Jak překonat úzkost z oslovení
- Adam88
- Udělil poděkování: 0
- Obdržel poděkování: 1 x
Ahoj, mám dotaz jestli máte nějaké zkušenosti případně techniky s tím, jak překonat úzkost z oslovení holky. Vždycky když vidím nějakou holku která se mi líbí mě přepadne taková úzkost že mě mám pocit jakoby moje nohy byly ze dřeva, a jsem naprosto paralyzován něco udělat. Měli jste to ze začátku taky tak? Jak s tím pracovat?
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2698 x
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
To budeš mít furt, pokud nebudeš konzistentně oslovovat. Časem se to asi o něco zmenší, ale nikdy nebudeš úplně beze strachu.
Já už teda dýl na streetu nebyl, ale pokud máš vyhrazený čas na street, tak pomáhá progresivní desenzitivizace.
Pokud vyhrazený čas nemáš, tak je to průser, protože nikdy nebudeš dostatečně rozehřátej na to první důležitý oslovení
Co se týče klubů, tam můžu mluvit víc, chodím každý týden. Tím, že už znám to prostředí, tak sice taky nejsem beze strachu z oslovení, ale když fakt chci a mám zájem, můžu jít za holkou na první dobrou. Strach mám pořád a většinou mi to trvá a vymýšlím různé otvíráky a situace, ale narozdíl od dřívějška, tak nyní tam fakt dojdu vždy, protože si vybavím, jak by mě štvalo, kdybych to nezkusil. Odcházet pak domů s tím pocitem, že jsem mohl a měl, ale nic jsem neudělal, pak tě to bude žrát
Já už teda dýl na streetu nebyl, ale pokud máš vyhrazený čas na street, tak pomáhá progresivní desenzitivizace.
Pokud vyhrazený čas nemáš, tak je to průser, protože nikdy nebudeš dostatečně rozehřátej na to první důležitý oslovení
Co se týče klubů, tam můžu mluvit víc, chodím každý týden. Tím, že už znám to prostředí, tak sice taky nejsem beze strachu z oslovení, ale když fakt chci a mám zájem, můžu jít za holkou na první dobrou. Strach mám pořád a většinou mi to trvá a vymýšlím různé otvíráky a situace, ale narozdíl od dřívějška, tak nyní tam fakt dojdu vždy, protože si vybavím, jak by mě štvalo, kdybych to nezkusil. Odcházet pak domů s tím pocitem, že jsem mohl a měl, ale nic jsem neudělal, pak tě to bude žrát
Adam88 píše: ↑23 črc 2024, 21:21 Ahoj, mám dotaz jestli máte nějaké zkušenosti případně techniky s tím, jak překonat úzkost z oslovení holky. Vždycky když vidím nějakou holku která se mi líbí mě přepadne taková úzkost že mě mám pocit jakoby moje nohy byly ze dřeva, a jsem naprosto paralyzován něco udělat. Měli jste to ze začátku taky tak? Jak s tím pracovat?
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2698 x
Na tom není nic blbého, já v tom nijak nelžu ani se nikdo nediví ani bych takhle divícího člověka nebral vážně
Tam ta chyba nastává už pokud nebereš jako soudce sebe ale tu holku
Tam ta chyba nastává už pokud nebereš jako soudce sebe ale tu holku
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna