Ahoj,
máte někdo tipy triky na nějaké neotřelé openy, případně nějaký framework? Viděl jsem reelsko kde si česká slečna stěžovala na to, že ji všichni oslovují s tím samým (kompliment). Já říkám vždy něco ve stylu "Ahoj, šel jsem někam a všiml jsem si tě, líbíš se mi tak jsem sebral odvahu a šel tě oslovit". Měl jsem z toho nějaká instantní rande, ale nevím, co byl ten faktor úspěchu, protože občas se mi to absolutně nevede
Záleží na slovech? Nebo jde spíše o ten vibe?
A máte prosím nějaké tipy na open na random convos, a to nejen s holkami? Pořád bojuju s approach anxiety
Díky za rady tipy triky a přeju úspěšný lov
Open - aneb "všichni říkají to samé"
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2693 x
Hlavně atmosféra
Slova hrají malou roli, důležitý je přednes, podání, vibe, atmosféra.
Většinou řeknu jedno slovo, dám pauzu na zhodnocení, pak teprve pomalu další slova Hlavně tam nic rychle nemlít. Nebát se, že když jí t hned nevysvětlíš, někam uteče
Většinou řeknu jedno slovo, dám pauzu na zhodnocení, pak teprve pomalu další slova Hlavně tam nic rychle nemlít. Nebát se, že když jí t hned nevysvětlíš, někam uteče
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Professore
- Udělil poděkování: 464 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Zabudni na openery. To môže byť lubovolná veta. Dôležité veci u mňa: vibe, držanie tela, vyžarovanie, hlas takisto atmosféra, autenticita, spontánnosťDomV píše: ↑22 črc 2024, 13:50 Ahoj,
máte někdo tipy triky na nějaké neotřelé openy, případně nějaký framework? Viděl jsem reelsko kde si česká slečna stěžovala na to, že ji všichni oslovují s tím samým (kompliment). Já říkám vždy něco ve stylu "Ahoj, šel jsem někam a všiml jsem si tě, líbíš se mi tak jsem sebral odvahu a šel tě oslovit". Měl jsem z toho nějaká instantní rande, ale nevím, co byl ten faktor úspěchu, protože občas se mi to absolutně nevede
Záleží na slovech? Nebo jde spíše o ten vibe?
A máte prosím nějaké tipy na open na random convos, a to nejen s holkami? Pořád bojuju s approach anxiety
Díky za rady tipy triky a přeju úspěšný lov
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
- křesťan (26 črc 2024, 09:41)
- Hodnocení: 2.9%
Lose your mind and come to your senses.
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
To sice jo, ale pamatuješ, že jsi to řešil taky? Určitě ano. Jako každý nováček ten člověk bude řešit, co říct a je dobrý mít připravené alespoň určité varianty (nemusí to být doslova, ale aspoň přibližně). Například jedna varianta komplimentu, další třeba názor na něco, nějaká otázka, něco situačního. A tak dále. Nemyslím, že z počátku každý zaválí tolik, aby měl 100% vibe, mood, vyzařování a tak dále a měl to úplně na háku. Pro tyhle případy je dobrý mít alespoň nějaké modelové otvíráky připraveny.
Pokud je někdo dobrý improvizátor, doporučuju hru s parťákem, kdy se posíláte do náhodných procházejících lidí, takže není možné si dopředu nic připravit a člověk má pak jen pár vteřin na to, aby toho člověka (nemusí to být ani holka) stihnul a něco vymyslel z fleku. Hodně to pomáhá
Pokud je někdo dobrý improvizátor, doporučuju hru s parťákem, kdy se posíláte do náhodných procházejících lidí, takže není možné si dopředu nic připravit a člověk má pak jen pár vteřin na to, aby toho člověka (nemusí to být ani holka) stihnul a něco vymyslel z fleku. Hodně to pomáhá
Professore píše: ↑26 črc 2024, 06:44 Zabudni na openery. To môže byť lubovolná veta. Dôležité veci u mňa: vibe, držanie tela, vyžarovanie, hlas takisto atmosféra, autenticita, spontánnosť
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Pokud je člověk už zkušenější nebo má momentum, uhraje asi skoro cokoliv, ale na druhou stranu Professore, nenapadá mě nic horšího, než když máš slabší noc v baru a máš tam třeba už jen 5 zajímavých holek k oslovení, celé je to skoro jako sociální okruh, protože půlka z vás se tam zná a ty začneš ve 22:00 oslovovat tyhle holky ve skupinkách otvírákem "žes asi od té minule něco chytil, ale jestli by si nechtěly i tak zašukat"?
Když se pak snažíš maximalizovat úspěšnost každého otvíráku, tak tam hodíš spíš nějakou situační blbost, třeba že "tahle dnešní párty zatím stojí za hovno" nebo "že doufáš, že za chvíli nezačne hrát Michal David"
Do určité míry nebo roviny jsou otvíráky jedno, ale jakmile přestřelíš, může se ti stát, že už to fakt neuhraješ. Takže toliko ze zkušenosti
Když se pak snažíš maximalizovat úspěšnost každého otvíráku, tak tam hodíš spíš nějakou situační blbost, třeba že "tahle dnešní párty zatím stojí za hovno" nebo "že doufáš, že za chvíli nezačne hrát Michal David"
Do určité míry nebo roviny jsou otvíráky jedno, ale jakmile přestřelíš, může se ti stát, že už to fakt neuhraješ. Takže toliko ze zkušenosti
- Professore
Prestreliť môžeš aj so zabehaným otvarakom.
Súhlasím, že aj nejaký otvarak môže pomôcť, hlavne začiatocnikovi ale ono je to podobne ako so situačnym otvaranim. Treba tiež zhodnotiť či ho možno vždy a všade použiť. A nakoľko je možnosť, že je otrepaný už druhými ľuďmi. Skôr by som si vytvoril keď už nejaký vlastný otvarak. A ten buď testoval alebo aj dotváral "na mieru" podľa situácie ".
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2693 x
Záminky nevymýšlím, protože se ohledně sebe cítím skvěle a vnímám sám sebe jako skvělý dárek té holce Prostě vím, že bude nadšená, až se na ni sebejistě usměju
Ospravedlňování a vysvětlování je neatraktivní: dělají to lidi, co si o sobě myslí, že dělají něco špatného.
Musí změnit mindset, ne hledat lepší “záminky”
Ospravedlňování a vysvětlování je neatraktivní: dělají to lidi, co si o sobě myslí, že dělají něco špatného.
Musí změnit mindset, ne hledat lepší “záminky”
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Professore
Osloviť môžeš priamo a bez zamienky. Lebo aj tak po čase budeš musieť povedať dôvod, lebo budeš weird tým, že ju v niečom klameš. Holka proste vie, že si prišiel za ňou kvôli tomu, že sa ti postavil a chceš ju opichat.