Zdravím přátelé,
Než se vám tu rozepíši o své životní situaci, chtěl bych jenom rychle jednu věc předeslat. Většina postů tohoto typu, "nikdy jsem neměl holku", co vídám na internetu, je plná sebelítosti, deprese a beznaděje. I když to tak možná vyzní, toto NENÍ tento typ postu; snažím se nelitovat se, nepotřebuji, aby mě nikdo litoval, neutápím se v depresi. Pouze jsem zvědavý, co dělám špatně, a rád bych to změnil. Tak, a teď už do toho!
Inu, stručně řečeno, jsem kluk, je mi 22 let a nikdy v životě jsem neměl holku. Dobře, pokavaď chci být korektní, tak jsem zažil jeden vztah na dálku, ale nikdy jsme se nepotkali "na živo", a celé to bylo takové nešťastné, takže to teď nebudu počítat. Ba, co holku... nikdy jsem nebyl na rande, nikdy mi slečna nedala číslo, nikdy jsem co se fyzické intimity týče nezažil víc jak přátelské objetí. Při tom žádnou "vadu" vyloženě nemám, tj. méně korektně řečeno, tak ošklivý či hloupý či, já nevím, neempatický, nejsem.
O dva odstavce výše jsem psal, že se budu rozepisovat, ale teď vlastně ani nevím, co k tomu dodat... možná bude nejjednodušší, když zkusím předpovědět některé vaše navazující dotazy, a odpovědět na ně:
Máš co nabídnout, pracuješ na sobě?
Pevně věřím, že ano! Nedávno jsem si prošel životní krizí, takže nyní už nejsem asi tak "lákavý", jak jsem kdy býval, ale ve svých, a teď se omlouvám za tento tragikomický výraz, "nejlepších letech", jsem byl namakaný, vysportovaný kluk, sebevědomý kluk co byl schopný udělat víc kliků, než kdokoli jiný, obtočit si všechny v debatním kroužku kolem prstu a pak odučit hodinu matematiky místo paní učitelky. Bez jakékoli nadsázky.
Nejlepší léta už mám za sebou, avšak pracuji na sobě stále. Sportuji, studuji, pracuji, snažím se neustále rozvíjet. Dokážu spoustu věcí, od doučování spolužáku v matematické analýze, až po, já nevím... vyměním kolo na autě, vyžehlím košili, uvařím svíčkovou.
Slečna na tebe nespadne jako pečený holub do úst, snažíš se?
Ano! Co já už všechno ve snaze nějaký ten vztah najít neudělal... pro ilustraci uvedu malý příklad. Moje fotky na Tinderu v jeden moment (když jsem zaznal, že normální fotky asi nebudou stačit) byly všechny vyfoceny profesionálním fotografem, kterého jsem si najal, aby mě stínoval při různých volnočasových aktivitách. Výběr nejlepších fotek jsem pak zaslal mezi ženy co znám (rodinu, kamarádky) i neznám (náhodná setkání po internetu), aby každá hlasovala pro užší výběr těch, které jsou opravdu nejlepší, hlasy jsem sečetl a výherní snímky pak dal na Tinder.
Retrospektivně to byla hloupost; a ano, teď už vím, že Tinder pro běžně vypadající muže není. Uvádím to zde pouze jako příklad ilustrující svojí úroveň snahy. Prostě, když se snažím o vztah, snažím se pro to udělat všechno, je jen jde.
Tak jsi možná kopito, co se "socializace" týče? Celý den děláš školu a práci, sport, ale umíš oslovit, urdžet konverzaci?
Nebudu tvrdit, že vzhledem ke svým zkušenostem mám komunikační schopnosti na úrovni nějakého pick up artisty, to rozhodně ne, ale kopyto taky nejsem. Jednak jsem sakra empatický člověk, a... tady se špatně dávají příklady, ale prostě umím komunikovat. Když jsem trošku v ráži - třeba nedávno když jsem někam vezl kamaráda s jeho slečnou - tak co druhá věta se mi povede vtip tak, že se smějí oba dva. Prostě... vzhledem k tomu, kolik ať už lekcí tanečních s kolika slečnami jsem si odchodil, kolik scének na kolika táborácích jsem zahrál, kde jsem všude pracoval... ano, se slečnami zkušenosti nemám, ale jsem velmi empatický člověk a komunikovat umím.
No, tak zpátky k věci... kdyby někdo měl jakoukoli jinou otázku, prosím, ptejte se na cokoliv, neurazím se.
Upřímně řečeno, že si najdu dlouhodobý vztah, o tom si už nedělám iluze, a i jsem se s tím smířil. Stále mám ale potíže s "fyzickými" potřebami. A nemusí jít ani o sex; kolik bych někdy dal jenom za možnost přitulit se, popovídat si, či prostě zírat slečně hloupě do očí. Ale je to pro mě asi jedna z nejnedosažitelnějších, ba nejnepředstavitelnějších věcí v životě. A při tom jsou vztahy pro většinu lidí úplně normální věc.
... takže! Jak to všichni děláte?
Předem díky za přečtení příspěvku a jakékoli názory či rady,
Henry22
Nikdy nic
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2697 x
Nikdy nic
Chodíme na street
Jdeš na to moc oklikou - holky nejsou náročné, chtějí se hlavně bavit, stačí je oslovovat a mít tam taky nějaký záměr a doteky.
(Někteří lidi si po streetu jdou sednout na pc nebo čumět na Reels, to je samozřejmě už druhý extrém a taky špatně.)
Ty to zkrátka píšeš, jako by se ti holka měla najít sama. Ale pokud vše jakžtakž šlape a holky pořád nejsou, začni pracovat přímo na svádění. Tedy znova nemyslím na to mluvení, když ho umíš, myslím fakt sexy atmosféru, napětí, doteky... Překonávat takový ten strach "být divný"...
Jako základ je přečíst si Přitažlivost, ale pokud jsi v dobré životní situaci, můžeš rovnou skočit na GamePlan a nechat se vyšokovat tou možností, že s holkama můžeš spát do hodiny
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Nikdy nic
Pravděpodobně budeš moc nice guy - hraješ nejspíš moc na jistotu. Nejspíš taky hraješ málo a nejspíš se taky moc nevyskytuješ tam, kde je hodně holek. Ta demografie hraje dost velkou roli, vím to sám. Záleží v jak velkém městě jsi, jestli chodíš večer do klubů, jestli chodíš pořád na stejná místa, jestli oslovuješ ve dne, jaký máš sociální okruh, co s lidma z toho sociálního okruhu děláte a tak podobně. Záleží taky na tom, zda máš vůbec čas se s těmi holkami stýkat a čas chodit na rande a udržovat nějaké aktivity. Zamysli se nad tímto vším a proveď změny. Nebuď hodnej korektní nice guy, ale badass motherfucker. Pomalu se stylizuj do té role. Ve 22 máš vše před sebou, ne za sebou.
-
- Udělil poděkování: 253 x
- Obdržel poděkování: 472 x
Nikdy nic
Robis dve celkom zakladne chyby
1. Nechapes, ze u zien toto
2. Nemas vôbec take to chlapske sebavedomie. Vsetku svoju hodnotu odvodzujes od toho, kde vsade si na strednej hviezdil a proste cele to pôsobi tak "prosim povedzte mi niekto, ze nie som az take hovno".
V skutocnosti na nicom z toho nezalezi. Je to ako keby sa ta tucna zena snazila zbalit tym, ze si da na seba sperky. Namiesto toho aby schudla
A toto:
Dufam ze ta to neurazilo alebo tak nieco. Urcite si fajn, len sa nespravas moc chlapsky a nemas ziadne sebavedomie.
Btw pri tej casti kde mas "najlepsie roky za sebou" som sa dobre chlemtal. Chlapske najlepsie roky su tak po 30, dovtedy je vsetko len taka hra na ihrisku
Btw 2: fotky na tinder si vyberaj sam. Vsetko si vyberaj sam, prevezmi zodpovednost
1. Nechapes, ze u zien toto
Nasleduje az po tomtomožnost přitulit se, popovídat si, či prostě zírat slečně hloupě do očí
Proste ak sa chces pritulit alebo zirat do oci, musis si to najprv poctivo odsexovat, inak ti to nedovoli"fyzickými" potřebami
2. Nemas vôbec take to chlapske sebavedomie. Vsetku svoju hodnotu odvodzujes od toho, kde vsade si na strednej hviezdil a proste cele to pôsobi tak "prosim povedzte mi niekto, ze nie som az take hovno".
V skutocnosti na nicom z toho nezalezi. Je to ako keby sa ta tucna zena snazila zbalit tym, ze si da na seba sperky. Namiesto toho aby schudla
A toto:
sa snaz robit co najmenej, takychto vtipalkov neberie v konecnom dôsledku nikto vazne. Medzi kamosmi ok (no nie moc, hlavne ak chces v soc kruhu aj balit), ale na rande by si skoncil skôr nez by si povedal 2 vtipy v 4 vetach. Chlap by mal svoje slova radsej vazit, nez nimi plytvat a robit niekomu vecerny program zadarmo.nedávno když jsem někam vezl kamaráda s jeho slečnou - tak co druhá věta se mi povede vtip tak, že se smějí oba dva
Dufam ze ta to neurazilo alebo tak nieco. Urcite si fajn, len sa nespravas moc chlapsky a nemas ziadne sebavedomie.
Btw pri tej casti kde mas "najlepsie roky za sebou" som sa dobre chlemtal. Chlapske najlepsie roky su tak po 30, dovtedy je vsetko len taka hra na ihrisku
Btw 2: fotky na tinder si vyberaj sam. Vsetko si vyberaj sam, prevezmi zodpovednost
-
Nikdy nic
Chápu, odkud vítr vane, na druhou stranu bych byl velice opatrnej hrát si nutně na nereaktivního vážného alfa chlapa, bez špetky humoru. Člověk pak sklouzne do toho, že je furt bez jakéhokoliv výrazu a působí odtažitě.
Já si myslím, že hodně záleží na typu humoru a na to, kým člověk je. Já dokážu třeba bejt celkem vtipnej a holky to hodně oceňujou, bez toho, abych byl nutně šašek nebo klaun. Záleží, na jakou postavu nebo osobnost ten vtip nabalíš. Ale vidím to dnes a denně, že holky žerou zábavné kluky a ne nadarmo se říká něco jako že se holka směje a směje a najednou má kalhotky dole Pokud člověk umí flirtovat a je sexuální, tak rozhodně není na škodu prokládat to humorem. Ale fakt záleží na kvalitě toho humoru BTW třeba moje ex fakt můj humor nechápala a byl to jeden z důvodů, proč se rozešla (čímž mě předběhla, protože já v tom vztahu taky nebyl happy, ale ona to dokázala rozseknout).
Já si myslím, že hodně záleží na typu humoru a na to, kým člověk je. Já dokážu třeba bejt celkem vtipnej a holky to hodně oceňujou, bez toho, abych byl nutně šašek nebo klaun. Záleží, na jakou postavu nebo osobnost ten vtip nabalíš. Ale vidím to dnes a denně, že holky žerou zábavné kluky a ne nadarmo se říká něco jako že se holka směje a směje a najednou má kalhotky dole Pokud člověk umí flirtovat a je sexuální, tak rozhodně není na škodu prokládat to humorem. Ale fakt záleží na kvalitě toho humoru BTW třeba moje ex fakt můj humor nechápala a byl to jeden z důvodů, proč se rozešla (čímž mě předběhla, protože já v tom vztahu taky nebyl happy, ale ona to dokázala rozseknout).
surfernamare píše: ↑23 lis 2023, 19:39 sa snaz robit co najmenej, takychto vtipalkov neberie v konecnom dôsledku nikto vazne. Medzi kamosmi ok (no nie moc, hlavne ak chces v soc kruhu aj balit), ale na rande by si skoncil skôr nez by si povedal 2 vtipy v 4 vetach. Chlap by mal svoje slova radsej vazit, nez nimi plytvat a robit niekomu vecerny program zadarmo.
- Professore
- Udělil poděkování: 464 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Nikdy nic
Andrew, myslím si, že budem moc teorericky, ale mám zazitých veľa kolegov, ktorí v práci robili živé rádio a samozrejme po čase z toho aj tak nič nebolo.
Sám som bol šašo, či trepal blbosti atd. takže takisto z vlastnej skúsenosti viem potvrdiť Surfové slová.
Máš pravdu, sem-tam prejaviť humor treba, ale s.mierou. radšej byť vážný alfa jak priliš zábavný beta, ktorý si takto vydlazdí cestu do friendzone.
A ďalšia otázka je či rozprávanie vtipov a humorná hláška je to isté. Navyše, obaja vieme, že pri balení je vhodné vyvolať emocionálny kolotoč, nielen byť "vtipný"
Sám som bol šašo, či trepal blbosti atd. takže takisto z vlastnej skúsenosti viem potvrdiť Surfové slová.
Máš pravdu, sem-tam prejaviť humor treba, ale s.mierou. radšej byť vážný alfa jak priliš zábavný beta, ktorý si takto vydlazdí cestu do friendzone.
A ďalšia otázka je či rozprávanie vtipov a humorná hláška je to isté. Navyše, obaja vieme, že pri balení je vhodné vyvolať emocionálny kolotoč, nielen byť "vtipný"
Lose your mind and come to your senses.
-
Nikdy nic
Tím, že budeš na sílu vážný a budeš se kontrolovat, z tebe žádná alfa nebude. Naopak, když se projevíš tak, jak ti to sedí a neřešíš okolí a výsledek, jsi alfa.
Mě sedí humor - hlášky. Vtipy si málokdy pamatuju, tak je neříkám. Ale rád glosuju. Sarkasmus, ironie. Vyprávím příběhy, přirovnávám, paroduju.
To neznamená, že tohle nutně dělám na rande, spíš mám na mysli v nějaké grupě přátel, sociálním okruhu nebo třeba ve fitku. Pokud je nějaká větší skupinka a já chci nějak zaujmout cíl nebo na sebe upozornit, aby si mě nějaká všimla, rozhodně to nebudu dělat skrz to, že budu mlčet a tvářit se vážně. Tohle moc nefunguje. Teda občas jo. Ale ne tolik, jako skrz vyprávění příběhů a glosování.
Jak říkám, chce to 50/50. Tím, že budeš vážnej logickej kluk, co se ani nezasměje, nic nevyvoláš. Tohle vím z vlastní zkušenosti, bojuju s tím celej život. A navíc, každému funguje něco jiného, každý balí jiným stylem.
Mě sedí humor - hlášky. Vtipy si málokdy pamatuju, tak je neříkám. Ale rád glosuju. Sarkasmus, ironie. Vyprávím příběhy, přirovnávám, paroduju.
To neznamená, že tohle nutně dělám na rande, spíš mám na mysli v nějaké grupě přátel, sociálním okruhu nebo třeba ve fitku. Pokud je nějaká větší skupinka a já chci nějak zaujmout cíl nebo na sebe upozornit, aby si mě nějaká všimla, rozhodně to nebudu dělat skrz to, že budu mlčet a tvářit se vážně. Tohle moc nefunguje. Teda občas jo. Ale ne tolik, jako skrz vyprávění příběhů a glosování.
Jak říkám, chce to 50/50. Tím, že budeš vážnej logickej kluk, co se ani nezasměje, nic nevyvoláš. Tohle vím z vlastní zkušenosti, bojuju s tím celej život. A navíc, každému funguje něco jiného, každý balí jiným stylem.
-
Nikdy nic
Zrovna nedávno mi jedna MILFka z baru psala, že jí hodně bavím a otevřela se mi, že snad nejvíc jí na mě baví můj smysl pro humor. Od té doby mi posílá pusinky Tohle nikdy nedělala, je to celkem seriózní baba, která se moc neprojevuje. Několik holek v poslední době mi taky řeklo, že působím sebevědomě.
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2697 x
Bod diference
Důležité je to dávání, nechtění.
Cítíš se skvěle, rozdáváš, což zahrnuje vtipy - dobře.
Vtipkuješ, protože toužíš po validaci nebo nesneseš tenzi - špatně.
Pokud mě znáte, viděli jste asi i mé typické konkrétní provedení - že vtipkuju, ale sám se tvářím vážně a přísně a lidé jsou občas i zmatení, zda to je vtip
Cítíš se skvěle, rozdáváš, což zahrnuje vtipy - dobře.
Vtipkuješ, protože toužíš po validaci nebo nesneseš tenzi - špatně.
Pokud mě znáte, viděli jste asi i mé typické konkrétní provedení - že vtipkuju, ale sám se tvářím vážně a přísně a lidé jsou občas i zmatení, zda to je vtip
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 253 x
- Obdržel poděkování: 472 x
Nikdy nic
No ked tam napisal ako kazdu druhu vetu hadzal vtipy, pripomenul mi jedneho typka z pub quizu. Oslovil som skupinku a on spomedzi nich rozpraval asi 90% casu, pripominalo to nejake standup vystupenie. Tie fory neboli zle, len casom tak nejak splyvali a ku koncu uz bola sranda nie z jeho vtipov, ale z neho ako osoby
Mne osobne sa na vyske stavalo, ze som cely vecer vsetkych autenticky zabaval, ale akosi sa postupne vsetci poparovali a spolu sa vytracali. Na konci som tam zostal s dvomi-tromi chlapmi, ktorym uz holky nezostali.
Mam aj skusenost, ze ked stale robis toto a raz chces povedat nieco dôlezite, tak musis doslova poziadat o pozornost. Lebo ta vlastne nikto nevnima.
Asi ti to trochu viac prejde ked mas maskulinny vzhlad/osobnost, ale overall to nie je nic, co by ti prilis pridalo body. Mozes tym ale dost stratit a cim starsie zeny balis, tym je to menej ziaduce
Mne osobne sa na vyske stavalo, ze som cely vecer vsetkych autenticky zabaval, ale akosi sa postupne vsetci poparovali a spolu sa vytracali. Na konci som tam zostal s dvomi-tromi chlapmi, ktorym uz holky nezostali.
Mam aj skusenost, ze ked stale robis toto a raz chces povedat nieco dôlezite, tak musis doslova poziadat o pozornost. Lebo ta vlastne nikto nevnima.
Asi ti to trochu viac prejde ked mas maskulinny vzhlad/osobnost, ale overall to nie je nic, co by ti prilis pridalo body. Mozes tym ale dost stratit a cim starsie zeny balis, tym je to menej ziaduce
- Professore
Nikdy nic
Nikto netvrdí, že máš byť vážny a logický kluk. Len lietas definitoricky z extremu do extrému. Proste neexistuje len čierna(vážny kluk) a biela(vtipálek) ale medzi tým je 50 odtieňov šedej.
Navyše, viezol sa s kamošom a jeho holkou, takže platí ze kamosova holka je tabu. Tam nebalis, vedies maximalne slušný a príjemný rozhovor. Mne osobne by bolo blbe sa v takej chvíli ozývať, aby som náhodou pred holkou nevyzradil nejaké kamošove tajomstvo.
-
Nikdy nic
To je pravda, tohle dělám často, spíš abych něco vypíchnul nebo na něco poukázal a bylo to dostatečně jasné. Jenže začátečník není nikde mezi, ten je většinou nevykalibrovaný a když to nejde na jednu stranu, nahodí opačný extrém. Když se já bavím o těch vtipech, nemyslím fakt nějakého extra šaška, umím to fakt i na úrovni nebo kalibrovat pro tu kterou holku a proto když tohle doporučuju, představuju si člověka trošku na konverzační úrovni, který tohle ovládá.
Professore píše: ↑24 lis 2023, 10:01 Nikto netvrdí, že máš byť vážny a logický kluk. Len lietas definitoricky z extremu do extrému. Proste neexistuje len čierna(vážny kluk) a biela(vtipálek) ale medzi tým je 50 odtieňov šedej.
-
Nikdy nic
On se jí ale nesnažil balit. Chtěl tím popisem vykreslit, že umí být zábavný pro obě pohlaví a že nějak nerozumí tomu, proč by měl být bez holky, když dobře ovládá sociální dynamiku
Professore píše: ↑24 lis 2023, 10:01 Navyše, viezol sa s kamošom a jeho holkou, takže platí ze kamosova holka je tabu. Tam nebalis, vedies maximalne slušný a príjemný rozhovor. Mne osobne by bolo blbe sa v takej chvíli ozývať, aby som náhodou pred holkou nevyzradil nejaké kamošove tajomstvo.
- Coyge
- Udělil poděkování: 18 x
- Obdržel poděkování: 11 x
Nikdy nic
Furt bych se vracel k tomu ,,Nezáleží tolik, co řekneš, ale jak to řekneš". Tu samou hlášku, vtip nebo reakci na situaci můžeš říct více způsoby.
Jak píše Princ ...
Jinak mně osobně příjde říkat vtipy trochu trapný. Hlášky jsou dobrý, pokud to ta holka zrovna nezná. Nejlepší je vtipně reagovat na určitou situaci, což vyžaduje skill a ne "tupý" opakování těch samých vět. Navíc tím vyzdvihneš určitý typ inteligence a odlišíš se od "vtipálků a hláškařů". Výhoda je, že humor je skill, který se dá snadno vytrénovat.
Už jsem "trochu" odběhl od tématu, ale měl jsem nutkání to sem napsat děkuji za pochopení
Jak píše Princ ...
Tohle často taky dělám, někdy přidám více afektu ... na každou holku bude sedět něco trochu jinýho.
Jinak mně osobně příjde říkat vtipy trochu trapný. Hlášky jsou dobrý, pokud to ta holka zrovna nezná. Nejlepší je vtipně reagovat na určitou situaci, což vyžaduje skill a ne "tupý" opakování těch samých vět. Navíc tím vyzdvihneš určitý typ inteligence a odlišíš se od "vtipálků a hláškařů". Výhoda je, že humor je skill, který se dá snadno vytrénovat.
Už jsem "trochu" odběhl od tématu, ale měl jsem nutkání to sem napsat děkuji za pochopení
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Coyge za příspěvek:
- Professore (25 lis 2023, 11:57)
- Hodnocení: 2.9%
- Professore
Nikdy nic
Andrew_d,
Snáď ma terazky nebude nikto brať úplne vážne, ale češi sú užvanený národ, v zmysle že im ústa idú furt. Slováci sú skôr možno zdržanliví v klavosení. Samozrejme existujú výnimky na oboch stranách. Keďže som čechoslovák, viem byť aj taký aj onaký. V podstate, každý národ ma svoj štandard jak veľa hovoriť a preto ani nesudim, či je to alebo ono dobré alebo zlé.
Takže to, že vie zabavať obe strany je síce pekne, ale vyplýva to skôr z českej nátury,no neznamená to, že dobre ovláda SD. Keby ju dobre ovládal, tak nemá problém baliť baby. Lebo rozprávať vtipy a zmysel pre humor nie je to.iste. navyše to, že sa.smiali v aute, áno mohli byť pobavení, možno boli rady že im niekto urobil živé rádio, ale skôr im uľahčil svedomie, že tam neblo trápne ticho.
Pri balení je vhodná obojstranná komunikácia, kedy a v akej miere mame svoje skúsenosti.
Snáď ma terazky nebude nikto brať úplne vážne, ale češi sú užvanený národ, v zmysle že im ústa idú furt. Slováci sú skôr možno zdržanliví v klavosení. Samozrejme existujú výnimky na oboch stranách. Keďže som čechoslovák, viem byť aj taký aj onaký. V podstate, každý národ ma svoj štandard jak veľa hovoriť a preto ani nesudim, či je to alebo ono dobré alebo zlé.
Takže to, že vie zabavať obe strany je síce pekne, ale vyplýva to skôr z českej nátury,no neznamená to, že dobre ovláda SD. Keby ju dobre ovládal, tak nemá problém baliť baby. Lebo rozprávať vtipy a zmysel pre humor nie je to.iste. navyše to, že sa.smiali v aute, áno mohli byť pobavení, možno boli rady že im niekto urobil živé rádio, ale skôr im uľahčil svedomie, že tam neblo trápne ticho.
Pri balení je vhodná obojstranná komunikácia, kedy a v akej miere mame svoje skúsenosti.