Zdravím všechny,
mám tu jeden problém, který bych potřeboval vyřešit. Jde o to, že jsem se včera poprvé v životě překonal (předtím jsem byl na kurzu s Fucim a během svého života oslovil dohromady 3 holky, vždy s mizerným výsledkem. Na kurzu byly výsledky dobré, ale to mi pomáhal Fuci a parťák.) a oslovil 7 lidí a 2 holky/ženy. Z toho jedna reagovala velice dobře. Druhá už tolik ne. Každopádně jsem se dostal z bodu, kdy se bojím oslovit kohokoliv a jsem jakoby asociál v člověka, který nemá téměř žádný problém oslovit kohokoliv. Ani zdaleka to není ideální, je to bída, jelikož jsem to nikdy nedělal a je hodně co zlepšovat. Ale můj hlavní cíl - nebát se oslovit holku, která se mi líbí a případným neoslovením ztratit životní šanci - jsem úspěšně splnil a dnes jsem chtěl pokračovat, začít si brát telefonní čísla, domlouvat si rande atd atd ... bohužel jsem dnes byl na pohotovosti a přišlo se na to, že mám začínající zánět šlach... Tudíž minimálně týden doma a nic ... A já bych potřeboval v souvislosti s tímto poradit, jak si udržet odvahu i přes tu delší pauzu a pak to po uzdravení opět umět tak jako teď? Btw včera jsem se rozehříval na náhodných lidech a stačili mi 3 lidi, pak jsem se úspěšně bez sebemenšího strachu pokusil neúspěšně sbalit holku mladší než já. Tudíž možná je recept ten se zase rozehřát na 3 náhodných lidech cca, pokud nedokážu přímo nahned oslovit holku a až pak jít na to hlavní?
Děkuji moc za jakoukoliv zpětnou vazbu.
Nucená pauza od balení...
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2698 x
Při nějaké toxické nemoci doma cvičit ACH, balit přes webkameru na Omegle a obvolávat své starší kontakty
Nevím co máš zanícené, ale někdy stačí vyjet na street na vozíčku
Nevím co máš zanícené, ale někdy stačí vyjet na street na vozíčku
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Pokud máš ohraničený čas na street, tak progresivní desenzitivizace (sakra doufám, že jsem to slovo napsal správně) je dobrá volba, pokud nejseš rozehřátej. Pozdravit pár lidí, nepřímo se na něco zeptat. Nicméně já jsem po čase zjistil, že ten přechod z nepřímých na přímé oslovení ne vždy funguje a pokud má pak jít člověk do oslovení pěkné holky, tak to ne vždy stačí. Naopak, pokud se člověk kousne hned napoprvé, tak to většinou dopadne kostrbatě, ale člověk vytvoří tolik adrenalinu a momenta, že už pak může normálně oslovovat.
Mě většinou vyhovovala forma hry, kdy jsme se posílali s parťákem většinou do nepřímých oslovení náhodných lidí na ulici, kdy člověk improvizoval a povídal si s nimi o čemkoliv. Někdy to byly tak bizarní témata, že pak oslovení nějaké jednotlivé holky byla procházka růžovým sadem
Mě většinou vyhovovala forma hry, kdy jsme se posílali s parťákem většinou do nepřímých oslovení náhodných lidí na ulici, kdy člověk improvizoval a povídal si s nimi o čemkoliv. Někdy to byly tak bizarní témata, že pak oslovení nějaké jednotlivé holky byla procházka růžovým sadem
Blato86cz píše: ↑31 črc 2024, 11:55 Zdravím všechny,
mám tu jeden problém, který bych potřeboval vyřešit. Jde o to, že jsem se včera poprvé v životě překonal (předtím jsem byl na kurzu s Fucim a během svého života oslovil dohromady 3 holky, vždy s mizerným výsledkem. Na kurzu byly výsledky dobré, ale to mi pomáhal Fuci a parťák.) a oslovil 7 lidí a 2 holky/ženy. Z toho jedna reagovala velice dobře. Druhá už tolik ne. Každopádně jsem se dostal z bodu, kdy se bojím oslovit kohokoliv a jsem jakoby asociál v člověka, který nemá téměř žádný problém oslovit kohokoliv. Ani zdaleka to není ideální, je to bída, jelikož jsem to nikdy nedělal a je hodně co zlepšovat. Ale můj hlavní cíl - nebát se oslovit holku, která se mi líbí a případným neoslovením ztratit životní šanci - jsem úspěšně splnil a dnes jsem chtěl pokračovat, začít si brát telefonní čísla, domlouvat si rande atd atd ... bohužel jsem dnes byl na pohotovosti a přišlo se na to, že mám začínající zánět šlach... Tudíž minimálně týden doma a nic ... A já bych potřeboval v souvislosti s tímto poradit, jak si udržet odvahu i přes tu delší pauzu a pak to po uzdravení opět umět tak jako teď? Btw včera jsem se rozehříval na náhodných lidech a stačili mi 3 lidi, pak jsem se úspěšně bez sebemenšího strachu pokusil neúspěšně sbalit holku mladší než já. Tudíž možná je recept ten se zase rozehřát na 3 náhodných lidech cca, pokud nedokážu přímo nahned oslovit holku a až pak jít na to hlavní?
Děkuji moc za jakoukoliv zpětnou vazbu.
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Naopak po barech, kde jsem zvyklej chodit pravidelně každý týden, tak tam rozehřátí (mimo nějaký pokec s kámošema, což naopak mě spíš škodí) skoro nepotřebuju. Když už mě některá holka zaujme hodně, tak se prostě kousnu, občas to trvá dýl, ale jdu tam nebo vymyslím situaci, abychom na sebe narazili. Na streetu zatím na téhle úrovni nejsem