před měsícem jsem jel autobusem z kraje města do centra, kde bydlím. Cesta trvala asi 11 minut a jednu zastávku po mně nastoupila holka mého věku. Stal jsem tam u okna, ona přistoupila v podstatě vedle mě. Hned se na mě začala dívat. Jelikož tohle se mi děje pořád, tak jsem to vůbec neřešil. Jenže ona se dívala doslova pořád a nehnula ani na vteřinu. Občas jsem se podíval i já na ni, ale spíš jsem se díval do mobilu. Pak se uvolnilo místo na sezení, tak jsem si šel sednout. Holka ze mě nespustila oči a furt se na mě dívala( celou dobu stala na stejném místě ), ale prostě pořád
PS ještě zajímavost k té holce : v dnešní době je to tak, že holky často pokukuji po jedincích, kteří jsou hezky upraveni, voní, vypadají sebevědomě, jsou populární atd. Když jsem byl v tom autobusu, přišel jsem zmoklý z deště, mokré brýle,měl jsem slehlé vlasy, celkem jsem smrděl, měl jsem tepláky a hnusnou dešťovou bundu. A ona se na mě i tak dívala asi těch 8 minut V KUSE... Pak když jsem odcházel, tak jsem viděl ten její obličej, jak úplně říká : ty fakt odcházíš? To snad ne
Já vím, že řeším hrozné detaily a moc se tím zaobírám, ale potřebuji vám co nejdetailněji popsat tu situaci, abyste byli schopni říct , jestli má cenu jezdit tím autobusem každý den ( a tím se okrádat o čas ) a zkusit ji najít a nebo se věnovat jiným věcem .
Díky za odpověď