplnej degeš.
pak se vyrojili problemy s jejim nízkým sebevědomím
tam z jeji strany bylo dost chyb, ktere bych drive neakceptoval
Proste zi a nechaj zit, bez ohladu na to, ci je to nejaka kamaratka, ktoru nemas rad alebo tvoja partnerka. Pri partnerke to plati dvojnasobne.

2. Nerob toto
samá hádka, kdy jsem to chtěl vyřešit ale ona jen mlcela
Tyvole hadky su prirodzene, ale to ona ma kricat, nie ty :D Tu bola dominantna ona, lebo ty si investoval a ona mala na haku

3. To ze jej nemas liezt do sukromia, ani si vziat volno v praci, nabehnut do bytu a tropit sceny apod. ti je dufam jasne. Beta na stvrtu.

4. Jak v ní vzbudit dojem, že už mi může věřit, že se měním pro ní. Tak toto presne nechces, aby sa dozvedela, ze sa menis pre nu :D

Kratkodoby postup: vyrev sa, dovtedy nekontaktuj ju a radsej ani ine holky
Dlhodoby postup: nebud tak reaktivny - vytvaraj si svoju realitu, nebud len reflexiou inych ludi, ich cinnosti. Zvys svoje sebavedomie - mas ho nizke. Prejavuje sa to tak, ze si ho musis kompenzovat zhadzovanim inych a ubezpecovanim sa o vernosti
Greendude

Příspěvek od Greendude »

Oka, cením rady. Teď po pár dnech je to lepší. Zjistil jsem že to jde v pohodě i bez ní, každopádně vracet se k ní v brzké době neplánuju a kdo ví, jestli to ještě někdy prubnu. Začal jsem cvičit a trávit více času s klukama. Zprávy od ní neignoruju, nechávám mezi odepsáním i hodinové pauzy. Na sebe jsem dlouho pěkně kašlal a máte pravdu, že je na čase se zaměřit na sebe. Přemýšlel jsem akorát, jestli jí to nemám dát sežrat, aby viděla že udělala chybu, jelikož udělala spousty chyb, já se jen držel v těch vyjetých kolejí a řešil jen její potřeby, přesně jako beta. Teď všude přidává vyzívavé fotky, story. Šťáva je furt dobrá, ale bavit se s ní v momentální situaci asi ani nechci. Díky
Pokud je neotevřete
surfernamare

Greendude píše: 05 pro 2021, 12:57 Přemýšlel jsem akorát, jestli jí to nemám dát sežrat, aby viděla že udělala chybu, jelikož udělala spousty chyb,
To vôbec
Aky ciel by si tym sledoval?
Greendude

Příspěvek od Greendude »

Jak tedy na sobě začít pracovat tak, abych už nic nezkazil a působil přesvědčivě?
Začal jsem cvičit, nakoupil nové oblečení, stěhuju se do nového bytu, jedu si pro štěně. Mám přidávat nějaké stories z mých nových aktivit? Mám v ní vyvolat žárlivost nebo ukàzat že mě to furt žere? Mám s sní psát? Psala mi jak jí na mě záleží apd, ale kamarádka jí to pravděpodobně rozmlouvá, jelikož mi napsala, že když se uvidíme..rak jen v přátelském duchu, že by se v ní mohlo něco znovu otevřít a nejspíš mi skrze nedůvěru nechce dát možnost s ní aktivněji trávit čas.
Jak se s ní mám chovat venku? Máte nějaký postup, kterým v ní vyvolám něco jiného než jen pochybnosti a vzpomínky na to zlé? Nepodvedl jsem jí a jelikož jsem celkem dost upřímný a mluvím narovinu bez ohledu na následek, tak ani nevím kde ztratila tu důvěru. Možná jsem ztratil ten žádaný status. Napsala mi něco ve smyslu, že tu nějaká šance je ale až po čase. Který bych rád využil pro osobní rozvoj, kašlal jsem na dost věcí a stal se ze mě zevlák u her. Od rozchodu nehraju, nějak to přešlo, ale stále nevím co dál nebo jak se chovat tak, abych to nepobetil ještě víc a mělá zájem, či zpytovala svědomí. Přečetl jsem dost článků od Prince, ale rád bych nabral zkušenosti, či nějaké ověřené rady. Chci jí zpět ale už nechci aby to bylo jako předtím.
Pokud je neotevřete
surfernamare

Hrozne z teba citit, ze ju chces nejak "dotiahnut" k sebe.
Kym to neodstranis, kym na nu realne neprestanes mysliet a analyzovat, co vsetko robi jej kamaratka a kde vsade by si sa jej mohol ukazat, tak sa neposunies ani o milimeter a ona to spozna
Stale sa iba pytas, kde nastal ten "moment", ale ono to bolo v skutocnosti velmi postupne. A rovnako velmi postupny bude aj posun k lepsiemu chlapovi
Skylake
Udělil poděkování: 90 x
Obdržel poděkování: 41 x

Příspěvek od Skylake »

Jak říkali Alfy nahoře. Vykašlal bych se na ni a šel dál a až bych sbalil pořádný holky, tak bych zkusil sbalit bejvalku. Teď ji odstranit z hlavy, říct si že ona udělala chybu a jít dál. Fotit se s holkama na ig a ono v ní vzbudí že tě chce zpátky. Chce to tvrdou práci, ale to bude vždy 😉.
Hlavně bal jiné kočky a až najdeš nějakou unikátní, tak si na ni ani nevzpomenes.
Greendude

Příspěvek od Greendude »

Ahoj, tak situace se má momentálně tak, že mi napsala že se jí někdo líbí ale má jí na háku. Stále trvá na tom být kamarádka ale nikdy nic víc. Píše mi že ji chybim, jak jí to mrzí, jak jí na mě záleží a podobné omáčky. Ale že na vztahy už nevěří a že nikoho nechce, což si protiřečí. Už jsem se z toho tak nějak dostal, snáším to lépe, kontaktuji jiné holky a snažim se zaměřit na sebe. Jen nevím jak na tohle reagovat. V momentální situaci bych se k ní už nevrátil, maximálně někdy v budoucnu a to bych si jí držel víc od těla, jen z důvodu že pro ní budu mít vždy slabost. Nechci to zase úplně zakopat a dělat že jí neznám. Ani se jí mstít. Jen nevím jak na tyhle její výroky reagovat tak, abych z toho vyšel jako někdo jiný a nepůsobil jako beta, která by bez ní nemohla žít apd..
Díky, a zdar :)
Pokud je neotevřete
surfernamare

mi napsala že se jí někdo líbí ale má jí na háku.
Najhorsie co moze byt - akoby si bol jej kamaratka.
Reagoval by som napriklad: hm, gratulujem. Alebo: ja som si dnes robil rizoto a prihorelo mi
Jen nevím jak na tyhle její výroky reagovat tak, abych z toho vyšel jako někdo jiný
Viď vyššie :D
jen z důvodu že pro ní budu mít vždy slabost
To s najvacsou pravdepodobnostou nie je vôbec pravda, ak budes pokracovat v praci na sebe a inych holkach, tak do polroka uz ani nebudes vediet, ako sa volala
Tweekknight
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od Tweekknight »

Nejlepqi je zkusit zarlivost aby te videla s nekym jinym :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Tweekknight za příspěvek:
Skylake (21 led 2022, 21:00)
Hodnocení: 2.9%
FreyaH
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 3 x

Příspěvek od FreyaH »

Vypadá to, že se ve finále teda ona vykašlala na tebe... ?
V tom případě nevolat, nepsat, úplně přerušit kontakt. Ona se rozešla s tebou, ona se musí ozvat jako první.
A až se ozve, tobě už by to mělo být ideáně jedno, protože budeš dávno s jinou babou.
Tito uživatelé poděkovali autorovi FreyaH za příspěvek (spolu 2):
andrew_d (15 srp 2022, 13:00) • MindMess (16 srp 2022, 15:06)
Hodnocení: 5.7%
Greendude

Příspěvek od Greendude »

Tak to přesně je. Ozvala se, ale já už mám na salámu.
Každej by si měl uvědomit, že ex je ex. Ex je z nějakého důvodu a posloužit nám můžou asi už jen jako matrace bez přehnaného dávkování citů.
Pokud je neotevřete
Odpovědět